Így maradhatsz egészséges júniusban!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire kell figyelned, ha nem akarsz lebetegedni a nyár első havában.Kos: Mozgalmas, aktív időszaknak ígérkezik a június, különösen annak első fele, amiben szinte nem ismersz majd lehetetlent. Az lenne a legjobb, ha most aktívabb életmódot folytatnál, sokat sportolnál és mozognál.

Bika: Júniusban meg kell tanulnod jól érezni magad a bőrödben, valamint csináld azt, ami jól esik, ami által feltöltődsz. A jobb közérzetedhez hozzájárulhat a jó társaság, a sok nevetés, de egy kisebb utazás is.

Ikrek: Letargikus hangulatban kezdheted a júniust. Habár komolyabb egészségügyi problémától nem kell tartanod, mégis érdemes lenne jobban odafigyelned az egészségedre, aminek érdekében először tanuld meg legyőzni a stresszt!

Rák: Különösebb veszély nem fenyegeti az egészségedet júniusban, aminek heteiben jó formában leszel. Bár most attól sem kell tartanod, hogy bármit megterhelőnek éreznél, mégis figyelj oda magadra, és továbbra is tégy meg mindent az egészséged érdekében, valamint a saját igényeid legyenek számodra a legfontosabbak.

Oroszlán: Júniusban a legfontosabb, hogy lelkileg szedd össze magad! Ha teheted, akkor próbáld a nyár első havára időzíteni a szabadságodat, és engedj meg magadnak némi pihenést, kikapcsolódást, valamint időzz olyanokkal, akiket szeretsz, akik feltöltenek!

Szűz: Június első felében nem lesz sok energiád, ami ellen sok pihenéssel, feltöltődéssel, zöldségben és gyümölcsben gazdag táplálkozással tehetsz. A hónap második felében sokkal energikusabbnak érezheted magad, de ebben az időszakban figyelned kell a mértékre, mert könnyen kimerülhetsz, és újra erőtlennek érezheted magad. A nyár első hava remek alkalom arra, hogy kialakíts egy sokkal egészségesebb napi rutint.

Mérleg: Egy idő után rendkívül fárasztóvá válhat a napi rutin, éppen ezért júniusban iktass be egy kis változatosságot, keress új energiákat, amelyek feltöltenek és továbblendítenek! Ezeket keresd magadtól, nehogy az élet kényszerítsen rá!

Skorpió: Annak érdekében, hogy testileg és lelkileg is egészséges légy, fontos tudnod, hogy hogyan működsz, milyen vágyakkal, erőforrásokkal rendelkezel, milyen érzelmek hajtanak, valamint mi az, ami hosszú távon motivál, vagy éppen akadályoz és feszültté tesz.

Amíg júniusban nem válaszolod meg ezeket a kérdéseket, addig nem következhet be jelentős változás a testi és lelki egészségedben. A nyár első havában leginkább érzelmi impulzusok fognak érni, ami jelentős erős hangulatingadozásokat okozhatnak benned.

Nyilas: Júniusban kicsit lassíts le, próbálj sokat pihenni és töltődj fel a szeretteiddel! Próbáld tudatosan ellensúlyozni a hangulatingadozásaidat. A nyár első havában próbálj minél több zöldséget, gyümölcsöt és halat fogyasztani, valamint figyelj jobban a folyadékbevitelre! Emellett a vízi sportok testileg és lelkileg is rengeteget segíthetnek abban, hogy júniusban megtaláld a harmóniát.

Bak: Júniusban tele leszel energiával és optimizmussal, ami alapvetően jó dolog, ám légy óvatos, mert ebben rejlik annak veszélye, hogy hajlamossá válsz túlvállalni magad. Már a hónap első napjaiban igent mondhatsz néhány feladatra, amelynek az elején érzed, hogy roppant nehéz lesz teljesítened.

A legjobb az lenne, ha a felesleges energiádat testmozgással, sporttal vezetnéd le. Júniusban egy váratlan gyulladással vagy magas lázzal jelezhet a szervezeted.

Vízöntő: A reméltnél kissé fáradtabban kezdheted a júniust, ráadásul lehet, hogy némi túlsúllyal is számolnod kell. Az egészséged érdekében figyelj oda a táplálkozásodra és vezesd be az életedbe a rendszere testmozgást! Ha tartósan fáradékonynak, erőtlennek érzed magad, akkor ennek okát mindenképpen vizsgáltasd ki júniusban!

Halak: Ha júniusban elfojtod az érzelmeidet és az indulataidat, akkor azzal azt kockáztatod, hogy előbb-utóbb előtörnek belőled, és akár súlyosabb testi tüneteket is okozhatnak neked. Ezt a kellemetlenséget elkerülheted, ha időben megoldod a problémás helyzeteket.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló