Akármikor elmondható varázsigékA hét bármely napján elvégezhető, gyors és könnyű varázslatok.Szükséged lesz egy fehér gyertyára, füstölőre, papírra és fémtálkára. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor válaszd ki az alábbi varázsigék közül azt, amelyekre éppen szükséged van, majd gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyát, aztán mondd el a varázsigét annyiszor, ahányszor csak szeretnéd!

Ha szeretnéd, akkor írd le egy cetlire a választott varázsigét, majd égesd el a papírdarabot, aminek hamvait szórd a szélbe! A legfontosabb, hogy higgy abban, amit mondasz, és koncentrálj, képzeld el a kívánságodat!

Mindig köszönd meg az égieknek, ha teljesül a vágyad, de akár minden kérés végén is megköszönheted nekik, hogy meghallgattak!

Kibékülésben segítő varázsige: Amennyiben szeretnél valakivel kibékülni, és ennek érdekében mondanál el egy varázsigét, akkor mondd el ezt a néhány sort:

„Kérlek, bocsásd meg, hogy megbántottalak, bocsásd meg tettemet! Kérlek, fogadj vissza a szívedbe! Fogadd el békejobbomat és borítsunk fátylat a múltra! Köszönöm!”

Kérj szerencsét az égiektől: Ha némi szerencsére lenne szükséged, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Fortuna, kérlek szépen, hogy hallgasd meg kérésemet, mert most van itt az ideje annak, hogy fordíts egy nagyot a szerencsémen és elhalmozz engem jóindulatoddal! Kérlek Fortuna, hogy szórj rám áldást ma! Köszönöm!”

Győzd le az akadályokat: Ha a napi akadályok legyőzéséhez lenne szükséged segítségre, akkor mondd el ezt a varázsigét:

„Drága őrangyalom, arra kérlek téged, hogy ma tisztítsd meg az utat előttem, hogy könnyen elhárítsam a nehézségeket és győzelmet arassak! Kérlek, hogy adj ehhez erőt és kitartást! Köszönöm!”

Erőnövelő varázsige: Ha több erőre lenne szükséged , akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Kérlek Istenem, adj erőt a testemnek és a lelkemnek, hogy képes legyek szembenézni azzal, ami ma rám vár. Kérlek, hogy adj hitet és bátorságot ahhoz, hogy képes legyek bármivel megküzdni és örömmel a szívemben fogadjam a nekem szánt leckéket. Köszönöm!”

Gyógyulást kérő varázsige: Ha beteg vagy, és a gyógyulásod érdekében szeretnél elmondani egy rövid varázsigét, akkor szólj így:

„Ahogy ma, úgy holnap is, egyre közelebb fogok kerülni a teljes gyógyuláshoz. Már most sokkal jobban érzem magam és érzem, hogy ahogy telnek a percek, úgy javul az állapotom, hála Isten és az angyalok szeretetének!”

Pénzt kérő varázsige: Ha pénzre lenne szükséged, akkor mondd el ezt a varázsigét:

„Drága Istenem, pénzre van szükségem, ezért szépen kérlek, hogy hallgasd meg a kérésemet, és küldd el nekem a legszükségesebb összeget! Ahogy tudom, visszafizetem szeretettel, vagy ahogyan kéred! Köszönöm!”

Jósálom kérés: Ha álmodban szeretnél belepillantani a jövőbe, akkor mondd el ezt a varázsigét:

„Becsukom a szememet, mert ideje aludni térnem. Álmok őre, kérlek szépen, húzd el a jövőt takaró fátylat és engedd meg, hogy belepillantsak a jövőbe, hogy láthassam a legfontosabb eseményeket, hogy azok ne érjenek felkészületlenül engem! Köszönöm!”

Párkapcsolat javításában segítő varázsige: Ha a párkapcsolatodat javítanád, akkor mondd el ezt a varázsigét:

„Arra szeretném kérni a hatalmas Univerzumot, hogy segítsen nekem abban, hogy még jobban megértsem a kedvesemet, akihez sikerüljön így még közelebb kerülnöm. Kérlek, segítsetek megerősíteni, szeretetteljesebbé és békésebbé tenni a kapcsolatunkat! Köszönöm!”

Legyen csodás a napod: Ha remek napra vágysz, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Köszöntelek Nap, nagyon jó, hogy végre újra itt vagy! Kérlek téged, hogy mosolyogj le rám és ragyogd be napomat, hogy bármi is történjék, én ne veszítsem el derűlátásomat és csodásan érezzen magam! Köszönöm!”

Kérj jelet az égiekről: Ha egy jelre lenne szükséged, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Kedves Angyalok, kérlek titeket, hogy halljátok meg sóhajom, mert most nagy szükségem van egy tiszta és érthető jelre ahhoz, hogy a legjobban tudjak dönteni! Kérlek, hogy mutassátok, mondjátok meg, hogy mit tegyek! Köszönöm!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló