Így alakulhat a szerelmi életed 2023 őszén!



Neked mit jövendöl a horoszkóp?Kos: Futókalandokra lesz lehetőséged 2023 őszén, a szerelmi életed pedig felpezsdülhet, ha hajlandó leszel az ösztöneidre és a megérzéseidre hallgatni. Ha szeretnéd megtalálni életed szerelmét, akkor az évszakban lesz erre lehetőséged.

Bika: Kisebb konfliktusok okozhatnak problémát a harmonikus, kiegyensúlyozott szerelmi életedben 2023 őszén. Hajlamos vagy a bezárkózásra, a visszavonulásra és arra, hogy magányosan élj, most pedig nem is vágysz párra, ha nincs.

Ikrek: Kimondottan mozgalmas és változatos időszak lesz számodra az ősz, aminek három hónapjában felpezsdül a szerelmi életed. A szerelemben, a párkapcsolatban nyugalomra és stabilitásra vágysz, ám erre nincs sok esélyed az évszakban.

Rák: Minden szempontból a csúcson leszel szerelmi téren, amit kedved szerint alakíthatsz 2023 őszén. Most nagyon sok lehetőséged lesz az ismerkedésre, az új kapcsolatok kialakítására, amelyek esetében az életre szólót is megtalálhatod.

Oroszlán: A szokottnál is érzelmesebb, romantikusabb állapotba kerülhetsz 2023 őszén, így kiváló lehetőséged lesz arra, hogy harmonikus, tartós és szeretetteljes párkapcsolatot alakíts ki. Amennyiben nincs párod, de ezen szeretnél változtatni, akkor légy nyitottabb, járj társaságba és keress lehetőséget az ismerkedésre!

Szűz: 2023 őszén felpezsdülhet a szerelmi életed. Fontos azonban, hogy ne kezdj egyszerre több kapcsolatot! Az idei ősz leginkább a laza kapcsolatoknak, futó kalandoknak kedvez. Ha azonban az igazit keresed, akkor lesz esélyed a megtalálására, de ehhez nagy kitartásra és több figyelemre lesz szükséged, mert nem lesz könnyű a sok jelentkező között felismerned életed párját.

Mérleg: Ha azt szeretnéd, hogy jól működjön a szerelmi életed, a párkapcsolatod, akkor ez sok energiát fog megkövetelni tőled 2023 őszén. Életed párja nem fog bekopogtatni az ajtón, ugyanis rengeteget kell tenned érte, ha kapcsolatot szeretnél, főleg akkor, ha arra vágysz, hogy az tartós legyen.

Ha nem teszel semmit, akkor elszalasztod az esélyt, ami egyébként meglenne, ezért ősszel menj társaságba, keress lehetőséget az ismerkedésre! A bolygók kedveznek neked, így az évszak szerencsés, jó lehet a számodra, de csak akkor, ha te is teszel érte.

Skorpió: Ősszel úgy érezheted, hogy ez egy „most vagy soha” időszak. Hajlamos vagy arra, hogy laza kapcsolatban élj, de az őszi szerelmi horoszkópod azt tanácsolja, hogy használd ki ezt a kedvező évszakot arra, hogy elköteleződj a párod mellett.

Ha párt keresel, akkor 2023 őszén kiváló lehetőségeid lesznek az igazi megtalálására. Ha esküvőt tervezel, akkor ne halogasd tovább, ahogy a párkapcsolatod rendezését se, mert ennek is kedvez ez a három hónap, ami renget romantikus pillanattal örvendeztet meg.

Nyilas: Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor 2023 őszén figyelj, mert bármikor összefuthatsz életed szerelmével! Amennyiben foglalt vagy, akkor az évszakban újítsd meg a kapcsolatodat, amibe vigyél izgalmat, újdonságot és színt! Ne feledd, hogy nagyon fontos a meglévő kapcsolat ápolása, erre pedig tökéletes lesz ez az ősz!

Bak: Ha arra vágysz, akkor tartós kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha nem akarod lekötni magad egy személy mellett, de a futó kalandokra nem mondasz nemet, akkor kellemes élményekben lehet részed, így pedig az ősz, ami nem a kedvenc évszakod, idén élvezetes időszak lesz a számodra.

Ha nincs párod, akkor nagyobb figyelmet szentelhetsz a szerelmi életednek, párkapcsolatra, ami terén akár életed szerelmét is megtalálhatod.

Vízöntő: Ha párt, tartós szerelmet keresel, akkor számodra nem lesz túl kedvező az ősz. Ha nem akarsz csalódni, akkor most ne keresd életed párját, mert ez a három hónap sokkal inkább a kalandokról fog szólni, nem az igazi megtalálásáról.

Halak: Némileg konfliktusos időszak lehet számodra 2023 ősze. Annak érdekében, hogy könnyebben átvészeld ezt a három hónapot, próbáld visszafogni magad. Ha párt keresel, akkor abban sokat segíthet a higgadt, józan gondolkodás.

(Forrás: astro24h.hu)

Ajánló

Ajánló