Ez az ima adhat erőt 2024-ben!Neked melyik ima segíthet a mindennapokban?Kos: A Rafael Merry del Val bíboros: Az alázatosság litániája imát kellene a leggyakrabban elmondanod, mert miközben alázatosságot tanulsz jobb emberré válhatsz, ráadásul kitárulhat előtted a világ, éppen ezért ne másokért, hanem önmagadért próbálj alázatosabb lenni a mindennapokban!

Bika: Bármelyik őrangyalhoz szóló imát elmondhatod a csillagjegyed szerint, de az Imádság az Őrangyalhoz című a leginkább ajánlott. Neked szükséged van arra, hogy minden nap kapcsolatba légy az őrangyaloddal, hiszen állandóan a saját fejed után mész, és általában előbb cselekszel, mint gondolkodsz.

Ikrek: Tulajdonképpen bármelyik Szűz Mária imát elmondhatod, de az Imafüzér Mária Szeplőtelen Szívéhez imát kellene a leggyakrabban, ha több erőt és segítséget szeretnél. Szűz Mária neked is segíthet, hogy soha ne add fel, mindig menj tovább a megkezdett utadon, amihez legyen elegendő erőd. Emellett segíthet megvédeni a szeretteidet és azokat, akik fontosak a számodra.

Rák: A csillagjegyed alapján a Teréz anya: A reménység imája kőtáblára vésve című fohászt kellene a leggyakrabban elmondanod. A horoszkóp szerint erre azért lenne szükséged, mert gyakran túlzásba viszed a bizalmatlanságot, emberutálatot.

Oroszlán: A csillagjegyedhez a Könyörgés az erőért ima illik a legjobban, hiszen naponta kiteszed a lelked azért, hogy a lehető legkeményebben dolgozz, hogy másoknak megfelelj és segíts nekik, ahol csak tudsz.

Szűz: A csillagjegyed alapján Szalézi Szent Ferenc imájára van szükséged, mert gyakran kételkedsz abban, hogy miért jöttél a világra, a szerepedben sem vagy biztos, ahogy azt sem érted, hogy miért kell ilyen sok nehézséggel megküzdened.

Mérleg: A horoszkóp alapján a Szent Ágoston imája önismeretért fohászt kellene rendszeresen elmondanod, természetesen azért, mert állandóan önmagadat és a céljaidat keresed, amiért bármit képes vagy kipróbálni. Ha elmondod ezt az imát, akkor segítséget kaphatsz a szellemi utadon.

Skorpió: A horoszkóp szerint az Aquinói Szent Tamás: Adj Uram éber szívet ima a legjobb, amit választhatsz, mert tökéletesen illik az éberséget, logikát szem előtt tartó, tudósszellemedhez. Az éber szív abban lehet a segítségedre, hogy olyan erős, egyenes, nemes és szabad lehess a mindennapokban, amilyen mindig is lenni szeretnél. Ha rendszeresen elmondanád ezt az imát, akkor jobb emberré válhatsz, és a kereső, kutató utadon végül rátalálhatsz arra, amit szeretnél.

Nyilas: Minden Gábriel arkangyalhoz szóló imát, de főleg a Tengernek Csillaga II/5. féle Szent Gábriel imát ajánlja neked a horoszkóp, mert az arkangyal utat mutathat, jeleket küldhet és vezethet a kereső utadon a mindennapokban.

Gábriel megvilágítja az elmédet, egyenget téged, aminek hatására többé nem fogod annyira bizonytalannak, céltalannak érezni magad a világban. Imádkozz rendszeresen az arkangyalhoz, hogy megmutathassa neked azt az irányt, amelybe menned kell!

Bak: A Családomért könyörgök Hozzád ima illik a leginkább a csillagjegyedhez, hiszen a szeretteid mindennek felett állnak. Mivel számodra semmi sem lehet fontosabb a hozzád tartózóknál, emiatt bármelyik családi védelmet kérő imát elmondhatod, ha áldást, gyógyulást, védelmet kérnél a szeretteidnek.

Amikor biztos vagy abban, hogy ők biztonságban, egészségben és boldogságban vannak, akkor te magad is sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érezheted magad a mindennapokban.

Vízöntő: A Litánia Szent Mihály arkangyal tiszteletére ima illik a legjobban a csillagjegyedhez, de bármelyik másik Szent Mihály fohászt is választhatod, ha segítségre, erőre lenne szükséged. Azért éppen őt ajánlja neked a horoszkóp, mert gyakran előfordul, hogy kiszolgáltatottnak, védtelennek érzed magad a a világgal szemben.

Halak: A Szent Rafael litániát, vagy bármelyik Rafael arkangyalhoz szóló imát kellene rendszeresen elmondanod, hiszen számodra nagyon fontos, hogy a tested és a lelked egyensúlyba legyen egymással.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló