Melyik a növény erejére és miért lesz szükséged a hétvégén?Az általad választott lap alapján megkapod a neked szóló tanácsot.

Ha szeretnéd tudni, hogy az életed mely területén és miért lesz szükséged egy növény erejére, akkor válassz egy lapot az alábbiak közül!1. lap: Amennyiben az első lapra esett a választásod, akkor a neked szóló tanács szerint a rózsa erejére lesz szükséged a hétvégén, mert ez a növény elhozhatja neked a romantikát, a szenvedélyt és erősebbé teheti a már meglévő párkapcsolatodat.

Tégy rózsát a hálószobádba, hogy a virág illata és varázsa feltöltsön téged és a párodat! Ha nem élsz kapcsolatban, akkor azért lesz érdemes rózsát szerezned, mert bevonzhatod vele a szerelmet.

2. lap: Ha az összes lap közül a másodikra voltál kíváncsi, akkor a neked szóló tanács szerint babérlevélre lesz szükséged a hétvégén. Ennek a növénynek az erejét akár úgy is felhasználhatod, hogy ráírod a kívánságodat, majd elégeted, vagy tartsd magadnál a hétvégén.

Ugyanakkor az illata megnyugtat, maga a babérlevél pedig vonzza a szerencsét, de arra is ideális választás, ha felerősítenéd a teremtő képességeidet. Ételekbe is érdemes belefőznöd, mert nemcsak finomabbá teszi majd azokat, hanem még bőséget és jó szerencsét is hozhat neked.

3. lap: Ha a harmadik lap fogott meg, akkor a neked szóló tanács szerint a levendula erejére lesz szükséged a hétvégén. A levendula egyfelől segít megnyugodnod és megtalálnod a belső békédet, másfelől általa könnyebben veheted át az álmaidon keresztül érkező üzeneteket, amelyekre napközben nem figyelnél, de a meditálásához is nagy hasznát veheted.

4. lap: Ha a negyedik lapra esett a választásod, akkor a neked szóló tanács szerint a kívánságokat teljesíteni képes gyermekláncfűre lesz szükséged a hétvégén. Gyűjtsd be a növény virágát, amivel az otthonodat dekorálhatod, vagy akár elfogyaszthatod teaként.

A hétvégén eljön a vágyaid teljesítésének ideje, ezért a gyermekláncfűvel erősítheted a teremtő képességeidet, általa célt érhetnek az imáid, de akár azt is megadhatja neked, amire vágysz.

5. lap: Ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor a neked szóló tanács szerint a fekete üröm erejére lesz szükséged a hétvégén, mert ez a növény felerősíti az intuíciódat, valamint felnyithatja a harmadik szemedet és felerősítheti más képességeidet is, mindezzel pedig érdemes lenne kapcsolatba kerülnöd.

A növény tisztító és képességek erősítő erejét a hasznodra fordíthatod, ha például teaként fogyasztod, de használhatod füstölőként is, vagy tehetsz egy keveset belőle a párnád alá.

6. lap: Ha a megérzésed azt diktálta, hogy a hatodik lapot válaszd, akkor a neked szóló tanács szerint a bazsalikom erejére lesz szükséged a hétvégén ahhoz, hogy békét teremts. Ez a növény abban is segít, hogy megbocsáss magadnak, másoknak, ami által újra szabad leszel, tehát semmi sem fogja akadályozni a fejlődésedet.

Ha békés állapotba kerülsz, akkor megtalálhatod a válaszokat a kérdéseidre, de akár a félelmeidtől és aggodalmaidtól is megszabadulhatsz.

7. lap: Ha a hetedik lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló tanács szerint az akác erejére lesz szükséged a hétvégén, mert ez a növény segíthet a fizikai és szellemi felépülésben és újjászületésben.

Az akác képes megtisztítani és megerősíteni a testet, a lelket, de a spirituális ébredésben is segíthet. A növény elhozza a vágyott változást az életedbe, ezért ha erre van lehetőséged, akkor a hétvégén légy minél többször az akác közelében, vagy fogyaszd például teaként!

8. lap: Ha az utolsó lapot választottad, akkor a neked szóló tanács szerint a só erejére lesz szükséged a hétvégén. Igaz, hogy ez nem növény, de attól még nagy hasznodra válhat, hiszen általa megszabadulhatsz a betegségektől, az átoktól, a rontástól, a szerencsétlenségtől és minden negatív energiától.

A hétvégén úgy fordíthatod hasznodra a só erejét, hogy például fürödj sós vízben, tégy ki belőle egy keveset a nappalidban, vagy tarts magadnál egy kis zacskónyit belőle, hogy magába szívhassa a negatív energiákat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló