Hogyan hat rád a Mars-Vénusz együttállás a Vízöntőben?Erre számíthatsz ma!Kos: A Mars-Vénusz együttállás szerint van az életedben egy nő és egy férfi barátod, akik ugyanolyan fontosak a számodra. A kérdés az, hogy ők ketten ismerik-e egymást, féltékenyek egymásra, esetleg rivalizálnak egymással?

Tudd, hogy bajt okozhat a szeretetedért folytatott „harc”, amiről ne hidd, hogy hízelgő, mert inkább kínos. Tereld bölcsen ezt a két személyt, hogy se egymással, se veled ne keveredjenek konfliktusba. Ha ez megoldható, akkor ők ketten véletlenül se fussanak össze!

Bika: Végre újra kitűzhetsz célokat, és megtalálhatod a belső motivációt. Ezzel egy időben légy éber, mert a munkahelyeden összefoghatnak ellened a nő (Vénusz) és férfi (Mars) kollégák. Legalábbis te így érzed, ugyanis valószínű, hogy nem lesz ennyire nagy a baj. A legfontosabb, hogy ne gondolj a legrosszabbra, és a reakciód elkapkodása helyett inkább aludj rá egyet!

Ikrek: Remek hatást gyakorol rád a Mars-Vénusz együttállás, ami külföldi munka, tanulmány vagy utazás lehetőségét jelképezi. Ugyanakkor nem csak külföldről lehet szó. A Mars kalandvágyat, a Vénusz szerencsét jelez.

Rák: A szerelmi költségekre mutat rá a Mars-Vénusz együttállás. Sokat költesz a párodra? Emellett a kedvesed meglepően anyagiassá válhat, ami neked kicsit sem tetszik. Ha ezt szóváteszed, akkor abból vita lehet.

Oroszlán: A Mars-Vénusz együttállás azt jelzi, hogy két teljesen különböző habitusú emberrel lesz dolgod: az egyik jámbor, a másik erős, forróvérű. Ne akard összehasonlítani ezt a két személyt! Ugyanakkor az sem kizárt, hogy egy emberben veszed észre ezeket az ellentmondásos tulajdonságokat. Ne lepjen meg, ha ez összezavar és/vagy felkavar, mert ennek a konstellációnak a lényege az, hogy felfedezd és elfogadd az ellentmondást a másikban.

Szűz: Nem könnyű a férfi és a női munkatársakkal jól kijönni, ezért lehet, hogy emiatt jobban esik a tőlük kapott elismerés, mint a főnöködé. Ennek hatására átgondolod és elkezded jobban becsülni a kollégáiddal ápolt jó kapcsolatot.

Mérleg: Életkedvet és derűlátást jelez neked a Mars-Vénusz együttállás. Ha ez aktuális, akkor ebben az optimista állapotban könnyebben rászánod magad a gyerekvállalásra. Ha ez már vagy még nem aktuális, akkor használd arra a termékeny energiákat, hogy valami másra vállalkozol, ugyanis a határ most a csillagos ég.

Skorpió: Esetedben nem meglepő, hogy hol borúsan, hol derűsen ítéled meg a helyzetedet. A Mars-Vénusz együttállás frusztrálhat, mert ingatlan vagy családi ügyben kell lépned, ugyanis nem habozhatsz tovább.

Nyilas: Már ideje utazásra csábítanak a bolygók, most pedig a Mars-Vénusz együttállás azt jelzi, hogy találhatsz útitársakat, férfit és nőt is. Másfelől tanulmányi téren számíthatsz kedvező lehetőségekre, ami biztos, hogy optimistává tesz, ha tanulsz.

Ha jelenleg nem tanulsz, akkor a konstelláció miatt kedvet kapsz hozzá. Az életkorod és a végzettséged mindegy, mert mindig jöhet egy olyan téma, amiben érdemes elmélyülni. Például bármikor tanulhatsz valamilyen idege nyelvet.

Bak: Anyagi gyarapodást jelez neked a Mars-Vénusz együttállás. Ugyanakkor fontos, hogy megállj, gondolkodj és tervezz, valamint tájékozódj afelől, hogy hova és mibe érdemes befektetned a plusz pénzt. Ezt ne kapkodd el és ne siess!

Vízöntő: A Marstól erőt és lendületet kapsz, míg a Vénusz vágyódást és szerencsét jelez. Ez a két tulajdonság nemcsak összefér, hanem segít is abban, hogy elérd bármelyik célodat. Természetesen ehhez az kell, hogy legyen célod, és vágyják is arra.

A feladatod tehát az, hogy találj ki célokat, amiket aztán pontosíts, írj le, majd „dédelgesd” őket. Végül csak figyelj, hogy mi történik!

Halak: Az életeben bármikor előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyekben próbára tesz az élet. A konstelláció a szerelem bűnös oldalát mutatja meg neked, ami jelentheti azt, hogy egy foglalt személy kelti fel az érdeklődésedet, vagy azt, hogy már te nem vagy független. Azt neked kell mérlegelned és eldöntened, hogy mit teszel ebben a helyzetben.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló