Kívánságvarázslatok áprilisraEzekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Varázsital szertartás: Szükséged lesz 1 kis papírra, 1 darab kis üvegre, vízre, 1 darab tigrisszemre, malachitre, aventurinra és piritre. Tedd az üvegbe a tigrisszemet, a malachitet, az aventurint és a piritet, majd öntsd fel vízzel.

Írd rá a kis papírra a vágyadat, és helyezd azt is az üvegbe, amire aztán tedd a kezed és mondd el az alábbi varázsigét:

„A víz áldja meg, a víz építse fel, a kövek alapozzák meg és a kövek tartják meg.”

Hagyd egy éjszakán át ázni, majd másnap keverd, vagy rázd fel, az üveget háromszor és mondd el az alábbi varázsszavakat:

„Felépült vágyam vára idebent és mikor megiszom, belém költözik a biztos sikerrel együtt.”

Idd meg a vizet úgy, miközben koncentrálj arra, hogy beléd költözik a vágyad megvalósításának kulcsa és eléred a célodat. Végül tisztítsd meg a köveket.

Kívánságteljesítés madártollal: Szükséged lesz 1 darab célodnak megfelelő színű gyertyára, kis papírra, tollra, 1 darab fémtálra, babérfüstölőre és 1 darab madártollra. Gyújtsd meg a gyertyát, írd rá a kis papírra a vágyadat, amit aztán mondj el hangosan, miközben elégeted a fémtálban. Ezután gyújtsd meg a babérfüstölőt a papírdarab hamvain, és a madártollal legyezd ki a füstöt az ablakon.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Füstszelleme, ébredj fel, a hamvak szelleme is ébredjen fel és induljatok el a nagyvilágba, vigyétek magatokkal vágyamat, s találjátok meg azt, aki teljesíti azt! Küldjétek el az embert vagy a módot, hogy beteljesítsem céljaimat. A hatalmas Dévák segítsenek titeket utatokon!”

A füstöt addig legyezd, amíg le nem ég, közben pedig gondolj arra, hogy ezzel elindítod a kívánságodat a megvalósulás útján.

Virágvarázs: Válassz egy virágot, vagy bármit, ami jelképezi a kívánságodat, és magból fogod felnevelni. Este gyújtsd meg egy célodnak megfelelő színű gyertyát, majd fogd a kezedbe a magvakat és képzeld el a kívánságodat.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Természet Anya, a föld, az erdők, a patakok úrnője, álld meg e magvakat a kezemben, fogadd őket gyermekeidként és adj nekik új életet a földben. Eresszenek erős és mély gyökereket, olyat, amilyenekre a vágyaimat is építhetem. S nőjenek olyan magasra, amin felérhetem céljaimat. Amilyen szeretettel gondozom majd őket, úgy gondolok majd beteljesülő vágyaimra is.”

A következő nap reggelén a kertedben, vagy egy kis cserépbe, ültesd el a magvakat úgy, hogy közben így szólsz:

„Sarjadjatok, növekedjetek, virágozzatok fel és közben az én céljaim is pont ugyanígy indulnak fejlődésnek.”

Végül szeretettel és odaadással gondoskodj a magokról, amik a céljaidat jelképezik.

Egyszerű gyertyavarázslat: Szükséged lesz 1 célodnak megfelelő színű gyertyára, papírra, tollra, fehér virágra és 1 kis fémtálra. Karcold bele a célodnak megfelelő színű gyertyába egy-két szóval a kívánságodat. Ezután gyújtsd meg a gyertyát, majd röviden-tömören írd le a kis papírra a vágyadat.

Amikor ezzel is kész vagy, akkor fogd a kezedbe a kis fehér virágot és mondd el az alábbi varázsigét:

„Felajánlom a Tűz Istenének a lelkem virágát, hogy cserébe, amiért teljesíti vágyamat, lobbantson lángra és költözzön be a szenvedély hozzám.”

Helyezd a fémtálba a virágot, majd olvasd fel hangosan a papírra írt vágyadat, aztán égesd el! A szertartást fejezd be azzal, hogy a szélbe szórod a hamvakat úgy, hogy közben így szólsz:

„A tűz adta, a tűz elvette, a tűz megteremti újra nekem.”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló