Egyperces júniusi kívánságvarázslatokEzekkel a szertartásokkal kérheted az égiek segítségét a nyár első havában.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Kérj segítséget a kiszemelted meghódításához: Ha párt keresel és van kiszemelted, akinek a meghódítása érdekében elvégeznél egy szerelmi mágiát, akkor szükséged lesz egy borospohárra, egy gyűrűre és egy vörös selyemszalagra.

Ha megvannak a kellékek, akkor a varázslatot kezdd azzal, hogy az asztalra teszed a borospoharat, majd fűzd fel a gyűrűt a vörös selyemszalagra! Ha a hagyományos mágiát szeretnéd követni, akkor az anyukád jegygyűrűjét használd, de a célnak bármelyik gyűrűd megfelel. A szalagot fogd a hüvelykujjad és a mutatóujjad közé úgy, hogy a könyököd legyen az asztalon.

A gyűrű lógjon a borospohár szája felett úgy, mintha egy inga lenne. Most próbáld megállítani. Ha sikerült, akkor hangosan, jól érthetően mondd ki háromszor a saját és a kiszemelted nevét, majd engedd, hogy a gyűrű magától mozogjon. Amikor a pohárhoz ér, mindig mondj ki egy betűt a kiszemelted nevéből.

Amikor végeztél a betűzéssel, akkor kösd a szalagot a nyakadba, hogy a gyűrű a mellkasodon, a szíved felett lógjon, és viseld három héten keresztül. A varázslatot péntekenként ismételd meg! Ha a kiszemeltedet neked szánta a sors, akkor a harmadik hét végére keresni fog az illető.

Kérés a hónap istennőjétől: Ahhoz, hogy elvégezd ezt a júniusi kívánságvarázslatot, amelyben a szülés és a házasság római istennőjének, akiről a hónapot is elnevezték, segítségét kérheted, szükséged lesz 3 különböző piros gyümölcsre, 1 zöld gyertyára és 2 pohár borra.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy meggyújtod a gyertyát. Ezután vedd magadhoz a gyümölcstálat, amibe a három különböző piros gyümölcsöt tetted, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Hatalmas Juno istennő, kinek hónapja beköszöntött, légy jó hozzám, és áldj meg engem. Add meg, hogy három kívánságom is teljesüljön! (itt fogalmazd meg hangosan a kívánságodat) Kegyes, és tiszteletreméltó anya és feleség, ha megérdemlem, add meg nekem, amit kértem, hadd ízleljem meg az édes életet, mint ahogy ez a gyümölcsöt és bort, és fogadd el ajándékomat szeretettel.”

A varázsszavak után edd meg a gyümölcsöket, majd idd meg az egyik pohár bort, méghozzá úgy, hogy közben koncentrálj a vágyadra! Ha ezzel is kész vagy, akkor már csak annyit kell tenned, hogy hagyd az istennőnek szánt gyümölcsöt és bort az oltárodon másnap reggelig, amikor is ásd el őket.

Kívánságvarázslat levendulával: Ha ezzel a júniusi kívánságvarázslattal szeretnéd elérni, hogy valóra váljon a vágyad, akkor szükséged lesz 1 csokor levendulára, 1 zöld gyertyára, 1 téged ábrázoló fényképre, tűre és ruhaanyagra.

Miután előkészítetted a kellékeket, gyújtsd meg a gyertyát, majd varrj egy kis párnát, amibe varrd bele a rólad készült fotót és a levendulát. Miközben a kis párnát készíted, végig gondolj arra, hogy a kívánságod teljesül júniusban. Fontos, hogy pontosan lásd magad előtt a vágyadat!

Amikor kész vagy a varrással, akkor fogd a kezeid közé a kis párnát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Június van, virágzik levendula, és ahogy a illata terjeng a levegőben, úgy kel életre a varázsom is, történjék meg a hónapban az, amit most kívánok.”

A varázsige után fogalmazd meg hangosan a kívánságodat. Ezután ha szereted a levendula illatát, akkor tedd a párnád alá a kis párnát vagy tartsd magadnál, például a táskádban, júniusban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló