Késelés miatt kapott 3 év próbaidőt Jay-Z



Sztárok, akiket súlyos bűncselekmények miatt kaptak el a rendőrök.Mel Gibson – tettlegesség: 2011-ben családon belüli erőszakért ítélték el 36 hónap próbaidőre, illetve arra kötelezték, hogy 52 hétig járjon tanácsadásra. A színészt a párja, Oksana Grigorieva vádolta meg azzal, hogy 2010 elején egy vita hevében megütötte.

Jay-Z – késelés: 1999-ben Jay-Z megkéselte Lance Riviera zenei producert egy bulin. Állítólag az vezetett a késeléshez, hogy a kiadó Jay-Z engedélye nélkül kezdte forgalmazni az előadó albumát, annak hivatalos megjelenése előtt. Jay-Z 3 éve próbaidőt kapott.

Tim Allen – kokainbirtoklás: A színész 1978-ban bukott le a Kalamazoo Nemzetközi Repülőtéren, ahol 0,6 kg kokaint találtak nála. Allen bűnösnek vallotta magát. A bíróság háromtól hat évig terjedő szabadságvesztésre ítélte. A színész azzal úszta meg az életfogytiglanit, hogy elárulta a nála magasabb pozícióban lévő drogcsempész nevét. Végül 2 év 4 hónap börtön után szabadult.

Bruno Mars – drogbirtoklás: Az énekes azzal keltett gyanút, hogy túl sok időt töltött a Las Vegas-i Hard Rock Hotel & Casino mosdójában. Az egyik alkalmazott értesítette a biztonsági őrt, aki egy csomag kokainnal a kezében találta meg a sztárt. Bruno Mars 2,6 gramm kábítószert adott át a biztonsági őrnek. A sztár azt állította, hogy most először volt dolga kábítószerrel, amiért végül nem ítélték el.

Chris Brown – bántalmazás: 2009-ben az énekes és a párja, Rihanna Grammy jelölést kapott, de a díjátadó előtti este elfajultak a dolgok, az énekesnő pedig kórházba került. Rihanna testén több jól látható sérülés volt, amiket Brown okozott. Az énekes nem tagadta a vádat. A bíróság 5 év próbaidőre és 1400 óra közmunkára ítélte. A jelek szerint Brown nem javult meg, mert 2016 augusztusában hasonló okból tartoztatták le.

Matthew McConaughey – drogbirtoklás: 1999-ben tartoztatták le a színészt, aki állítólag meztelenül táncolt egy bongón. A rendőrök marihuána birtoklással vádolták a sztárt, de még aznap elengedték, ugyanis hiába kutatták át, nem találtak nála drogot. A színész végül pénzbírságot kapott, amiért megszegte a helyi csendháborítási szabályt.

Mark Wahlberg – gyilkossági kísérlet: 45 napot ült gyilkossági kísérletért a híresség, aki 1988. április 8-án bántalmazott két vietnami férfit. Mark Wahlberg egy boltból akart lopni, amikor a dolgok elfajultak. A szemtanúk szerint mindeközben rasszista megjegyzéseket is tett.

Mike Tyson – nemi erőszak: A híres sportolót 1992 februárjában ítélték el nemi erőszak miatt. Az indianapolisi esküdtszék azt követően hozta meg az ítéletet, hogy komoly bizonyítékot találtak arra, hogy Tyson szexuálisan zaklatta Desiree Washingtont, aki akkoriban a Miss Black America szépségverseny egyik versenyzője volt.

Will Smith – bántalmazás: 1989-ben bántalmazásért és testi sértésért tartóztatták le a sztárt, aki a rendőrök szerint látta, hogy a testőrei többször bántalmaztak egy lemezkiadót, aki majdnem megvakult. Végül ejtették a Smith ellen felhozott vádakat.

Matthew Broderick – gyorshajtás: A Meglógtam a Ferrarival című film sztárja Észak-Írországban okozta két ember halálát gondtalan vezetéssel. Matthew Broderick kisebb sérüléseket szerzett a balesetben, míg a mellette ülő Jennifer Grey színésznő nem sérült meg.

A színészt a bérelt BMW-vel ütközött frontálisan egy másik autóval, amiben a 28 éves Anne Gallagher és 63 éves édesanyja, Margaret Doherty meghalt. A Broderickre a maximálisan kiszabható büntetés 10 év lett volna, de ennél sokkal enyhébb büntetést kapott.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló