Milyen égi meglepetést kapsz még az idén!Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: A neked szóló jóslat szerint egy csodával fognak meglepni az égiek még az idén. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy megnyered a lottó főnyereményét, ahogy arra se számíts, hogy váratlanul különleges képességet kapsz.

Ez az égi ajándék inkább abban nyilvánul meg, hogy történik valami, amiről azt fogod gondolni, hogy csoda történt. Például meggyógyulsz, összejön a gyerekvállalás, megmenekülsz, vagy ott leszel valahol, esetleg megkapsz valamit, amire nem számítottunk.

A csoda történhet veled, de az is lehet, hogy a környezetedben következik be valami, ami olyan hatással lesz rád, mintha veled történt volna. Az égiek neked szánt ajándéka egyfelől boldoggá tesz, másfelől átértékelhetsz általa néhány dolgot az életedben.

2. lap: Egy szerencsehozó kabalatárgyat kapsz ajándékba az égiektől még az idén. A meglepetés adottságától függően, érdemes lesz viselned, magadnál tartani, vagy kitenni a lakásodban, mert a kapott kabala jövőre szerencsét fog hozni.

Ugyanakkor az általad választott lap felhívja a figyelmedet arra, hogy ne gondold, hogy ez csak anyagi jellegű szerencse lehet, hiszen szerelemről, jó egészségről, szerencsés eseményről és fordulatról is lehet szó.

Ha megkaptad az égiek ajándékát, akkor adj érte hálát! Ha már van hasonló kabalád, akkor se dobd el az újat! Emellett az is lehet, hogy nem mástól kapsz kabalatárgyat, hanem találni fogod.

3. lap: Egy varázserejű szóval, maximum mágikus mondattal lepnek meg még az idén. Ez a meglepetés annyira erős hatást gyakorol rád, hogy az meghatározhatja az egész 2024-es évedet. Határtalan örömmel, megelégedéssel, vagy akár döbbenettel fog eltölteni az égiek meglepetése. Nem kizárt, hogy ez a mágikus szó az lesz, amire régóta vágysz, vagy soha nem gondoltad volna, hogy egyszer hallani fogod.

A neked szóló jóslatból az nem derül ki, hogy ez a mágikus szó szerelmes, baráti vagy dicsérő lesz-e, ahogy azt sem árulják el, hogy kitől fogod hallani, de annyi biztos, hogy el fog varázsolni, ha megkaptad az égiek ajándékát.

4. lap: Egy mágikus csókkal lepnek meg az égiek még az idén. Ez olyan meglepetés, amit nem lehet becsomagolni, viszont az égiek előkészítik terepet, hogy elcsattanjon a csók, ami jelenteni és adni fog neked valamit.

Az nem derül ki, hogy ez baráti, szerelmes vagy egy rokontól kapott csók lesz-e. Ami biztos, hogy örömet fog okozni a gesztus, mert érezni fogod, hogy ez nem olyan csók volt, mint az eddigiek. Az égiek által megteremtett mágikus csók nem egy hétköznapi dolog, mert az olyan érzést, gondolatot ébreszthet benned, amiből akár egy olyan ötlet is kisülhet, amely nagy hatással lesz a 2024-es évedre.

5. lap: Olyan ajándékot kapsz az égiektől idén, ami hihetetlen, megdöbbentő, és örök életre szól. Most ne gondolj hatalmas dologra, ugyanis az életben rengeteg apró dolognak is lehet hatalmas ereje.

Ez az égiektől kapott szép emlék erővel és hittel fog feltölteni, esetleg kellemes élményt, némi fényt és örömet ad. Azt, hogy pontosan mi lehet ez az ajándék, egyelőre csak találgathatod, ám azt biztos, hogy a pillanatnak akkora értéke lesz, amekkorát tulajdonítasz neki.

Ugyanakkor nem kizárt, hogy az égiek idei ajándéka egy korábbi esemény emléke, emléktárgya, vagy valakitől emléktárgyat kapsz karácsonyra, mert a meglepetésről eszébe jutottál, esetleg ezzel szeretne kedveskedni. Az biztos, hogy hamarosan megtudod, hogy milyen szép emléket kapsz az égiektől.

6. lap: Egy szívességet, segítséget kapsz ajándékba az égiektől még az idén. Ezt akkor kapod meg, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá, éppen ezért nagyon fontos, hogy ne légy túl büszkék, és fogadd el, köszönd meg az égiek ajándékát, aminek őszintén örüljünk!

Függetlenül attól, hogy ez pénz, álláslehetőség, kölcsön, vagy ingyen kisegítés, mindenképpen élj a dologgal! Ha megkaptad a támogatást, segítséget, akkor ne feledd, hogy ezt az égiek rendezték így, tehát egy pillanatig se vond kétségbe, hogy tényleg megérdemelted-e az ajándékot!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló