Tudd meg, hogy rád hogyan hat a Mérleg jegybe lépett Mars!Erre számíthatsz augusztus 27-től!Kos: Arra számíthatsz, hogy a kapcsolataidat teszi élénkebbé és dinamikusabbá a Mérleg jegybe lépett Mars. Az esetleg kialakuló konfliktusokat igyekezz gyorsan rendezni. Ez neked nem fog nehézséget okozni, mivel nem szokásod a szőnyeg alá seperni a dolgokat. Ha a párkapcsolatodban akadnak viták, akkor azok lezárulnak ebben az időszakban.

Bika: Arra számíthatsz, hogy több energiád lesz a munkához, valamint felgyorsulnak a napi rutin feladataid a Mérleg jegybe lépett Mars hatására. Nem kizárt, hogy a szokásosnál jobban terhelhető leszel. Mivel tele leszel energiával, ezért szinte bármibe belevághatsz.

Ikrek: Arra számíthatsz a Mérleg jegybe lépett Marstól, hogy most tele leszel energiával és kreativitással, ám híján lehetsz önfegyelemnek. A szerelmi életed rendkívül szenvedélyessé válhat. Most hajlamos leszel több energiát áldozni a játékra és az élvezetre.

Rák: Azt veheted észre ebben az időszakban, hogy több energiád van a háztartásra, vagy az otthonod felújítására, illetve ezek a témák foglalkoztathatnak a legjobban. Ha nagyon nyugtalanak érzed magad, akkor érdemes levezetned a feszültséget. Emellett a Mérlegben járó Mars hatására nagyobb vágyat érezhetsz arra, hogy a kezedbe vedd az irányítást a családoddal kapcsolatos ügyekben.

Oroszlán: A horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy légy óvatos a közlekedésben, a gépek kezelésében, de akár az olló közelében is, ha hajlamos vagy a türelmetlenségre! A Mérlegben járó Mars időszaka remek időszak arra, hogy nagyobb lendülettel és szenvedéllyel dolgozz a szellemi feladatokon. Összességében elmondható, hogy oroszlán jegyűként kimondottan eredményes és szerencsés periódusban lesz részed.

Szűz: Szűz jegyed alapján azt figyelheted meg, hogy több energiád van a pénzkereséshez. A bolygóállásnak hála sokkal leleményesebb vagy, és a legtöbbet hozhatod ki mindenből, amid van. Ha konfliktusok fordulnak elő ebben az időszakban, akkor azok oka szinte biztos, hogy a pénz lesz. Fontos, hogy figyelj a felesleges költekezésre!

Mérleg: Egyértelmű, hogy te vagy a legnagyobb nyertese a bolygóállásnak, hiszen a te jegyedben jár a Mars. A mostani sikerszériádban azonban figyelned kell arra, hogy ne légy rámenős, viszont tartsd kézben a dolgok irányítását. Ez az időszak kiváló arra, hogy növeld az önbizalmad, hiszen most minden azt igazolja vissza, hogy igenis megérdemled a sikert. A szerelmi életed fokozódhat, amíg a jegyedben jár a Mars.

Skorpió: Skorpió jegyed alapján arra számíthatsz a Mérleg jegyben járó Mars időszakában, hogy az energiád nagy részét a magánügyeidre fordítod. Most hajlamosabb leszel arra, hogy elrejtsd az érzéseidet. Emellett több álmod is valóra válhat a bolygóállásnak köszönhetően.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján tudnod kell, hogy a Mérleg jegyben járó Mars időszakában akkor érheted el a céljaidat, ha csapatban dolgozol. Nem kizárt, hogy most a szokottnál több energiát kell fordítanod a projektek megszervezésére. Emellett főszerepet kaphatsz és másokat irányíthatsz a bolygóállás hatására.

Bak: Arra motivál a Mérleg jegyben járó Mars, hogy tedd oda magad rendesen, hogy mások elismerjék a teljesítményedet. Ez az időszak kiváló lehet arra, hogy elindítsd a saját vállalkozásodat. Emellett konfliktusod adódhat a hatalommal rendelkezőkkel ebben a tranzitban.

Vízöntő: A szokottnál lelkesebb és merészebb leszel. A Mérleg jegyben járó Mars hatására nyugtalanabb és kalandvágyóbb lehetsz, tele leszel energiával és szélesedik az érdeklődédi köröd. Előfordul, hogy túl erősen képviseled a véleményedet, ezért erre figyelj oda!

Halak: Arra számíthatsz, hogy a Mérleg jegyben járó Mars hatására jobban fogod igényelni a szexualitást és az intimitást. Ugyanakkor nem kizárt, hogy vitáid lesznek a pároddal a mindennapokban.

Ebben az időszakban az legfontosabb, hogy felismerd, ha szükséged van mások segítségére. Természetesen te is segíthetsz másoknak, akik végre kimutatják felé, hogy milyen hálásak neked.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló