Kívánságvarázslatok márciusraEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Virágszertartás: Szükséged lesz 1 darab, a kívánságodnak megfelelő színű gyertyára és 1 virágra (lehet több, ha szeretnéd).

A kellékek előkészítése után gyújtsd meg a gyertyát, majd a virágot/virágokat a kezedben fogva, mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyenek kegyesek hozzám az angyalok és az égiek, Krisztus hallgassa meg kérésemet és tegyen csodát az életemben. Felajánlom ezt a mesés virágot, hogy otthona éke legyen, és ha úgy ítéli jónak, egy hónapon belül tegyen csodát az életemben.”

A dolgod most már csak annyi, hogy másnap menj el egy templomba, vagy egy szent helyre, ahol helyezd el a virágot, miközben mondd el hangosan a kívánságodat, amit szeretnél, hogy egy héten belül valóra váljon.

Tojásvarázs: A varázslathoz 1 darab, a kívánságodnak megfelelő színű gyertyát, 1 tojást és 1 filctollat kell használnod. Az eszközök előkészítése után gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd a tojást, amire írd rá egyetlen szóval a kívánságodat.

Ha ezzel kész vagy, akkor tartsd a kezeid közé a tojást és mondd el az alábbi varázsigét:

„Az őstojás adott mindennek életet, az én vágyam is keljen életre. Egy hónapon belül történjék meg a lehetetlen, váljon valóra az én kívánságom.”

A varázsige után csak annyit kell tenned, hogy elásod a tojást, és kész is vagy.

Esővarázs: Ahhoz, hogy el tudd végezni ezt a márciusi kívánságvarázslatot, szükséged lesz 1 zöld gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre és egy kis tálnyi esővízre.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor gyújtsd meg a zöld gyertyát és helyezd el a tálnyi esővizet. Ezután mártsd a kezed az esővízbe, majd hintsd a vízcseppeket a fényképre és önmagadra úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„A tavaszi eső elmos minden akadályt, amely a vágyam és közém áll. Március hónap meghozza szívem leghőbb kívánságát.”

A varázsige után képzeld el, hogy mire vágysz, amit fogalmazz meg hangosan is. Ha ez is megtörtént, akkor végeztél is.

Kívánságteljesítő aranyeső: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 aranyeső ágra vagy bármilyen más aranyszínű virágra, 1 fényképre, amelyen te szerepelsz és 1 tál ásványvízre.

Miután előkészítetted a kellékeket, gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd helyezd el a tál ásványvizet. Ezután mártsd a virágot az ásványvízbe, aztán tartsd a fénykép fölé, hogy néhány csepp víz rá, és így rád, hulljon, miközben így szólj:

„Aranyeső hullik a fejemre, amit csak kívánok, azt március hava meghozza nekem.”

A varázsige után fogalmazd meg a saját szavaiddal, hogy pontosan mi a kívánságod. Ha szeretnéd, akkor el is képzelheted a vágyad, amíg jól esik. Ha ezzel is kész vagy, akkor tedd vázába a virágot, amit addig őrizz meg, amíg csak lehet. A varázslat többi kellékét elpakolhatod, mert azokra már nem lesz szükséged.

Kívánságvarázslat nárcisszal: Szükséged lesz 1 nárciszra és 1 fehér gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd a kezedben fogva a nárciszt, mondd el az alábbi varázsigét:

„A nárcisz a jelképe a tavasznak, a megújulás és álmok megvalósulásának az időszaka. Legyen ez a virág az én vágyaimnak megtestesítője, hozza el nekem a hónapban a kérésemet.”

A varázsszavak után képzeld el a kívánságodat, amit mondj ki hangosan is! Ezután csak annyit kell tenned, hogy vízbe teszed a nárciszt, amit hagyj ott az oltárodon.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló