Melyik fagylalt illik hozzád?Ez az íz lehet a kedvenced a horoszkóp szerint.Kos: A csillagjegyed alapján se időd, se kedved ahhoz, hogy egy forró nyári napon végigálld a fagyizó előtti sort, úgyhogy inkább megcélzod a legelső szupermarketet, ahol kiválasztod a lehető legnagyobb pálcikás jégkrémet.Bika: Kényelemhez szokott Bikaként egyáltalán nincs ínyedre az olyan kellemetlenség, amit a megrepedt, széttört tölcsér okoz, ezért inkább pohárban kéred a kedvenced a fagylaltodat, ami a krémes vanília és a csokoládé.

Ikrek: Ha Ikrek a csillagjegyed, akkor szereted a különleges fagylaltokat, így például az édes-fűszeres kombinációkat. Amennyiben van erre lehetőséged, akkor minden fagyizás alkalmával más ízt választasz. Szívesen kérsz gránátalma, sós karamella és mentás citromot is.

Rák: Hallani sem akarsz arról, hogy egyedül fagylaltozz, ugyanis Rák jegyűként leginkább a pároddal szereted elfogyasztani a hűsítő édességet, ami általában milk shake két szívószállal. Az íz felőled lehet csokoládé, vanília, málna, vagy bármi, mert esetedben nem ez az, ami igazán számít.

Oroszlán: A horoszkóp szerint, ha Oroszlán a csillagjegyed, akkor az tesz a legboldogabbá, ha bevásárolhatsz egy elegáns fagylaltozóban. Esetedben az a minimum, hogy két különböző ízű gombócot kérsz, ami mellett hazaviszel néhány dobozos kiszerelést is, természetesen minél többféle ízben, hiszen alapelved, hogy a változatosság gyönyörködtet.

Szűz: A csillagjegyed alapjá megvan az a képességed, hogy mindenben megtalálod a romantikát, így a fagyizásban is. Ha van párod, akkor vele hetente legalább egyszer elsétálsz a kedvenc fagylaltozódba.

Nem ez azonban az egyetlen megszokásod, ha a hűsítő édességről van szó, hiszen a kedvenc ízeden sem szeretsz változtatni. Ez általában a mandula, áfonya és a fahéj.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján, ha fagylaltra vágysz, akkor nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, hogy milyen a tölcsér külseje, ugyanis rajongsz a különleges kialakításért, egyedi díszítésért és csodás édes ostyáért. Ugyancsak imádod az egyedi dekorációkat, cukorgyöngyöket, amihez bármilyen ízű fagylaltot elfogadsz.

Skorpió: Habár napjainkban már a kókusz- és mandulatej-alapú fagylaltokra is kitaláltak megannyi variációt, mégis Skorpió jegyűként a hagyományos ízekre esküszöl. Talán néha hajlandó vagy a tehéntejet növényi tejekre cserélni, de az biztos, hogy a tejszínalapú fagylaltok a kedvenceid, így például a mogyoró, a madártej vagy a pisztácia.

Nyilas: A horoszkóp szerint imádod a jó ételeket, mert azok javítják a hangulatodat. Kalandvágyad miatt szeretsz új dolgokat kipróbálni, ami lehet egy új fagylaltozó felfedezése, vagy egy új különleges íz megkóstolása. Te biztos, hogy esélyt adsz az év fagylaltjának, de a bazsalikomos málnára és az Oreo fagyira sem tudsz nemet mondani.

Bak: Ha Bak a csillagjegyed, akkor nem tartozol azok közé, akik odamennek a mélyhűtőhöz, kiveszik a dobozos fagylaltot, fognak egy kanalat, leülnek a kanapéra, és nekiesnek a hűsítő édességnek.

A dolgos és szervezettséget kedvelő csillagjegyed miatt inkább szünetet iktatsz be a napodba, hogy elsétálj a kedvenc fagyizódba, ahol leginkább a „mentes” fagylaltokat választod, hiszen nagyon odafigyelsz az egészségedre.

Vízöntő: A csillagjegyed alapján, akkor szereted az újdonságokat, tehát szívesen megkóstolod az egyedi, különleges ízű fagylaltokat, de utána mindig úgy döntesz, hogy érdekes párosítás a Cayenne-borssal megbolondított csokoládé, viszont te inkább maradsz a már jól bevált ízeknél. A málna és az eper az örök kedvenceid közé tartozik.

Halak: Nem jellemző rád, hogy egyedül elindulsz a hozzád legközelebbi fagylaltozóba, ugyanis Bakként inkább viszed az egész családot, vagy a barátaidat, de leggyakrabban inkább a kollégáidat, hiszen folyton dolgozol.

A csillagjegyed alapján nem szeretsz rohanni, a fagyit, minimum három gombócot, pohárba kéred. A hagyománytiszteleted a fagyizásban is megmutatkozik, mert a kedvenc ízeid a citrom, a vanília és a puncs.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló