Ilyenek lehetnek a 2024-be született gyerekek a csillagjegyük alapján! (1. rész)Megérkezett az éves babahoroszkóp!Kos: A 2024-ben Kos csillagjegyben születő babákat két csoportra oszthatjuk. Az elsőbe azokat a kicsiket, akik április 14. előtt születnek. Ők magabiztos, kalandvágyó, bátor, impulzív Kosok lesznek.

A második csoportba az április 14. után születő babákat sorolhatjuk. Ők sokkal türelmesebb és együttműködőbb Kosok lesznek.

Bika: A 2024-ben Bika csillagjegyben születő babákat három csoportra oszthatjuk. Az elsőbe az április 23. előtt születő kicsiket sorolhatjuk. Őket mozgékonnyá és kíváncsivá fogja tenni a törekvések bolygója, a Mars, ami akkor az Ikrekben fog tartózkodni.

A második csoportban az április 23. és május 4. között születő Bika babák találhatóak. Ők erősebben kötődhetnek a szüleikhez, főleg az anyukájukhoz.

A harmadik csoportba azok a Bika babák tartoznak, akik május 4. után jönnek majd a világra. Rájuk az Ikrek Merkúr miatt a gyors észjárás és a szétszórtság lesz jellemző, ezért a szülők nem engedhetik, hogy cikázzanak!

Ikrek: A 2024-ben születő Ikrek gyerekek elég különbözőek lesznek, méghozzá attól függően, hogy mikor születnek, ezért három csoportra lehet osztani őket.

Az elsőbe a június 2. előtt született Ikrek babák tartoznak. Ők a Merkúr és a Vénusz miatt rendelkezni fognak a csillagjegyükre jellemző habitussal, annak minden előnyével és hátrányával.

A második csoportba a június 2. és június 11. között született babák sorolhatóak. Ők érzékenyek, családszeretők és kimondottan félénkek lehetnek.

A harmadik csoportba a június 11. után világra jövő Ikrek babák tartoznak. Rájuk az lesz jellemző, hogy nem félnek a kihívásoktól, és már fiatalon is igazi vezéregyéniséggé válhatnak.

Rák: A 2024-ben születő Rák babákat három csoportba sorolhatjuk. Az elsőbe a június 27. előtt születő kicsit tartoznak. Ők egy kissé álmodozóak és művészlelkűek lesznek. Leginkább a zenéhez lehet érzékük, ezért érdemes lesz minél előbb megismertetni velük a hangszereket!

A második csoportba a június 27. és július 11. között született babákat sorolhatjuk. Ők Rákhoz képest határozottabbak lesznek, így nem lesz szükségük noszogatásra és bátorításra. Sőt, inkább olykor vissza kell fogni őket, nehogy meggondolatlanul beleugorjanak valamibe.

A harmadik csoporthoz a július 11. után világra jött Rákok tartoznak. Nekik jó lesz a memóriájuk és a megfigyelőképességük. A kapcsolataikban az érzelmek lesznek a dominánsak, a kommunikációjuk pedig a család és a szeretteik köré fog szűkülni.

Oroszlán: Azokat a babákat, akik 2024-ben az Oroszlán jegyben fognak születni, két csoportba sorolhatjuk, attól függően, hogy mikor jönnek a világra. Az egyik csoport a július 28. előtt született kicsik, akik segítőkész, elnéző, áldozatkész, érzékenyebb, határtalan szeretettel és önfeláldozással megáldott teremtések lesznek. Érdekelni fogja őket a misztika és a spiritualitás. A hiszékenységük veszélyt jelenthet rájuk.

A második csoportba a július 28. után született Oroszlánok tartoznak. Ők határtalan idealizmussal lesznek megáldva, de a zabolátlanság és független érzelmek is jellemzőek lesznek rájuk. A környezetüket néha meglepheti, hogy kisgyerekhez képest milyen érettek. Nekik szükségük lesz az egyedüllétre és a szemlélődésre, amit meg kell adni nekik.

Szűz: A 2024-ben születő Szűz babák személyisége két csoportba lesz sorolható, annak alapján, hogy mikor jönnek a világra. Az első csoportba a szeptember 15. előtt születő babák tartoznak. Ők matematikai és analitikai tehetséggel lesznek megáldva. Erősségük lesz a realitás és a logika, ezért érdemes lesz ebbe az irányba terelni őket. A matematikát jó lesz minél előbb megszerettetni velük, mert ebben az irányban lehetnek sikeresek.

A második csoportba a szeptember 15. után születő babákat sorolhatjuk. Ők a nyelvekben és a jó modorban lesznek tehetségesek. Született diplomataként képesek lesz minden esetben megtalálni a békítő szavakat. Érdemes minél korábban nyelveket tanulniuk, mert később ez lehet a szakmájuk.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló