Így alakul az egészséged 2023 végéig!Az általad választott kép alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Ha az első lap fogott meg, akkor a neked szóló egészség jóslat szerint lesznek kisebb hullámvölgyek, de összességében jól leszel 2023 végéig. Azt veheted észre magadon az év utolsó hónapjaiban, hogy elgyengülsz, elfáradsz, egy-egy napra lebetegszel, depressziósnak érzed magad.

Ugyanakkor tartós betegségre nem kell számítanod, de kisebb megzuhanásokra igen. Ha ettől eltekintünk, akkor nagyszerű állapotnak örvendesz és az orvost is csak ritkán kell felkeresned. Habár ez jó hír, mégis az általad választott lap arra figyelmeztet, hogy vedd komolyan a megbillenéseket, mert ezek arra utalnak, hogy valami nincs rendben!

Muszáj a végére járnod annak, hogy mi az oka az egy napig tartó betegeskedésednek, hogy kiiktathasd azt az életedből. Ha ezt sikerül megtenned, akkor maximálisan egészséges lehetsz.

2. lap: Ha a második lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló egészség jóslat szerint a tél időszakban utolér a baj. Az őszi hónapokban megúszod a betegeskedést, de a téli időszakban ledönthet a lábadról valami, például láz, megfázás, vagy influenza, ha nem figyelsz oda eléggé az egészségedre.

Ebbe azonban nem kell beletörődnöd, mivel még időben kaptad meg a jóslatot, tehát van időd arra, hogy megerősítsd az immunrendszered, az egészséged. Ha hajlandó vagy erre, akkor megcáfolhatod a jóslatot, de ellenkező esetben betegeskedni fogsz télen.

3. lap: A harmadik lap alapján főleg lelki bajaid lehetnek 2023 végéig, míg a testi problémák elkerülnek. Előfordulhat, hogy depresszióba esel, esetleg túlérzékeny leszel, mindent a szívedre veszel.

Mivel időben kaptad meg a jóslatát, ezért sokat segíthetsz magadon, ha minden egyes nap foglalkozol a lelkeddel. Mondd ki, hogy mi fáj, mi zavar, hiszen semmit sem kell lenyelned! Beszélgess magaddal, kérdezd meg, hogy mi bánt, mivel nem vagy megelégedve!

Ha megvannak a válaszok, akkor tegyél azok ellen, mert az a legfontosabb, hogy tudj változtatni, hiszen ez kell ahhoz, hogy ne kelljen lelki gondokkal vesződnöd 2023 utolsó három hónapjában.

4. lap: Ha a megérzésedre hallgatva a negyedik lapot választottad, akkor neked szóló jóslat szerint kiváló egészségnek örvendhetsz 2023 végéig. A testi és a lelki betegségek is elkerülnek, ám természetesen ez nem jelenti azt, hogy visszaélhetsz a lehetőséggel!

Az általad választott lap arra hívja a figyelmedet, hogy igenis tessék az időjárásnak megfelelően felöltözni, figyelj oda az étkezésedre, a rendszeres testmozgásra, mert a te tudatosságod is kell ahhoz, hogy tényleg elkerüljön a baj! Jegyezd, hogy kizárólag a te dolgod az egészséged biztosítása!

5. lap: Ha belső hangod azt súgta, hogy válaszd az ötödik lapot, akkor a neked szóló jóslat szerint valaki elszívja az energiáidat 2023 utolsó hónapjaiban. Ez azt jelenti, hogy egy energiavámpír férkőzött a közeledbe. Ez a személy folyamatosan elszívja a jó élet energiádat, aminek hatására egyre fáradtabbnak, kimerültebbnek érzed magad, az immunrendszered gyengül és kezded betegnek érezni magad.

Előzd meg a bajt azzal, hogy gondold végig, hogy ki lehet az energiavámpír! Ha megvan az illető, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha ezt nem teheted meg, akkor legalább próbáld levédeni magad vele szembe, mert ellenkező esetben betegeskedni fogsz év végéig. Figyelj jobban a környezetedre!

6. lap: Ha az összes lap közül az utolsóhoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor szinte folyamatosan beteg leszel 2023 végéig, de nem azért, mert súlyos, komoly problémád lesz, hanem azért, mert nem figyelsz oda magadra.

Az általad választott lap szerint könnyen lehet, hogy túl keményen hajtasz, elhanyagolod a pihenést, nem veszed észre a testi és lelki jelzéseket, ezt pedig megunja a tested, ami sokkal keményebb módszerrel próbál kiszakítani a mókuskerékből. Szerencsére ez csak egy jóslat, ami még nem valósult meg, ezért tehetsz ellene, hiszen az egészséged leginkább a tudatos életmódtól függ.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló