Ezekkel a jelekkel próbálnak segíteni az angyalok az év végi megtisztulásbanHa ezeket tapasztalod, akkor az angyalok próbálhatnak segíteni.Valaki folyton eszedbe jut: Nem a véletlen műve, ha az év végén sokat gondolsz valakire a múltadból, így például egy barátodra, esetleg volt szerelmedre, ugyanis lehetséges, hogy ez a személy valamiképpen segíthet a fejlődésedben vagy a jövődben.

Angyalszámokkal találkozol: Bár az angyalok az év egészében üzennek az angyali számokon keresztül, mégis az esztendő végén ezt sokkal erősebben érzékelheted, mert létfontosságú lehet, hogy valamit megtegyél, vagy a tudatában légy.

Ha tehát mostanában gyakran látod ugyanazokat a számokat, mert például minden nap 22:22-kor nézel az órára, esetleg a boltban többször 1111 Ft-ot fizetsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy angyalok mondani próbálnak valamit neked.

Cselekvésvágy: Ahogy közeledik az év vége, úgy törhet rád a cselekvésvágy. Ennek oka részben az, hogy látod, hogy mások is próbálnak jót tenni, de másrészt ebben az időszakban mindenki érzékenyebbé válik a külvilággal szemben, ezért igyekeznek segíteni.

Az angyalok ilyenkor még jobban cselekvésre motiválnak, ezért ha benned is feltámad az „úgy tennék valamit” érzés, akkor ne fojtsd el, hanem bátran cselekedj, amennyit tudsz és annyit adj, amennyi jól esik. Ez a lelkedre is pozitív hatással lesz. Kövesd a szíved, és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit fognak szólni!

Egyedül szeretnél lenni: Nincs azzal semmi baj, hogy az év végén vannak, akik nem társaságra, hanem a magányra vágynak, ugyanis valószínű, hogy lelkileg, de talán testileg is, elfáradtak, ezért a legszívesebben bevackoljak magukat.

Ha te is azt tapasztalod, hogy az év végén magányra vágysz, akkor ez annak a jele, hogy pihenés és minőségi én-időre van szükséged. Gondoskodj arról, hogy legyen néhány napod, amit ezzel tölthetsz, mert akkor sokkal jobban fogod érezni magad testileg és lelkileg. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit szólnak ehhez, mert az számít, hogy megadd a lelkednek azt, amire a legjobban vágyik!

Sehogy se sikerül elintézned valamit: Ha az év végén nagyon szeretnél elintézni, befejezni vagy megvalósítani valamit, ám hiába teszel meg mindent a cél érdekében, folyton kudarcot vallasz, akkor ennek oka lehet az, hogy rossz módszert választottál, de az is, hogy az angyalok így próbálják a tudomásodra hozni, hogy idén már ne foglalkozz ezzel a dologgal, hanem majd jövőre ugorj neki újra.

Most még nincs itt a megvalósítás, befejezés ideje. Ha mégis erőlteted a dolgot, akkor csak még több kellemetlenségben lesz részed.

Balszerencsésnek érzed magad: Az év végén könnyen lehet, hogy a kapkodás és a figyelmetlenség miatt ér sok kellemetlenség, de amikor úgy érzed, hogy túl sok balszerencse ér, mintha a világon minden összeesküdött volna ellened, akkor eszedbe kellene, hogy jusson, hogy ezzel talán arra figyelmeztetnek az angyalok, hogy le kell lassítanod.

Az érthető, hogy nyakadon a határidők, és szeretnél még idén végezni mindennek, de valószínű, hogy ha nem lazítasz, akkor kiégsz az év végére, amivel nemcsak azt kockáztatod, hogy semmit sem fogsz élvezni, hanem azt is, hogy még nagyobb bajba kerülsz.

Gyakran sírsz: Az év végén mindenki érzékenyebbé válik, ráadásul az egész éves hajtás miatt lelkileg kimerülnek. Ez lehet az oka annak, hogy mostanában könnyebben elérzékenyülsz és sokszor elsírod magad. Ezzel kapcsolatban az angyalok azt üzenik, hogy ne aggódj, mert ez is a tisztulási folyamat része. Könnyítsd meg ezt a folyamatot azzal, hogy bátran teret adsz az érzéseidnek!

Hirtelen elmennél egy templomba: Az elmúlt hónapokban egyszer sem jutott eszedbe, hogy templomba menj, de év végén valahogy mégis ehhez kapsz kedvet? Esetleg egyszer-kétszer megfordultál benne, ám most valamiért sokkal erősebb késztetést érzel?

Legyen bárhogy, engedj a lelked, avagy az angyalok kérésének, mert nem véletlen, hogy így érzel! Lehetséges, hogy azért vágysz arra, hogy templomba menj, mert ott találod meg a választ egy kérdésedre, esetleg ott leled meg a lelki békédet, vagy otthagyhatod az év során felgyülemlett terheidet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló