Sok mindent elárulnak a Dave Bautistáról a tetoválásaiEzeket a dolgokat valószínűleg még nem tudod a színészről, aki 55 éves lett.Tetoválásai sok mindent elárulnak róla: Dave Bautista tetoválásai között van görög, a Fülöp-szigeteki és az amerikai zászló, amivel a származására utal. Emellett Marilyn Monroe-t, Bond- és képregényes utalásokat, különböző feliratokat, jeleket és alakzatokat is magára varratott.

Szintén magára tetováltatta a kutyáit, a brazil jiu jitsus Gracie akadémia emblémáját, a kedvenc dalát, dokumentumfilmjét és musicaljét is, pókokat, sárkányt, csillagokat, koponyákat, a Medúzát (utalva görög felmenőire), filippínó törzsi motívumokat, és még az elhunyt feleségének is emléket állított.

A méregdrága autók és motorok szerelmese: Bautista imádj méregdrága járművekre költeni a vagyonát. Volt már a flottájában Lamborghini Murcielago, ’64-es Chevrolet Impala, Mercedes CLS 500 és SL 500 kabrió, Hummer H2, Range Rover, Bentley Conintental GT, Porsche Cayenne, Cenzi és Chuck Palumbo chopperek, Pontiac Trans AM, BMW 745LI (első drága autója), és egy Rolls Royce-nak álcázott golfkocsi is. Mivel igazi híresség, ezért a Land Rover, a Jaguár és a Mercedes rendszeresen megkeresi a legújabb modelljével.

Könyvet írt az életéről, amiben tönkrement házasságáról is mesél: 2007-ben, Unleashed címmel, jelent meg Bautista önéletrajzi könyve, amiben őszintén írt az életéről és arról, hogy hogyan kezdett befutni a pankráció világában akkor, amikor mások már a befejezést fontolgatták.

A könyvben a sérüléseiről, a fiatalkoráról, a rendőrségi ügyeiről, vitáiról, balhéiról is mesél, de a csendes, visszahúzódó, érzelmes oldalát is megmutatja. A megjelenés előtt rengeteg ügyvéd nézte át a könyvet, amiben Bautista mindenképpen őszinte akart lenni bizonyos dolgokba, vállalva a leírtak következményeit.

Nehéz fiatalkora volt: Bautista filippínó nagyapja az amerikaiak oldalán harcolt a második világháborúban, ezért megkapta az állampolgárságot. A nagyapja taxisként és fodrászként dolgozott, de elvállalt más munkákat is azért, hogy el tudja tartani a családját. A színész apja szintén fodrász volt. Az édesanyjának görög felmenői vannak.

A család nagy szegénységben élt, méghozzá egy durva környéken, ahol Bautista élete első kilenc évében három gyilkosságnak is szemtanúja volt. 13 éves korában autókat, ruhákat és egyéb dolgokat lopott.

A színész anyja elvált a folyton dolgozó férjétől, majd leszbikusként coming outolt. Bautista 17 éves korában hidegült el a családjától, és ettől kezdve egyedül élt, viszont később nem volt egy rossz szava sem a szüleire.

Tekintélyes gyűjteménye van fém uzsonnásdobozokból: Nagy hagyománya van a fém uzsonnásdobozok gyűjtésének az Egyesült Államokban, ahol szép pénzt is lehet keresni a jó állapotban lévő, korai darabokkal.

A fém uzsonnásdobozok legnépszerűbb karaktere Mickey egér volt a ’30-as években, majd az ’50-es évektől kezdve a tévésorozatok és mozifilmek sztárjai, vagy a híres zenekarok is megjelentek a dobozokon. Bautista ezeknek a szenvedélyes gyűjtője. A gyűjteményében akadnak igazi ritkaságok is, a legújabb szerzeményeket pedig rendszeresen megosztja a közösségi oldalán.

James Gunntól egy egyedi Guardians of the Galaxy dobozt kapott ajándékba, Jimmy Kimmel műsorában pedig Kumail Nanjiani lepte meg egy dobozzal, amelyen Bruce Lee képe szerepel. A fém uzsonnásdobozok mellett akciófigurákat is gyűjtött Bautista, aki 171 darab után hagyott fel ezzel a hobbijával.

Daniel Craig betörte az orrát a Bond forgatásán: Bautista igazi Bond rajongó, ezért nagyon örült, hogy szerepet kapott a franchise-ban. A színész a bunyós múltja miatt nagyon jól tudta, hogy hogyan keltse igazi verekedés látszatát, és igyekezett minél kíméletesebben bánni a kollégájával, Daniel Craiggel.

A mozdulatok hetekig tartó begyakorlása ellenére, a Spectre - A Fantom visszatér (2015) vonatos jelenetében Craig úgy megütötte, hogy eltört az orra, aminek reccsenést hallotta Craig, aki nem győzött bocsánatot kérni a kollégájától.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló