Tavaszi személyiség tesztHa választasz egy lapot, akkor kiderül, hogy melyik oldaladat kellene előtérbe hoznod az évszakban.1. lap: A személyiséged kereső oldalát kell előtérbe hoznod tavasszal. Ez azt jelenti, hogy keresd meg a boldogságodat, az életcélodat és a lelki békédet az évszakban! Ideje, hogy megtaláld önmagad, vagy az álmaid megvalósításának kulcsát.

2. lap: A személyiséged szerető oldalát kell előtérbe helyezned tavasszal. Ez azt jelenti, hogy merd átadni magad a szerelemnek, bátran engedd szabadjára a forróvérű, szenvedélyes énedet, és fedezd fel magadban a nyers ősi szexuális erőt!

3. lap: A személyiséged lázadó oldalát kell előtérbe hoznod tavasszal. Ideje, hogy ne elégedj meg azzal, amid van, hanem lázadj fel! Bátran engedd el azt, ami nem tesz boldoggá, vagy tégy lépéseket annak érdekében, hogy változzon! Őszintén mondd ki az érzéseidet, a gondolataid és állj ki saját magad, valamint mások mellett!

Senkinek se engedd, hogy elnyomjon, befolyásoljon vagy megmondja, hogy mit tegyél! Itt az ideje, hogy a sarkadra állj, hogy szabad légy és megtapasztald azt, hogy milyen érzés, amikor te irányítasz, amikor a magad ura vagy! Vedd a kezedbe a sorodat és ragadd magadhoz az életed irányítását!

4. lap: A személyiséged hős oldalát kell előtérbe helyezned tavasszal, aminek hónapjaiban ideje, hogy jót cselekedj és hősködj! Ha úgy érzed, hogy szeretnél segíteni másokon, akkor segíts azoknak, akiknek erre tényleg szüksége van!

Az évszakban viselkedj igazi hősként, légy önzetlen, tégy szívességet, mutasd meg, hogy milyen hatalmas erő a szeretet és a jóság. Nem kizárt, hogy mindezt még meg kell tanulnod, de bátran tégy jó dolgokat az emberekkel, ragyogd be az életüket, mert ezáltal neked is csodás dolgokban lehet részed!

5. lap: A személyiséged pusztító oldalát kell megtapasztalnod tavasszal. Ez azonban nem azt jelenti, hogy állj neki szétverni a szobádat és taposs el másokat, ugyanis pozitív értelemben is lehet pusztítani!

Így például ne tűrd tovább a testi vagy lelki bántalmazást, hanem bátran lépj fel ellene az évszakban! Ugyanígy szakítsd meg azokat a kapcsolataidat, amelyek nem okoznak örömöt, nem szolgálnak, hanem csak tehernek érzed azokat!

Égesd fel magad mögött a már nem járható hidakat! Az sincs kizárva, hogy a tavaszi hónapokban jön el az ideje annak, hogy új munkát keress vagy elköltözz.

6. lap: A személyiséged hedonista oldalát kell megtapasztalnod tavasszal. Ideje, hogy ne csak munkával töltsd az életedet, ne csak másokra fordítsd az idődet, energiádat, pénzedet, hanem saját magadra is!

7. lap: A személyiséged szent ember oldalát kell megtapasztalnod tavasszal. Engedd, hogy átjárja az életedet a hit, tapasztaltad meg a visszavonultság és a békesség érzetét! Szakíts minél több időt arra, hogy egyedül légy, és ha érzel ehhez kedvet, akkor böjtölj egy kicsit, keress tisztulási lehetőséget, mert ha mindezt megteszed, akkor komoly megvilágosodásban lehet részed az évszakban.

8. lap: A személyiséged szószóló oldalát kell szabadjára engedned a tavaszi hónapokban. Valószínűleg már érzed, hogy szeretne kitörni belőled ez az éned, hogy végre diplomatikusan, de kimondd az igazat arról, amit gondolsz és érzel. Ideje, hogy őszinte légy önmagaddal és másokkal!

Bátran foglalj álláspontot, és lelkesen, de ne durván próbálj rábeszélni másokat, hogy támogassanak az ügyedben! Az évszakban ne nyelj le semmit, ne kerüld a konfliktust, hanem őszintén mondd ki, ha valami a szívedet nyomja és hagyd, hogy a szavak szabadon áramoljanak!

9. lap: A személyiséged tanár oldalát kell megtapasztalnod tavasszal. Ez azt jelenti, hogy valamit nagyon tudsz, de talán még nem jöttél rá, hogy mit. Ami biztos, hogy meg kell osztanod ezt a tudásodat másokkal az évszakban.

Tanítsd meg az embereket szeretni, bízni, hinni, adj nekik a bölcsességedből, segíts nekik elsajátítani azt, amit a legjobban tudsz, vagy tanuld meg velük, amit még neked is meg kell tanulnod! Bátran lépj elő mesterként tavasszal, mert csodás élményekben lesz részed a tanítványaidnak köszönhetően.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló