Ezt a karmikus adósságodat kell lerónod 2024-ben!Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: A neked szóló jóslat szerint életet kell adnod 2024-ben, ugyanis lehet, hogy az előző életeid valamelyikében elvetted valaki életét. Nem biztos, hogy emberét, lehet állatét vagy növényét. Az is lehet, hogy ebben az életedben teremtetted ezt a karmikus adósságot, mert például úgy vágtál fát, hogy előtte nem kértél tőle bocsánatot. Legyen bárhogy, a lényeg az, hogy 2024-ben életet kell adnod.

2. lap: A neked szóló jóslat szerint a karmikus adósság, amit 2024-ben le kell rónod a szívesség lesz. Itt leginkább a mostani életedről lehet szó, de a korábbi életeidből is magaddal hozhattad. Az, hogy melyikről van szó, leginkább attól függ, hogy tudatában vagy-e annak, hogy szívességgel tartozol, amiért korábban neked segített valaki.

Ha van ilyen személy, akkor igyekezz viszonozni a szívességet! Vagy, amikor az illető azzal keres meg, hogy szüksége lenne a segítségedre, akkor ne mondj neki nemet! Amennyiben átgondoltad, és nincs senki, akinek szívességgel tartozol, akkor az előző életeidből hozhattad ezt a karmikus adósságot. Ebben az esetben azzal egyenlítheted ki a karmádat, ha másoknak teszel néhány önzetlen szívességet.

3. lap: Valamihez görcsösen ragaszkodsz, vagy ragaszkodtál a korábbi életeidben. Lehet ez személy, idea vagy illúzió is. Legyen bármi, az biztos, hogy ez káros hatást gyakorolt vagy gyakorol rád.

2024-ben egy egész éved van arra, hogy ráébredj, mit vagy kit nem tudsz elengedni. Ha ezt felismerted, akkor kezdheted gyakorolni az elengedést. Ne akard birtokolni, ne fojtsd el, ne erőlködj, hogy egyedül a tiéd legyen, hanem engedd el! Ha van dolgotok egymással, akkor vissza fog találni hozzád! Ha nincs, akkor valami új fog érkezni a helyére.

4. lap: A 2024-es karmikus adósságod az adakozás. Az előző életeidben zsugori, önző és kapzsi lehettél, inkább hagytál másokat szenvedni ahelyett, hogy ételt, italt vagy pénzt adtál volna nekik, de lehet, hogy a mostani életedben viselkedsz így.

Ugyanakkor az adósságod lerovása nem azt jelenti, hogy adj mindenkinek vagy add oda mindenedet 2024-ben, hanem azt, hogy a lehetőségeid szerint adj egy kicsit másoknak. Itt ne csak pénzre, élelmiszerre, tárgyakra gondolj, különösen akkor, ha neked sincs, mert egy ölelés, jó szó is bőven elég!

5. lap: Igent kell mondanod 2024-ben. Természetesen itt ne olyan dolgokat érts, mint a kábítószer, káros szenvedélyek vagy rossz cselekedetek, hiszen nagyon helyes, ha ezekről hallani sem akarsz! Ezt a karmikus adósságot leginkább azzal teremthetted, hogy túl sok embert, lehetőséget, meghívást utasítottál vissza.

6. lap: A karmikus adósság, amitől meg kell szabadulnod 2024-ben a kölcsön. Valószínű, hogy szó szerint kell értened a kölcsönt, mert nem egy korábbi, hanem a mostani életedben van egy kölcsön, amit 2024-ben vissza kell fizetned! A kölcsön visszaadását ne halogasd, ne hidd, hogy jó lesz neked így elaprózva, főleg akkor ne, ha rokontól vagy baráttól kaptad!

7. lap: A neked szóló jóslat szerint a 2024-es karmikus adósságod a megbocsátás. Ennek oka lehet az, hogy az előző életeidben valaki elkövetett ellened valamit, esetleg rettenetesen megbántott, te pedig ezt nem bocsátottad meg, de az is lehet, hogy ez a jelen életedben is igaz.

Talán már próbáltál megbocsátani az illetőnek, de még mindig maradt benned tüske. Abban az esetben, ha nagyon jól tudod, hogy kire és miért neheztelsz, akkor 2024-ben légy minden erőddel azon, hogy szívből megbocsáss neki!

Ha viszont átgondoltad, és nincs senki, akire haragudnál, akkor mondj el hangosan egy imát, amiben azt kéred az istenektől és az angyaloktól, hogy világítsák meg az elmédet, majd mondd azt, hogy mindenkinek megbocsátasz, aki valaha ártott neked!

Ugyanakkor az sem kizárt, hogy saját magadnak nem bocsátottál meg. Önmagadnak megbocsátani talán a legnehezebb feladat, ezért még több kitartásra és imára lehet szükséged ahhoz, hogy megbocsásd magadnak azt, amit önmagad ellen tettél.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló