A személyiségedről mesél a mobilszámodSzámolj a példa alapján a neked szóló elemzésért!Példa:

Ha a telefonszámod 70-635-1846, akkor:

7+0+6+3+5+1+8+4+6=40

4+0=4, tehát a 4-es számhoz tartozó elemzés szól neked.

1.: Ha nő vagy, akkor a telefonodat arra használod, hogy kapcsolatban maradj a barátaiddal, hogy megbeszéld velük, hogy hol és mikor találkoztok, valamint információt szerzel, hogy mi történt a városban.

Ha férfi vagy, akkor a társaságban te vagy a hangadó, és telefonálás közben is érezni a belőled áradó elképesztő energiát, ami mindenkit magával ragad. Órákig tartó csevegés helyett rögtön a lényegre térsz, mert tudod, hogy mit akarsz és azt hogyan szerezheted meg.

2.: Nőként romantikus személyiség vagy. Órákig csevegsz, segítőkész, empatikus és figyelmes hallgatóság vagy. Ritkán keresel mobilon, de örömmel fogadod a hívásokat és az üzeneteket.

Férfiként már a csengőhangodról fel lehet ismerni, mivel ugyanolyan muzikális és romantikus, amilyen te magad is vagy. Érzékeny, jóindulatú személy vagy, de olykor lusta.

3.: Nőként elképzelhetetlen az élet mobiltelefon nélkül, és a flört nélküli SMS-ezés. Emellett mindig szereted tudni, hogy mi a helyzet a barátaiddal.

Férfiként nagymenő, vicces, okos, nyitott, társasági személyiség vagy. Ha még nem létezne mobiltelefon, akkor te találnád fel, mivel anélkül csak félkarú óriásnak érzed magad.

4.: Nőként számodra a mobiltelefon csak gyakorlati eszköz, ezért számodra mindegy annak színe és formája, mert csak az okos funkciói érdekelnek. Nagyon jól ismered a legolcsóbb tarifákat, de akkor nem érdekelnek a költségek, ha a barátaiddal, vagy a pároddal beszélgetsz.

Férfiként rövid telefonbeszélgetést folytatsz, mivel számodra az a lényeg, hogy fontos információkat közölj a másik féllel. Ha te azt mondod valakinek, hogy kilenckor felhívod, akkor az biztos, hogy úgy lesz.

5.: Nőként napi 24 órában el lehet érni mobilon. Segítőkész személyként meghallgatod mindenki gondját-baját. Ha hosszú sétára indulsz, akkor is nálad van a mobilod, hogy a barátaid bármikor el tudjanak érni.

Férfiként a telefonban bizonytalannak tűnsz, és még a legjobb barátoddal sem szeretsz csevegni. Ha viszont valaki az éjszaka közepén szeretné elsírni a bánatát, akkor téged nyugodtan hívhat. Nálad szebb SMS-eket senki sem ír.

6.Nőként titokzatos vagy, éppen ezért büszke lehet magára az, akinek sikerült megszereznie a számodat, mivel azt nem adod meg akárkinek. A telefonban távolságtartónak tűnsz, viszont személyesen, a barátaid és a párod társaságában kimondottan érzelmes vagy.

Férfiként kutató elme jellemző rád. Rád igaz a mondás, hogy lassú víz partot mos. Veled nehéz telefonon beszélni, mert alig mondasz valamit. Ha nagyon szerelmes vagy, akkor idővel legyőződ a visszafogottságodat, és még a mobilon keresztül is édes beceneveket suttogsz a párod fülébe.

7.: Nőként gyakorlatiasan használod a mobilt, és nem válsz a rabjává, éppen ezért előfordul, hogy napokig nem tudnak elérni a barátaid, de még a párod se.

Férfiként kalandvágyó, színes, szokatlan egyéniség vagy. A mobiltelefonod ugyanolyan feltűnő, amilyen te magad is vagy. Nagyon szereted a változatosságot. Rengeteg embert ismersz, de csak keveseket szoktál felhívni.

8.: Nőként olyan erős a kisugárzásod és az egyéniséged, hogy azt még mobilon keresztül is érezni. Ha el akarsz intézni valamit, akkor már telefonálsz is. Nagyszerűen meg tudod fogalmazni a kívánságaidat, és valóra váltod a vágyaidat.

Férfiként csábító személyiség vagy. Tudod, hogy mit akarsz, de utálod a felszínes beszélgetést. Tudsz elképesztően kedves lenni, de néha fárasztó vagy, mert mindenáron a saját fejed után akarsz menni. Igazán szexi és csábító hangú telefonáló vagy.

9.: Nőként egyeztetésre használod a mobilt, vagy arra, hogy így próbáld rávenni a másikat arra, hogy támogasson egy jó ügyet. Képes vagy tíz perces üzeneteket hagyni mások rögzítőjén.

Férfiként világmegváltó vagy, ezért azért van szükséged a mobiltelefonra, hogy értesíteni tudd a barátaidat, hogy mikor és hol lesz a következő tüntetés az klímaváltozás miatt.

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)

Ajánló

Ajánló