Varázslatok fekete mágia ellenŰzd el a rosszat szombaton, fogyó hold vagy telihold idején!Űzd el a rontást: Szükséged lesz 1 tojásra, 1 pohár szentelt vízre és 1 fehér gyertyára. Gyújtsd meg a gyertyát, majd a tojást a kezedbe fogva mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez a tojás magához vonz minden rosszat. Ez a tojás elszívja a testemből és a lelkemből a rontást. Ez a tojás megtisztít és megvált.”

Simítsd végig a testedet a tojással. Amikor ezzel végeztél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Törjön meg a rajtam lévő rontás, hadd legyek újra tiszta és szabad, mint ez a szenteltvíz.”

Törd fel a tojást a vízbe, és hagyd ott egész éjszakára! Végül másnap öntsd ki a szabadba, vagy ha azt nem lehet, akkor a lefolyóba.

Átoktörő szertartás: Szükséged lesz egy kis fekete dobozra, fekete vagy sötét lila papírra, egy olyan kis személyes tárgyra, amely belefér a dobozba, de lehet akár néhány hajszálad is, tengeri sóra, fekete zsinegre és szilánkra egy törött üvegből.

Szórd a sót a doboz aljára, majd tegyél bele mindent, kivéve az üvegszilánkot. Fogd a kezeid közé a dobozt, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ebben a dobozban,

Elhelyezem az átkomat,

Az összes testi és lelki betegségemet.

Nincs szükségem rá,

Távozz hát tőlem,

És maradj a doboz fogságában örökre.”

Tedd a dobozra a fedelét, majd a zsinórral erősítsd a tetejére az üvegszilánkot, méghozzá úgy, hogy közben megismétled a varázsigét. Végül helyezd el a dobozt az otthonod ajtajának közelében egy hétre. A hetedik nap után ásd el a dobozt úgy, ahogy van!

Gyertyamágia a rontás ellen: Szükséged lesz rozmaring olajra, papírra, tollra, 1 fehér gyertyára és egy tűzálló edényre. Kend be olajjal a gyertyát, majd gyújtsd meg. Írd rá a papírra a nevedet, a születési dátumodat és azt, hogy az összes akadály eltávolítva.

Hajtsd össze háromszor a papírt, amit aztán égess el a gyertya lángjával úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét, amit ismételj el háromszor:

„Tűzlelkek és szalamandrák,

Segítsetek a küldetésemben,

Védjetek meg minden gonosz gondolattól,

Égessetek le rólam a rontást és rosszakaratot.”

Szórd a szélbe a papír hamvait és égesd le a gyertyát!

Mérgező emberek távol tartása: Készíts elő egy darab kartonpapírt, egy hosszú darab fekete fonalat, fekete tollat és egy fehér gyertyát. Vágj ki egy ember alakot a kartonból, majd írd rá arra az illető nevét nagybetűkkel, vagy ha nincs konkrét személy, akkor csak azt, hogy „átok”, vagy „negatív energia”.

Kántáld az alábbi varázsigét, miközben a fonallal teljesen betekered a kartonból kivágott ember alakot:

„Balra kötlek,

Jól megkötlek,

Lekötelezlek téged,

Hogy maradjon távol tőlem.

Megkötlek egy életre,

Lekötlek téged,

Bekötöm szádat és kezeidet,

Lekötöm minden erődet,

Hagyj engem békén egy életre.”

Addig ismételd a varázsszavakat és folytasd a fonallal körbetekerést, amíg be nem feded teljesen a kartonembert. A végére köss három csomót. Minél előbb ásd el a kartonembert.

Rontásűzés vuduval: Szükséged lesz 1 fekete gyertyára, 1 kis fémdobozra, 1 kis tükörre, tollra, papírra és 1 vudu babára, amit te magad készíts el. Ragaszd a fémdoboz tetejébe a kis tükröt úgy, hogy abban tükröződjön a vudu baba, amikor beleteszed a dobozba. Ha tudod, hogy ki volt az, aki rontást küldött rád, akkor beletehetsz a dobozba egy személyes tárgyat tőle, vagy legalábbis egy cetlit, amire írd a „a hexer” feliratot.

Ha tehát tudod, hogy ki a felelős a rontásért, akkor tégy a dobozba egy fényképet róla és bármilyen tárgyat, ami tőle származik. Ha nem tudod, hogy ki az illető, akkor csak a babát és a cetlit. Ezután tedd a dobozra a fedelét, majd arra a fekete gyertyát, amit gyújts meg, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Nem kívánok rosszat senkinek, csak a szándékot és az energiát küldöm vissza annak, aki rontást küldött rám. Köszönöm, nem kérem a figyelmet és megelégeltem a sok kellemetlenséget, most törjön meg a pechszéria, én holnapról újra boldog és szabad leszek.”

Égesd végig a gyertyát a fémdoboz tetején! Ha a gyertya leégett, akkor végeztél is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló