Ez teszi kiegyensúlyozottá a belső világodat!Válassz egy lapot és olvasd el a londoni pszichológuscsoport elemzését!1. ábra: A londoni pszichológuscsoport szerint kételkedés nélkül elfogadod mások szavát, tanácsát és mindenkiről, köztük saját magadról is, a legjobbat feltételezed. Ha esetleg elsőre nem tudsz valamivel megbirkózni, akkor nem esel kétségbe, hanem továbbra is hiszel abban, hogy végül sikerülni fog.

Elfogadd a jelen pillanatát, ami megelégedéssel tölt el. Imádsz a jóban lubickolni, és könnyen félresöpröd azt, ami rossz. A pihenést nagyon fontosnak tartod, mivel akkor maximálisan elengeded magad.

2. ábra: A londoni pszichológuscsoport szerint elmondható rólad, hogy képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nem szokásod hirtelen felindulásból reagálni arra, ami körülötted történik, hanem inkább hagyod, hogy minden szépen kibontakozzon magától.

3. ábra: Azt gondolja rólad a londoni pszichológuscsoport, hogy elképesztő nyitottsággal állsz hozzá bármihez, ami keresztezi az utadat, még abban az esetben is, ha az komoly változásokat hoz az életedbe, vagy azt igazolja, hogy tévedtél.

A célod az, hogy szélesítsd a látókörödet és szeretnéd minél jobban megérteni a világot. Emellett könnyen rád tör a nyugtalanság, főleg akkor, ha azt tapasztalod, hogy a dolgok stagnálnak körülötted. Egy ilyen helyzetben igényled a növekedést és a változást.

Számodra nagyon fontos a szabadság, méghozzá azért, mert nem tudod, hogy milyen útra fogsz lépni a jövőben, és erre szükséged van ahhoz, hogy megvalósítsd az új ötleteidet. A gondtalan, kalandor hozzáállásod rengeteg sikert hoz neked, leginkább azért, mert mindig hajlandó vagy a kísérletezésre, az új megközelítésekre és megoldásokra. A te mottód az, hogy „mindegy hogyan, de működjön”. Így nézve igencsak praktikus teremtés vagy.

4. ábra: Olyan ember vagy a londoni pszichológuscsoport szerint, akit minden érdekel, aki számára a világ egy elképesztően izgalmas hely. Benned egy csepp ítélkezés sincs, ugyanis sokkal inkább kíváncsi vagy, ezért ha valami nem tetszik, akkor is folytatod a kutatást, hogy még többet megtudja az adott dologról.

A legtöbb embernél kevesebb szorongás és aggodalom rejlik a belsődben, de hajlamos vagy fejjel menni a falnak. A kreativitásod elképesztő, s mivel a kreativitás kedvéért vagy kreatív, ezért nem hagyod, hogy az önkritika meggátoljon bármiben is.

Te akkor is képes vagy vidámságra, ha a dolgok komolyra fordulnak körülötted, mert ezzel a hozzáállással enyhíteni tudsz a nehéz helyzeteken, ráadásul szereted, hogy mindig sikerül megnevettetni, néha megdöbbenteni a környezetedet.

5. ábra: Elképesztően éles eszű és szellemes személyiség vagy a londoni pszichológuscsoport szerint. Neked még az sem okoz gondot, hogy önmagadat szórakoztasd el, így biztos, hogy nem fog megölni az unalom.

Imádsz felfedezni, ami miatt előfordul, hogy olyasmibe ártod magad, amihez semmi közöd. Imádsz vizsgálódni, nyomozni, kutatni és tanulmányozni. Mivel folyamatosan változol, ezért a környezeted alig tud lépést tartani a dinamikus módszereiddel.

6. ábra: A londoni pszichológuscsoport szerint mély gondolkodású személy vagy, így szereted minden oldalról megvizsgálni a különféle kérdéseket. Ez a hatalmas megfontoltság nem jöhetne létre az elképesztő türelmed nélkül.

Nagyon lényeges meglátásaid vannak, és mindig igazán megértő vagy. Az életben rendszerint sikert aratsz, a boldogulásodban pedig fontos szerepet játszik az, hogy képes vagy befelé figyelni, és megbízol ebben a képességedben.

Egyszerre orientálódsz a múlt és a jövő felé, ugyanis hiszel abban, hogy a jövő sok jót tartogat a számodra, de azzal is tisztában vagy, hogy a múltból mindig lehet tanulni. A pénzt nagyszerűen kezeled, még abban az esetben is, ha valójában nem vagy anyagias.

Általában jó döntéseket hozol, mert ritkán engedsz a külső szeszélyeknek és impulzusoknak. Ha mégis úgy tűnik, hogy hirtelen hoztál meg egy döntést, akkor valójában annak hátterében is az áll, hogy már sok ideje gondolkodtál az adott dolgon.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló