A veséjét adta egy mobilért a férfi



Hajmeresztő őrültségekre képesek az emberek, ha iPhone-t akarnak.Megjelent a legújabb iPhone, ami annyira felizgatta az embereket, hogy képesek voltak napokig sorban állni érte, ám nem ez volt a legnagyobb őrültség, amit az emberek elkövettek azért, hogy szerezzenek egy Apple készüléket.


Egy pár eladta három újszülött gyermekét: Kínában történt, hogy azzal vádoltak meg egy párt, hogy eladták három gyermeküket csak azért, hogy megvehessék a mobiltelefont.


A sorbaállás Bear Gryllsei: Nemcsak sorban állnak az elvetemült emberek az Apple bolt előtt, ha megjelenik egy új modell, hanem le is sátoroznak. Az iPhone 6 esetében egy férfi 11 nappal korábban ment el a bolt elé, de így sem ő lett az első, mert olyanok álltak előtte a sorban, akik 22 nappal a start előtt letáboroztak a bolt előtt. Egy japán férfi 7 hónappal korábban próbálta meg ugyanezt, de őt hazaküldték.


A bérbe adott barátnő: A sanghaji egyetem környékén kapták lencsevégre azt a férfit, aki egy táblán azt hirdette, hogy bárki elviheti a barátnőjét randizni. A srác 1 jüant kért 1 óráért, és őszintén elárulta, hogy iPhone 6-ra gyűjt.


Egy lány a csatornába ragadva: Egy fiatal angol lány véletlenül csatornába ejtette az iPhone-ját, amire nem akart keresztet vetni, hanem megpróbált bemászni a csatornába, ám beszorult. A tűzoltóknak kellett kimenteniük.


Louis Vuitton táska két helyért: Az 5s modell egy nő az ötödik helyen állt a sorban, amikor terjedni kezdett a pletyka, hogy a készülék csak korlátozott számban elérhető. A nő felajánlotta a harmadik helyen állónak a 2000 dolláros (több mint 400 ezer forintos) táskáját a helyéért cserébe.


Szüzesség iPhone-ért: Amikor megjelent a 4-es iPhone, akkor egy lány a közösségi oldalán ajánlotta fel az ártatlanságát a legújabb Apple telefonért cserébe. Az nem derült ki, hogy akadt-e jelentkező a hirdetésre, és mennyi valósult meg az üzletből.


Házassági alku: Az arab térségekben hagyomány, hogy a férfiak kérnek valamit azért cserébe, hogy feleségül adják valakihez a nő rokonukat. Ez az esetek többségében arany vagy pénz. Egy szaúdi férfi azonban egy iPhone 6-ot kért a húga leendő férjétől.


Aki kihasználta a hajléktalanokat: Vannak, akik nem akarnak sorba állni, ezért felbérelnek valakit a feladatra. Az Apple ilyenkor vouchereket állít ki, ami az elővásárlást igazolja. Amikor az 5s modell került a boltok polcaira, akkor egy férfi kisbusszal szállított hajléktalanokat a bolt elé, akiknek negyven dollárt, cigarettát és meleg ételt ígért azért cserébe, hogy az Apple bolt előtt várakozzanak.


Mivel több voucher sem működött, ezért a férfit és a hajléktalanokat kidobták. A férfit letartóztatták, a hajléktalanok pedig semmit sem kaptak az ígért pénzből, cigiből és ételből.


Szex egy telefonért: „Normális, fehér férfi keres ugyanilyen paraméterű lányt szexuális együttlétre. Cserébe iPhone 6-os modellel fizet”szólt nem egy hirdetés a Craiglisten oldalon.


Egy meggyilkolt fiatal lány: Egy 15 éves lány akkor halt meg Kaliforniában, amikor egy rabló elvette tőle az iPhone-ját. A tettes autóval akart elmenekülni, de a lány felugrott a kocsira, mire a rabló padlógázt nyomott, majd erősen fékezett. A lány lerepült a járműről.


Egy osztag a lopott telefonon: 2012-ben Michael Meehan, egy kaliforniai rendőrfőnök 10 beosztottját túlóráztatta azért, hogy megtalálják a fia ellopott iPhone-ját. A készülék nem lett meg, pedig még egy rajtaütés is volt Oaklandben.


Egy banda, csak iPhone-ra vadászva: New Yorkban egy bűnbanda arra specializálódott, hogy Apple okostelefont lopjanak, raboljanak.


Verekedések a bolt előtt: Egy félőrült azért támadt meg valakit, mert az már megvette a legújabb iPhone-t. A támadónak nem sikerül elvennie a készüléket, ezért elrohant. Az iPhone 6 az aszfalton landolt.


Kisbabától lopni: 2012-ben történt, hogy egy férfi elvette a 20 hónapos gyerektől az iPhone-t, amit azért adott neki az édesanyja, hogy azon nézze a Barney, a dinoszaurusz című mesét.


Egy srác eladta a veséjét: 2011-ben egy kínai tinédzser annyira vágyott egy iPhone-ra és egy iPad-re, hogy eladta az egyik veséjét. Később nagyon sokan megütötték a bokájukat a srác miatt, ugyanis öt ember ellen vádat emeltek, köztük volt az az orvos is, aki kivette a tinédzser veséjét.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló