Kívánságvarázslatok októberreEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros gyertya).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya), kreativitás (narancssárga gyertya).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín gyertya), szeretet (rózsaszín gyertya), barátság (rózsaszín gyertya), szépség (rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Vasárnap – siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).

Pénzvarázslat: A szabadban, este és holdfényben végezd el a szertartást. Ehhez szükséged lesz 1 zöld gyertyára, a pénztárcádra és 1 darab babérlevélre. Gyújtsd meg a gyertyát. Ha nem tudod a szabadban elvégezni a varázslatot, akkor tedd az ablakod közelébe a gyertyát. Ezután fogd meg a pénztárcádat, amit a Hold irányába nyiss szét és mondd el az alábbi varázsigét:

„Holdanya, hónap elseje van. Töltsd fel tárcámat annyi pénzzel, hogy ne szenvedjen hiányt semmiből sem. Költözzön be a bőség és a jólét az életemben, egész hónapban legyen meg mindenem.”

Végül fogd a babérlevelet, amit tégy a pénztárcádba, ahonnan ne vedd ki addig, amíg véget nem ér az október, aminek utolsó napján égesd el a babérlevelet.

Kívánságteljesítés falevéllel: Szükséged lesz egy sárga vagy piros színű, őszi falevélre és 1 zöld vagy sárga gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor írd rá a kívánságodat az általad választott falevélre, majd gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Október szelleme, halld meg igémet, és hozd el nekem azt, ami ezen a levélen áll, még a hónapban teljesüljön kívánságom.”

Végül égesd a levelet. Ezt megteheted kint, a szabadban is, ahol hagyd, hogy a szél elfújja a falevél hamvait.

Tökvarázs: Szükséged lesz 1 narancssárga gyertyára, 1 kis cetlire, amire rá kell írnod a kívánságodat és egy bármilyen tökre, amibe bele vagy ráteheted a gyertyát. Kapard ki a választott tök belsejét, legalább annyira, hogy abba kényelmesen bele tudd tenni a gyertyát úgy, hogy helyezd el alatta a kívánságodat tartalmazó cetlit.

Amikor kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„A tök lelkéhez szólok, kinek hatalma van a láthatatlan világ felett, így arra kérem, teremtse meg nekem kívánságomat, hozza el nekem az október hónap szívem óhaját.”

A következő napokban égesd le a gyertyát, a kellékeket pedig őrizd meg október végéig!

Szertartás fahéjjal: Szükséged lesz 1 marék fahéjporra. Menj a házad, a munkahelyed, vagy az üzleted első ajtajához, ahol mondd el az alábbi varázsigét:

„Amikor ezt a fahéjat elfújom, beköltözik a jólét az otthonomba. Az első naptól az utolsóig, bőség áramlik a házamba, egész hónapban meglesz mindenem, amire vágyok.”

Ezután kívülről befelé fújj egy marék fahéjport úgy, hogy közben elképzeled, hogy a fahéj hozza el a bőséget az otthonodba, vagy ahova szeretnéd. Végül dörzsöld össze a kezeidet a fejed fölött, hogy rád is hulljon egy kevés fahéjpor.

Rúnamágia: Szükséged lesz 1 makkra vagy gesztenyére és 1 zöld vagy sárga gyertyára. Gyújtsd meg a gyertyát, majd rajzold a Gebo rúnát a választott termésre, amit aztán fogj a kezeid közé, és képzeld el, hogy valóra válik a kívánságod.

Most mondd el az alábbi varázsigét:

„Ősi istenek, e makkban/gesztenyében lakozó szellem, halljátok sóhajom, mert volna nekem egy kívánságom” (itt fogalmazd meg saját szavaiddal a kívánságodat) Hozza el nekem az október hónap kérésemet.”

Végül ásd el a termést valahol az otthonod közelében. Bár a legjobb az, ha a szabadban temeted el, mégis ha erre nincs lehetőséged, akkor célnak az is megfelel, ha az egyik virágod földjébe ásod el.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló