Templom előtt esett egymásnak a részeg pár



A legfurcsább helyek, ahol az emberek intim pillanatokat éltek át.A nyilvános szex izgalmas, hiszen fennáll annak a veszélye, hogy a párocska lebukik. Az alábbi esetekben pontosan ez történt.

Öregek otthonában: A floridai eset bizonyítja, hogy idősebb korban is lehetséges a szexuális aktivitás. Ebben a történetben az öregek otthona közösségi helyiségében bukott le a 68 éves nő, aki a 49 éves külsős szerelmével szexelt. A nem fiatal pár, akiknek nem volt tiszta a tudata, hamarosan a rendőrségen kötött ki.

Rendőrautóban: 2011-ben a rendőrség drogügylet miatt kapott el női dílert és a férfi vásárlóját. A texasi zsaruk elindultak az őrsre a párossal, ám útközben azt vették észre, hogy a hátsó ülésen a nő orális örömöket okoz a férfinak. Mindezt úgy, hogy mind a ketten meg voltak bilincselve.

Stadionban: A New York-i Yankee Stadiumban egy baseballmeccs közben bújt el a mosdóban egy páros, akik annyira hangosan és sokáig szexeltek, hogy a szünetben kiözönlő nézők kiválóan látták és hallották a dolgot. A párt ez nem zavarta, hiszen még akkor sem hagyták abba az aktust, amikor a személyzet kopogtatott a fülke ajtaján. Amikor a pár távozott, akkor tapsvihar követte az útjukat.

A McDonald’s-ban: 2013-ban Anglia egyik gyorséttermében, a délutáni teaidőben a személyzet arra lett figyelmes, hogy a vendégek utálkozó arckifejezéssel jönnek ki a mosdóból. Az alkalmazottak kiderítették, hogy a női mosdó padlóján szexel egy pár, akiket kidobtak a gyorsétteremből. A harmincas éveiben járó nő és férfi nem adott magyarázatot arra, hogy miért ezt az egyáltalán nem szexi helyet választották az aktusra.

A bíróságon: A genovai bíróságon egy gyilkossági ügyet tárgyaltak, amikor a bíró megkérte az ügyészt, hogy szakítsa meg a beszédét, mert furcsa zajt hall. Kiderült, hogy a hangot a tárgyalóterem mögötti hivatali helyiségben két bírósági alkalmazott szexe okozta. Az ügy pikantériája, hogy az egyik fél házas volt. A tárgyalást elnapolták.

Hídon: 2007 októberében Észtország egyik hídján szúrták ki a járókelők, hogy egy pár nemcsak, hogy felmászott az alig 1-2 lépés széles boltívre, hanem még lovaglópózban, kellően letolt nadrágban szexelnek is. A pár ittas lehetett, a mellettük talált italos üvegek alapján.

Templom előtt: 2014 tavaszán, az amerikai Salt Lake Cityben a rendőrség azért tartóztatott le egy részeg párt, mert a templom előtt, a bejárat mellett zöld gyepen, kézzel és szájjal szexeltek, miközben bent esküvő zajlott. A násznépben tartózkodó gyerekek közül többen látták, hogy mit művel a pár, amelynek tagjait jól ismerték a rendőrök, mert a férfit 102, míg a nőt 15 alkalommal tartóztatták le.

(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló