Kívánságvarázslatok februárraEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Teljesüljön a szíved vágya szertartás: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, piros varrható anyagra és cetlire. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd fogd a cetlit, amire írd le a lehető legpontosabban a kívánságodat. Vágj ki két szív alakot a piros varrható anyagból.

Tedd a két szív közé a cetlit, majd kezdd el összevarrni a két felet úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Februárban virágzik a szerelem, de az én szívem egy kívánságot rejt. Valósuljon meg hát szívem vágya, teljesüljön a hónapban a kívánságom.”

Tedd a párnád alá a szívet a hónap végéig.

Mézvarázs: Szükséged lesz 1 zárható üvegre, 1 fehér gyertyára, mézre, ásványvízre és cetlire. Gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd fogd a cetlit, amire írd rá a kívánságodat. Ezután fogd az üveget, amibe csurgass mézet, majd tedd bele a cetlit, miközben mondd el az alábbi varázsigét: „Legyen olyan édes ez a hónap, mint a méz.”

Önts az üvegbe ásványvizet, aztán zárd le, az alábbi szavak kíséretében:

„Méz és víz keveredjék, februárban a kívánságom teljesüljék.”

Mondd ki hangosan a vágyadat, majd helyezd el az üveget egy biztos helyre a hónap végéig.

Tűzmágia: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, amibe karcold bele egy szóval a kívánságodat, majd gyújtsd meg, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ébredezik már a természet, az istennő lángja életet lehel a Földbe, és ahogy a fény közeleg, úgy közeledik napról napra az én vágyam is.”

Minden nap gyújtsd meg a gyertyát és ismételd el a varázsigét, egészen addig, amíg valóra nem válik a kívánságod!

Áldást és szerencsét kérő mágia: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, nádra/szalmára/kukoricahéjra és fonalra. Gyújtsd meg a gyertyát, majd készítsd el Brigid keresztjét úgy, hogy fogj 16-30 szál (attól függően, hogy mekkorát szeretnél) szalmát, nádat vagy szálakra vágott kukoricahéja, amelyik jobban tetszik.

A végeit lekötheted a használt alapanyaggal, vagy dróttal, cérnával. A szálak hosszúsága legyen legalább 30 centi. Ha az alapanyag száraz, akkor áztasd be 30 percre hideg vízbe.

Ha elég hajlékony az alapanyag, akkor fogd meg az első szálat függőlegesen, majd arra hajtsd rá félben a második szálat, nagyjából a közepénél. Most fogd a harmadik szálat, amit hajts rá a második szálra. Folytasd a szál hajlítgatást addig, amíg elég nagy nem lesz. Ha kész vagy, akkor kötözd le a végeit és vágd le a felesleget.

Miközben Brigid keresztjét készíted, koncentrálj a vágyadra és kántáld az alábbi varázsigét:

„Brigid a fény úrnője, a megújulás anyja, elhozza nekem a hónapban kívánságomat.”

Ha elkészültél, akkor tedd az otthonod egy olyan pontjára, ahol minden nap ránézhetsz úgy, hogy közben a kívánságodra gondolsz.

Édesvarázs: Készíts elő egy 1 fehér gyertyát és 1 doboz bonbont. Gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a kezedbe a doboz bonbont, amit mutass a Hold felé úgy, hogy közben így szólsz:

„Holdanya, áldd meg ezt az édes étket, hogy mire a végére érek, megkapjam azt, ami boldoggá tesz.”

Most egyél egy bonbont, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy élvezem ezt a bonbont, úgy fogom élvezni azt is, ahogy a hónapban megvalósul a kívánságom.”

Most fogalmazd meg hangosan és pontosan a vágyadat! A többi bonbont hagyd az oltárodon, majd minden nap egyél belőle egyet úgy, hogy közben képzeld el, hogy megvalósul a kívánságod.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló