Különleges képességekkel rendelkező emberek



A valóságban is léteznek szuperhajlékony és röntgenszemű személyek.Nagy népszerűségnek örvendenek a különböző képességekkel megáldott képregényhősök, akiknek a történetét látva sokan azt kívánják, hogy bárcsak nekik is lenne valamilyen erejük. Ők nem tudják, hogy a valóságban tényleg élnek olyan emberek, akik szuperhajlékonyak, az akaratukkal befolyásolják a testük hőmérsékletét, vagy röntgenszemmel látnak bele másokba.

Veronica Seider: A nő szeme jobb, mint a sasé, hiszen a látása hússzor élesebb, mint egy hétköznapi emberé, ezért egy vékony fehér szál mozgását is képes úgy észlelni, hogy az 1.6 kilométerre van tőle és csak 6 millimétert mozdul el.

Daniel Browning: A férfi a legkisebb helyre is képes behajtogatni magát, annyira hajlékony. A világrekorder gumiember 5 éves kora óta ilyen.

Ben Underwood: 3 évesen vakult meg a fiú, aki nagyon fiatalon halt meg. Életében képes volt úgy kosarazni, gördeszkázni, mint a látó társai. Ezt az tette lehetővé, hogy a denevérekhez hasonlóan, ő is ultrahangok segítségével „tapogatta le” a környezetét.

Dean Karnazes: Az igazi Flash gyerekként kezdett el futni az iskolától az otthonáig. Felnőttként olyan lehetetlen távokat teljesített, mint például az 50 maratont az USA mindegyik államában, 50 nap alatt.

Stephen Wiltshire: Az autista férfi egy rövid helikopteres sétarepülés után képes lerajzolni az egész város pontos képét. Stephen emlékezetből alkot ilyen profin. A művész Londonban vezet egy önálló galériáját.

Gino Martino: A profi birkózó koponyája annyira kemény, hogy egy bowling golyót is el tud törni a fejével, amibe szögeket is hajlít.

Slavisa Pajkic: Slavisa képtelen áramütést szenvedni, mert az áram úgy folyik át a férfi testén, mintha az drót lenne.

Wim Hof: Valószínűleg most Wim képességét irigyelhetjük a legjobban ebben a hidegben, ugyanis ő soha nem foglalkozott az időjárással, mert az akaratával befolyásolta a teste hőmérsékletét. A férfi ezzel 20 rekordot állított be, köztük azt, hogy egy szál nadrágban mászta meg a Kilimandzsárót.

Natasha Demkina: A lány 10 évesen ránézésre megmondta, hogy az édesanyja belső szervei milyen állapotban vannak. Ez elmúlt években Natasa cisztát, fekélyt és rákot diagnosztizált a röntgenlátásával.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló