Mit árul el rólad a lakatlan sziget teszt?Döntsd el, hogy kést, családi fényképet, horgászfelszerelést vagy a kedvenc könyvedet vinnéd-e magaddal egy lakatlan szigetre, majd olvasd el a a neked szóló elemzést!1. Fénykép a családról: Rendkívül gondoskodó, kedves és nagylelkű személyiségtípushoz tartozol. Meggyőződésed szerint az igazi érdeklődés, hogy segítő szándékkal fordulsz mások felé, és próbálod kielégíteni a többi ember igényeit. Ezzel a probléma csak az, hogy gyakran a sajátjaid elé helyezed a környezeted szükségleteit, méghozzá úgy, hogy azzal szinte átléped az ésszerűség határait.

Ez az oka annak, hogy sokszor úgy érzed, hogy jóval többet adtál annál, mint amennyit visszakaptál. Bár fontos segíteni és támogatni másokat érzelmileg és anyagilag is, de legalább ugyanennyire fontos az is, hogy határt szabj ennek, és megtanuld elfogadni a neked kínált segítséget!

Az általad választott tárgy alapján fontos lenne, hogy megtanulj bűntudat nélkül kapni, és bátran nemet mondani, ugyanis az életedben így állíthatod fel a tökéletes egyensúlyt az „adok-kapok” között. Ha ez sikerül, akkor a napjaid sokkal boldogabbak, a kapcsolataid őszintébbek, kiegyensúlyozottabbak és kielégítőbbek lesznek a jövőben.

2. Kedvenc könyved: Ha a kedvenc könyved lenne az egyetlen tárgy, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre, akkor az igazán analitikus, módszeres és figyelmes személyiségtípusba tartozol. Amikor több alternatíva közül kell választanod, akkor kritikusan, éles szemmel vizsgálod meg a lehetőségeidet, majd végül kiválasztod azt, amely a leginkább illik az érdeklődési körödbe és az életstílusodba.

Előfordul, hogy türelmetlen és intoleráns a környezeteddel szembeni viselkedésed, s ez az, amin a jelenlegi helyzetedben változtatnod kell! Soha ne felejtsd el, hogy nem ítélkezhetsz mások felett, mivel nem ismered az életük teljes történetét, a fejlődésük útját, a győzelmeiket és a lemondásaikat.

Az általad választott tárgy alapján fontos, hogy tudd, hogy az egy dolog, hogy úgy véled, hogy a helyes úton jársz, de nem gondolhatod azt, hogy ez az egyetlen helyes út! Amennyiben ezen sikerül változtatnod, akkor annak köszönhetően sokkal teljesebb, sikeresebb és boldogabb életet élhetsz.

3. Kés: Ha a kés lenne az a tárgy, amit biztos, hogy magaddal vinnél egy lakatlan szigetre, akkor a nagyon megbízható, határozott, bizonyos helyzetekben domináns és kihívásokkal szembenézni imádó személyiségtípusba tartozol. Meggyőződésed, hogy a kihívások azt jelzik, hogy még van mit javítanod magadon.

Rólad az is elmondható, hogy komoly hatást gyakorolsz a világra, óriási erőt sugárzol magadból, mindezt pedig arra használod, hogy megvédd azokat, akiket szeretsz, ugyanis az a mottód, hogy az, ami a szeretteiddel történik, az veled is történik.

Az általad választott tárgy alapján jellemző rád, hogy mindent szenvedélyesen csinálsz, és hajlamos van elmenni a végsőkig, akár a munkában, akár a szórakozásban, éppen ezért ez az, amin változtatnod kell! Próbálj visszavenni az intenzitásodból! Ha sikerül, akkor mélyebben, tartalmasabb, teljesebb, őszintébb és megfontoltabb lesz az életed.

4. Horgászfelszerelés: A nagyon aktív és lelkes személyiségtípusba tartozol, ha a horgászfelszerelés az, amit mindenképpen magaddal vinnél egy lakatlan szigetre. Rólad az is elmondható, hogy imádod kiélvezni az élet minden egyes pillanatát és állandóan keresed az új élményeket, örömforrásokat.

Könnyen lehet, hogy ez az oka annak, hogy olykor fegyelmezetlen, türelmetlen és rendezetlen vagy, s mindez olyasmi, amin ideje változtatnod! Rendkívül fontos, hogy rájöjj arra, hogy honnan, miből fakad a türelmetlenséged, ugyanis sokszor előfordul, hogy a környezeted, esetleg a saját tempód miatt nem tudsz nyugodt maradni.

Az általad választott tárgy alapján meg kell tanulnod elfogadni másokat olyannak, amilyenek, és hagynod kell, hogy magával sodorjon az élet. Ha sikerül mindezt megtenned, akkor meglátod, hogy sokkal nyugodtabb, teljesebb és boldogabb lesz az életed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló