Egészséghoroszkóp 2024 nyarára (1. rész)Mire figyelj, ha meg akarod előzni a bajt?Kos: El kell fogadnod a nyáron, hogy nem kaphatsz meg mindent. Engedj az akaratosságodból, mert ellenkező esetben belső feszültséget generálsz, ami ellened fog fordulni. Sportolj, mert ezzel meg tudod oldani a problémát!

Ha van párod, akkor könnyen rá tudod venni a mozgásra az évszakban. Keressetek olyan programot, ami egyfelől megmozgat, másfelől élményekkel gazdagít! Emellett az is jó megoldás, ha a másik fél helyébe képzeled magad, mert akkor meg fogod őt érteni, ezzel pedig a betegségeket is kivédheted.

Bika: Az irányításod alatt kell tartanod az érzelmi hullámzásokat nyáron, mert ellenkező esetben olyan külső segítséget kapsz, amiért nem biztos, hogy hálás leszel. A legjobb megoldás a sport, amivel levezetheted a feszültséget, ami a továbbiakban nem lesz a terhedre. Emellett jobb, ha tudod, hogy leginkább te tudod magad ilyen érzelmi állapotba hozni azzal, hogy könnyen felbőszíted magad azon, ha valami nem úgy történik, ahogy akarod.

Az is okozhat érzelmi hullámvasutat, ha valaki a hiúságodat sérti meg, ami butaság, mert senkinek sem kell megfelelned. Ne akard másoknak bizonyítani, hogy tökéletes vagy, mert az vagy, ha látják mások, ha nem!

Ikrek: Ha kihívód magad ellen a világot nyáron, akkor ne lepjen meg, hogy minden ellened fog fordulni. Amikor lebetegedsz, akkor hidd el, hogy ez valójában segítség, amivel arra próbálnak rávenni az égiek, hogy ne vidd túlzásba az akaratodat.

Engedj másokat is szóhoz jutni az évszakban, és ne képzeld be magadnak, hogy a hatalom boldoggá tesz! Ha bezárod a szíved, akkor azzal a boldogságot is kizárod. Ha magadtól nem változtatsz, akkor a fájdalom fog alázatossá, elfogadóvá tenni. Ezt ne várd meg, hanem inkább magadtól lassíts, figyelj, sportolj, menj ki a természetbe!

Rák: Ha nem vigyázol saját magadra, türelmetlen vagy, rohansz, akkor az égiek sem tudnak megvédeni a bajtól a nyáron! Amikor nem adod meg mindennek a módját és az idejét, akkor ne csodálkozz, ha a saját lábadban esel el!

Fejezd be a végletes viselkedést és a kapkodást, mert senki nem kerget, de az ételt sem veszik el előled! Nyáron mindent túlzásba vihetsz. Ha a szeretteidnek akarsz megfelelni, akkor ne tedd, mert se nekik, se neked nem lesz jó, ha ágyban fekvő, ápolásra szoruló beteggé teszed magad a túlkapásaiddal!

Oroszlán: Hatalmas szeretet járja át a szívedet, mindenkinek csak adsz, csinosítod az otthonod, alkotsz, reklámozod az élet örömeit, szívesen sportolsz, tehát esélytelen, hogy bármiféle betegség elkapjon a nyáron.

Egy veszély azonban esetedben is fennáll, hiszen abban az esetben, ha beengeded a sötét, lehúzó, félelmekkel teli érzéseket, amiket főleg a média kelt benned, akkor könnyen elvesztheted a hited és a szeretetet, tehát ekkor a betegségek elkaphatnak.

Szűz: A csillagok szerint még te sem érted az állapotodat a nyáron, hiszen nem szoktál lebetegedni, semmid sem szokott fájni, nehézséged pedig csak abból van, ha „összetöröd” magad, ám most azt veszed észre, hogy itt is, ott is fáj.

Az elmúlt időben érzelmes voltál, ezért a hangulatingadozásaidnak lehet egészségügyi következménye. Jelezhet például a gyomrod, ami nem akar valamit befogadni. A legjobb az lenne, ha sportolnál, mert ezzel levezetnéd a feszültséget, ami többé nem okozhatna panaszokat.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló