Kívánságvarázslatok decemberreEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Papírvarázslat: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 papírra, tollra és fémtálkára.

Gyújtsd meg a fehér gyertyát, aztán fogd a papírt, és írd rá a lehető legpontosabban a kívánságodat. Ezután hajtsd össze a papírt, hogy könnyebben elégjen. Most készülj fel lelkileg, és amikor ez megtörtént, akkor gyújtsd meg a papírt a gyertya lángjával úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Uriel, a Tűz Angyala, lehelj életet a kívánságomba, hogy még a hónapban teljesüljön a vágyam.”

Ha a papír elégett, akkor annak hamvait szórd a szélbe.

Kívánságteljesítő gyertyamágia: Szükséged lesz 1 olyan színű gyertyára, ami a legjobban illik a célodhoz. Ha nem tudod, hogy melyik színű gyertyát kell használnod, akkor fentebb, zárójelben megtalálod.

Karcolj a gyertyába egy angyali szimbólumot. Ha egy konkrét angyaltól kérsz segítséget, akkor karcold a nevét is a gyertyába, amit akár szenteltvízzel is meghinthetsz, ha akarod.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Szeretett angyalom, hozzád fordulok (itt a saját nevén is szólíthatod). Gyors segítségre lenne szükségem, add meg kérlek, hogy vágyam még a hónapban teljesülhessen.”

Fogalmazd meg hangosan és pontosan a kívánságodat, amit képzelj is el. Ezután már csak végig kell égetned a gyertyát.

Készíts kívánságüveget: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 papírra és tollra, mákra, rizsre és befőttes üvegre.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd írd rá a papírra a kívánságodat, amit aztán tegyél a befőttes üvegbe. Ha ezzel kész vagy, akkor öntsd fel mákkal és rizzsel az üveget, amit aztán kedved szerint díszíthetsz angyali jelképekkel.

Zárd le a befőttes üveget, majd fogd a kezedbe és mondd el az alábbi varázsigét:

„Hívom angyalaimat, hívom azt, aki a legjobban segíthet, hogy siessen segítségemre és teljesítse a hónapban kérésemet.”

A varázsszavak után fogalmazd meg a kívánságodat, aztán folytasd a varázsigét:

„Amikor a mák és a rizs találkozik és megzörrenek a szemek, annál közelebb jön hozzám kívánságom.”

A dolgod már csak annyi, hogy naponta rázd meg a befőttes üveget legalább egyszer, egészen addig, amíg valóra nem vált a kívánságod.

Váltsák valóra a kívánságodat a madarak: Ha ezt a varázslatot választottad, akkor szükséged lesz 1 sárga gyertyára és 1 nagy tál madáreleségre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a sárga gyertyát, majd fogd a kezedbe a nagy tál madáreleséget és mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyenek áldottak ezek a magvak, jelképei vágyamnak. Áldják meg őket az angyalok, hogy mire a madarak felcsipegetik, addigra megérkezik hozzám kívánságom is.”

Fogalmazd meg hangosan és pontosan a kívánságodat, méghozzá úgy, hogy közben képzeld el, hogy teljesül. Végül tedd ki a madáreleség a szabadba.

Kívánságvarázslat babérral: Készíts elő 1 sárga gyertyát és 1 babérlevelet.

Írd fel egy szóval a kívánságodat a babérlevélre, majd gyújtsd meg a sárga gyertyát, aminek lángjával gyújtsd meg babérlevelet és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ne csak álom legyen, hanem valóság is, drága angyalok, még a hónapban teljesítsétek kérlek kívánságomat.”

Égesd el a gyertya lángjával a babérlevelet úgy, hogy közben végig gondolj a kívánságodra, amit mondj ki hangosan!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló