Vicces és megdöbbentő állati történek



Tizennégy elképesztő eset kutyákról, macskákról, nyulakról és gazdájukról.Akinek van házi kedvence, az biztos, hogy legalább egyszer keveredett olyan szituációba, amit soha nem hitt volna el, ha más meséli neki. A következő történetekben tizennégy gazdi beszélt arról, hogy mi volt a legemlékezetesebb, ép ésszel felfoghatatlan, szituációja a kedvencével.

1.Zeena, a nagyim kutyája egyszer megevett egy egész süteménykenő lapátot. A mamám adta oda neki, hogy nyalja le, de mielőtt észrevette volna, a kenő megakadt a kutya torkán. 700 dollárba került, de a kutya és a kenő is egyben jött ki az állatorvostól.”

2.Az egyik éjjel a 6 hónapos goldendoodle kiskutyám megette a saját gallérját.”

3.Amikor a kutyám már sok ideje nyüszített, akkor elvittem az ügyeletes állatorvoshoz. Kiderült, hogy csak azért nyüszített, mert szomorú, amiért a szüleim elmentek valahova.”

4.A kutyám a családdal feküdt az ágyon és nézte a tévét, amikor nagyon fura, sírós hangon kezdett nyüszíteni. Kiderült, hogy az egyik karma a szemhéja alá szorult. 550 dollárt (200 ezer forintot) fizettünk az állatorvosnak, aki újra farokcsóváló, jól látó kutyát csinált belőle.”

5.Amikor gyerek voltam, akkor a hatalmas labradorunk megevett egy zseblámpát. Befalta az egészet. A zseblámpa ki-be kapcsolva világított, miközben őrülten próbálta kiszedni a szájából.”

6.Vettem egy új tengerimalacot, akinek az Oscar nevet adtam. A másik tengerimalacom, Kenny, annyira izgatott lett, hogy új barátot kap, hogy ugrálás közben kificamította a lábát.”

7.A kutyám túl hevesen csóválta a farkát, ami kificamodott.”

8.A kutyám napokig sántított és vinnyogott. Kiderült, hogy bokasérülést szimulált, mert lusta volt és nem akart sétálni menni.”

9.Biztos voltam abban, hogy a kutyámnak bolhái vannak a mellkasán, ezért az autóval elvittem a 90 percre lévő állatorvoshoz, akitől megtudtam, hogy a kutyám mellbimbóit néztem csípéseknek.”

10.El kellett vinnem az állatorvosi ügyeletre a nyuszimat, mert nem evett. Ahogy az orvos behívott, a nyulam abban a pillanatban enni kezdte a szalmát, ami a ketrecében volt. 120 fontomba (több, mint 40 ezer forintba) került, hogy elmeséljem az állatorvosnak, hogy a nyuszim eszik.”

11.A kutyám megette az egy havi hormonális fogamzásgátló-adagomat. Szerencsére nem lett tőle baja, de a hormonok nagyjából egy hétre nagyon hangulatingadozóvá tették. Előtte azt hittem, hogy az én hangulatingadozásaim rosszak, de nem annyira, mint a hormont befaló kutyámé.”

12.Az anyukám egyszer azért hívott fel, mert a macskája sikoltva nyávogott, és nem hagyta abba. Azt hitte, hogy szívrohamot kapott. Átmentem hozzá, majd mind a kettőjüket beültettem a kocsimba. Elvittem a nyivákoló macskát és a jajveszékelő anyámat az állatorvosi ügyeletre, de úgy, hogy alig úsztam meg a gyorshajtási büntetést.

A klinikán gyorsan betolták a macskát, oxigént adtak neki. Hamarosan kiderült, hogy csak pánikrohamot kapott. Mindez 1800 dollárba (több, mint 500 ezer forintba) került nekünk. Szerencse, hogy mind szerettük azt az átkozott macskát.”

13.A macskám széttépett és megevett egy nejlontáskát.”

14.A macskám nagyon erősen izzadt és meg sem tudott mozdulni. Elvittük az állatorvoshoz, aki megnyomkodta a hasát, mire a macskám pukizott egyet. Kiderült, hogy laktózérzékeny és sajtot evett.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló