Így alakulhat a szerelmi életed márciusban! (1. rész)Hogy alakul az érzelmi életed a tavasz első havában?Kos: Ha van párod, akkor márciusban a kedvesed egy új arcát ismerheted, ami egyben azt is jelenti, hogy a kapcsolatod is egy új oldalát mutathatja meg neked. Ha párt keresel, akkor új szerelem toppanhat be az életedbe. Az illető által új dolgokat tapasztalhatsz meg. Ez néha zavarba hozhat, talán meg is ijeszthet, de ugyanakkor tudni fogod, hogy ez a legjobb helyzet, amibe a szerelem terén kerülhetsz.

Bika: Márciusban a lelked olyan szinten tele lesz szeretettel és mély érzésekkel, hogy szíved szerint szabadságot kérnél a munkahelyeden, hogy minden idődet a szeretteiddel tölthesd. Ha van párod, akkor a tavasz első havában romantika, bensőségesség és meghittség költözik a kapcsolatodba.

Amennyiben párt keresel, akkor a március sok meglepetést tartogat a számodra. Előfordulhat, hogy az új kedvesed egy olyan személy lesz, akit régebb óta ismersz, és jelenleg is ott van a környékeden.

Ikrek: Márciusban minden porcikádban érezni fogod a tavaszt. Ha van párod, akkor vele rengeteg kalandban lehet részed, hála annak, hogy tele leszel energiával. Abban az esetben, ha lesznek is köztetek nézeteltérések, akkor sem kell aggódnod, mert ezek csak apró semmiségek lesznek!

Amennyiben párt keresel, akkor márciusban rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy olyan programokon vegyél részt, ahol szerencséd lehet. Ha ezek alkalmával csak a flörtökig jutsz, akkor már az is jót fog tenni az önbizalmadnak.

Rák: Párkapcsolat esetén úgy érezheted magad márciusban, mintha hullámvasúton ülnél, mert egyfelől számíthatsz kihívásokra, vitákra, problémákra, másfelől lesznek örömteli, megnevettető pillanatok is. Összességében mozgalmas hónap vár rád, amiben időd sem lesz unatkozni.

Ha párt keresel, akkor márciusban okosnak kell lenned, mert egy olyan személy szeretné elcsavarni a fejed, akivel jobb, ha óvatos leszel. A saját érdekedben várj, nehogy csalódás érjen!

Oroszlán: Ha van párod, akkor márciusban vissza kell venned a tüskés viselkedésedből, és jobban meg kell bíznod a kedvesedben. Hidd el, hogy ő sem akar támadni, csak néha nem tudja, hogy hogyan mutassa ki az érzéseit! Segíts neki, folytassatok le nagy beszélgetéseket, ismételjétek meg a korábbi, kellemes randevúitokat, és bátran add át magad a jó érzésnek!

Ha párt keresel, akkor márciusban körültekintőnek kell lenned, mert a sok jelölt közül ki kell választanod azt, aki igazán megérdemli a bizalmadat.

Szűz: Hosszúnak és nehéznek érezted a telet, aminek időszakában sok problémával kellett szembenézned, emiatt gyakran úgy érezhetted, hogy a szürkeségnek és a gondoknak soha nem lesz vége, ám most már itt van a március, aminek heteiben meglátod az alagút végét.

Vedd észre a lehetőségeket, gondold át, hogy merre visz a jövő, és ne félj a tettek mezejére lépni! Ha van párod, akkor döntened kell, hogy mellette maradsz, vagy új utakat keresel. Ebben az esetben jól teszed, ha a megérzéseidre hallgatsz!

Ha párt keresel, akkor márciusban bátran hagyatkozz a belső hangodra, mert el fogja árulni, hogy ki az, aki megérdemli a figyelmedet!

(Forrás: ripost.hu)

Ajánló

Ajánló