Egyszerű intelligencia tesztHa kiválasztod az alábbi képről, hogy kit ér először baleset, akkor már olvashatod is az olasz pszichológuscsoport elemzését!A” ember: Átlagon felüli az intelligenciád. Az olasz pszichológuscsoport szerint olyan képességekkel rendelkezel, amelyek miatt az átlagemberek felett állsz.

A zsenialitásod egész egyszerűen elképesztő! Tele vagy kiváló ötletekkel, az elragadó személyiségeddel pedig akaratlanul is el tudod érni a vágyaidat. A választásod alapján rólad az is elmondható, hogy igyekszel kiélvezni az élet minden egyes pillanatát és arra törekszel, hogy játékosan teljen az idő.

Szinte mindent könnyen megtanulsz, nagyszerűen kezeled a komolyabb stresszhelyzeteket, amelyekben még akkor is nyugodt maradsz, amikor körülötted már mindenki kiborult. A türelmed határtalan, remekül alkalmazkodsz a különféle szituációkhoz és még a memóriád is csodálatra méltó!

B” ember: Egy életen át tanulsz, roppant intelligens vagy. Az olasz pszichológuscsoport szerint átlagon felüli intelligenciával rendelkezel és remek ötleteid támadnak. Annak érdekében, hogy elérd az álmaidat, bátran beveted a karizmatikus személyiségedet, amihez az is hozzátartozik, hogy nagyon jó az emberi kapcsolatteremtő képességed. Esetedben az élet szeretete a legfontosabb, tehát játékosan tanulsz.

Amellett, hogy elragadó vagy, még könnyen is tanulsz, valamint gyorsan elsajátítod az új dolgokat és készségeket. Gyerekkorodban a tanáraid és más felnőttek is biztattak, de ez még most is így van. Előfordul, hogy mások nem értik az elméd működését, ami bosszanthat, ugyanis az esetek többségében mindenkinél előbb találsz megoldást az adott problémára.

C” ember: Ösztönösen intelligens vagy. Az olasz pszichológuscsoport szerint olyan intelligenciával rendelkezel, amilyet az átlagember elképzelni sem tud. Amellett, hogy tele vagy nagyszerű ötletekkel, még a személyiséged is olyan elbűvölő, hogy annak képtelenség ellenállni, így végül mindig eléred azt, amit célul tűztél ki magad elé. Az élet szerinted csupa móka és kacagás, tehát felesleges bármi miatt is szomorkodni.

Az ösztöneid szinte hihetetlenek, a megérzéseid rendkívül élesek, tehát egyfajta ösztönös intelligenciával áldott meg az élet. Neked tulajdonképpen gondolkodnod sem kell az adott dolgon, hiszen a szíved már tudja a döntést.

Sokan képtelenek megérteni, hogy mindez hogyan lehetséges, honnan van a nagy bátorságod, de te tisztában vagy azzal, hogy mit és miért teszel az életben.

D” ember: Rendkívül intelligens vagy. Az olasz pszichológuscsoport szerint olyan elképesztő intelligenciával rendelkezel, amelynek köszönhetően kitűnsz a többi ember közül. Az ötleteid fantasztikusak, a személyiségeddel pedig képes vagy elérni mindent, amire az életben igazán vágysz. Alapelved, hogy az élet értelme a szórakozás és az állandó fejlődés.

Egyszer egy híres feltaláló azt mondta, hogy „a zsenik alkotása 1% zsenialitás, és 99% erőfeszítés eredménye”. Benned megvan az a bizonyos 1% is! Az emberek közül sokan nem értik, hogy honnan van benned ennyi erő és energia, sokan pedig tőled kérnek tanácsot, ugyanis nagyszerű megoldást találsz a problémájukra. Sokan kívánják, hogy bárcsak olyanok lehetnének, mint amilyen te vagy.

E” ember: Kreatív intelligenciával rendelkezel. Az olasz pszichológuscsoport szerint átlagon felüli az intelligenciád, ilyennel pedig nem sok ember büszkélkedhet.

Nagyon jó ötleteid támadnak, a személyiséged pedig elég elragadó ahhoz, hogy azzal hatást gyakorolj másokra, és elérd a céljaidat. Szereted azt az életet, amelyet élsz, és nem okoz nehézséget valami új dolog elsajátítása.

A zsenialitásod elképesztő, ezt kár is lenne tagadni. Igazán nyitott vagy, a gondolkodásmódod elképesztően újszerű, viszont a stresszhelyzetben nem nyújtasz túl jó teljesítményt. Véleményed szerint az élet csodás, de csak akkor lehet igazán kiélvezni, ha az ember mer egyedi lenni. Ahogy lassan szakítasz a normalitásokkal, úgy születnek egyre fantasztikusabb ötleteid.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló