Tudd meg, hogy milyen érzelmi sokkban lehet részed márciusban!Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló jóslatot.1. lap: Ha a belső hangodra hallgatva az első lapot választottad, akkor márciusban találkozni fogsz valakivel, aki alaposan felforgatja az életedet. Könnyen lehet, hogy ez a személy a múltadból érkezik. Talán összefutsz egy volt pároddal, esetleg rég nem látott rokonoddal vagy barátoddal, ami teljesen felkavar.

Ennek következményeként elbizonytalanodhatsz az érzéseidben, összezavarodsz, mert nem tudod, hogy hogyan illeszd be az illetőt az életedbe. A legjobb, amit ebben a helyzetben tehetsz az, ha hagyod, hogy a kezdeti sokk elmúljon, és addig ne hozz döntést! Amikor az érzelmeid újra tiszták, akkor rá fogsz jönni, hogy miért kellett újra találkoznod ezzel a személlyel.

2. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a második lapot kell választanod, akkor szerelmi téren számíthatsz érzelmi sokkra márciusban. Lehet, hogy egy új párt találsz, akivel nagyon erős, intenzív szerelmi kapcsolatba kezdhetsz.

Ez alaposan felkavarhatja az életedet, ami nem meglepő, mert ez a személy lehet életed szerelme. Ha már kapcsolatban élsz, akkor is számíthatsz a szerelmet hozó viharra, ami miatt el kell döntened, hogy az újat választod, majd maradsz a régivel.

3. lap: Ha a harmadik lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló jóslat szerint váratlanul történik egy megdöbbentő dolog, ami olyan hatással lesz rád márciusban, mintha leöntöttek volna egy vödör hideg vízzel. Ez a sokk elbizonytalaníthat abban, hogy kinek és mit higgy, de azt sem fogod tudni, hogy mit kellene tenned.

Elég valószínű, hogy magányosnak és kétségbeesettnek fogod érezni magad a rád váró érzelmi vihar miatt a tavasz első havában. Az sem kizárt, hogy kételkedni kezdesz magadban és másokban. Amikor azonban elmúlik a sokk, lassan letisztulnak az érzelmeid, akkor ismét minden világos lesz előtted, így az is, hogy mit kell tenned.

4. lap: Ha az összes lap közül a negyedik fogott meg, akkor bánatot hozó érzelmi sokkra számíthatsz márciusban. Ez bekövetkezhet például úgy, hogy nem jön össze az, amiben reménykedtél, vagy megszakad egy baráti, szerelmi kapcsolatod.

A bánat először padlóra küldhet, de aztán magasra emel onnan. Ne feledd, hogy jó oka lesz annak, hogy ezt át kell élned a tavasz első havában, és ne feledd, hogy a negatív események után mindig pozitív időszak következik, úgyhogy csak tarts ki!

5. lap: Ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor egy esemény miatt érhet érzelmi sokk márciusban. Ez bekövetkezhet például azért, mert megijedsz egy rád váró feladattól, nehézségtől, amivel kapcsolatban úgy érzed, hogy nem vagy képes valamire.

Legyen bármi, ami megrémiszt, te nem menekülhetsz el előle, ugyanis muszáj bátran szembenézned a félelmeddel! Ahogy elmúlik az első sokk, úgy szűnik meg benned a vihar, te pedig rájössz, hogy ennek meg kellett történnie. Képes leszel összeszedni magad és legyőzöd a rád váró kihívást a tavasz első havában.

6. lap: Ha az összes lap közül az utolsóhoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor szeretet viharra számíthatsz márciusban. Valaki rendkívül hálás lesz neked, vagy elönt az irántad érzett szeretetével, törődésével, figyelmével, amivel nagyon boldoggá tesz téged.

Úgy elkaphat a szeretet vihar a tavasz első havában, hogy annak hatására nemcsak egy, hanem akár több ember szeretetét is élvezheted, mert az jár neked. Fontos azonban, hogy a szeretet kétoldalú, tehát lehet, hogy te leszel az, akiben kialakul a szeretet vihar, mert nagyon lelkesedni kezdesz valakiért.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló