Rád milyen hatást gyakorol a Vízöntőbe lépett Plútó?Január 21-től egész évben érezheted a bolygóhatást.Kos: 2024-ben folyamatosan átértékelsz mindent, amit eddig gondoltál. Fontos, hogy ne bántsd magadat, ha nem akarod, vagy nem tudod megvalósítani a régi terveidet. Ne feledd, hogy a fejlődés azt jelenti, hogy sokkal nagyobb volumenű ügyekhez szeretnél csatlakozni! Mindenképpen adj időt magadnak mindehhez!

Bika: Ha fejlődni akarsz, akkor nem elégedhetsz meg azzal, amit már elértél. Ha minden ideális lenne, akkor csak elkényelmesednél, és meg sem fordulna a fejedben, hogy változtatnod kellene. A Plútó a transzformáció, átalakulás bolygója, viszont nem kell kapkodnod, hiszen bőven van időd.

Ikrek: A Vízöntőbe lépett Plútó hatására a továbbképzésen, továbbtanuláson kellene gondolkodnod. Emellett külföld felé fordulhat a figyelmed. Ha kapsz egy ilyen lehetőséget, akkor azt fogadd el, mert bánni fogod, ha elszalasztod!

Rák: Amellett, hogy merész, kockázatvállaló és bevállalós leszel, még a veszélyes helyek, emberek és szituációk is vonzani kezdenek a Vízöntőbe lépett Plútó hatására. Bár ez új és jó, mégis figyelj, hogy ne ess túlzásba, ne tedd kockára az egészségedet, a munkádat és a kapcsolataidat!

Oroszlán:A Vízöntőbe lépett Plútó leginkább a kapcsolataid terén hoz változást. Ez a legrosszabb esetben azt jelenti, hogy megszakad a kapcsolat, míg a legjobb forgatókönyv szerint magasabb szintre lépsz.

Szűz: A munkádba szakaszosan érkeznek az újítások, neked pedig lépést kell tartanod, fejlődnöd kell, ha nem akarsz lemaradni. Ahelyett, hogy szidod, inkább használd a modern technológiát! A mobiltelefon és az internet hasznos, ha jól használod. Abban igazad van, ha nem akarsz függővé válni és nem hagyod, hogy a modern technológia irányítsa az életedet. A feladatod tehát az, hogy találd meg a helyes mértéket!

Mérleg: Valószínűleg még soha nem gondoltál arra, hogy te is lehetnél merész és bevállalós, ám Vízöntőbe lépett Plútó idén ezt hozza ki belőled. Mostantól nem leszel az a megszeppent gyerek, aki korábban voltál.

2024-ben azt veheted észre magadon, hogy drasztikusan határozottabb, kreatívabb leszel és élénkebbé válik az erotikus fantáziád. Mindez lesz, akinek elnyerni a tetszését, míg másokét nem, ám neked csak önmagadnak kell megfelelned. Bátran élj meg minden kalandot, de csak a törvény és az erkölcs határain belül!

Skorpió: A csillagjegyed alapján a Plútó az uralkodó bolygód. Skorpióként soha nem voltál szégyenlős, félénk, gyáva, ám a Vízöntőbe lépett Plútó hatására megjön a bátorságod ahhoz, hogy továbblépj. Ez leginkább a lakhelyedre fog vonatkozni.

Ha eddig elképzelhetetlenek tartottad, hogy jobb, méltóbb helyre költözz, akkor hamarosan eljön az ideje annak, amikor mehetsz. Néha erősen nyomasztani fog ez a téma, de csak azért, mert muszáj megmozdulnod. Ugyanez vonatkozhat a karrieredre is, méghozzá akár egy időben is.

Nyilas: Nagy utazás és/vagy tanulás vár rád a Vízöntőbe lépett Plútó hatására. Az csak rajtad múlik, hogy mit mersz bevállalni a lehetőségek közül. Ha eddig azt hitted, hogy vagány, kalandvágyó személy vagy, akkor most meg fogsz lepődni, ugyanis olyan elképesztő lehetőségek várnak rád, amik alaposan próbára teszik a bátorságodat.

Idén kiderül, hogy mennyire vagy bevállalós. Rettenthetetlenek, olykor vakmerőnek kell lenned ahhoz, hogy élni tudj az adott lehetőséggel. Ebben sokat segíthet, ha valakivel meg- és át tudsz beszélni mindent.

Bak: Idén figyelj oda jobban a bevételeidre. Hamarosan olyan pénzt kereshetsz, amilyenről eddig álmodni sem mertél, de ehhez szükséged lesz az akaraterődre.

Vízöntő: Egyfelől oda kell figyelned az egészségedre. Ennek érdekében érdemes lenne méregtelenítened január 21-e után, majd kerüld a mesterséges ételeket és italokat. Másfelől teljesen megváltozhat az ízlésed, de nemcsak az étkezés, hanem az öltözködés és érdeklődés terén is.

Halak: Halak jegyűként téged sosem zavart, ha valami nem konkrét. Ugyanakkor ne kapkodd el a következtetést, ugyanis sok fordulatot tartogat a Plútó 2024 végéig!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló