Gwyneth Paltrow Airbnb-szállásra cserélte a luxushoteleket



Egyre több sztár dönt úgy, hogy magánlakást bérel a szállodák helyett.Régen a hírességek elérhetetlen emberek voltak, de napjainkban néhányan egyre közelebb kerülnek az átlagemberekhez. Erre jó példa, hogy nem egy színész, zenész, celeb aktívan használja a közösségi oldalakat, de most már az is egyre jellemzőbb, hogy nem luxushotelekben foglalnak szobát, hanem az egyre népszerűbb Airbnb megoldást választják.

Ha tehát eddig arra vágytunk, hogy bárcsak egy ágyban feküdhetnénk a kedvencünkkel, akkor ezt tulajdonképpen megtehetjük, ha ugyanazt a méregdrága Airbnb-szállást béreljük ki, igaz, nem egy időben hajthatjuk párnára a fejünket a rajongásunk tárgyával, de ez is több, mint a semmi.

Harry herceg: Harry herceg romantikus programot talált ki az aktuális barátnőjével, Meghan Markle-lel. A pár Norvégiába utazott, hogy megnézzék a sarki fényt. A herceg és kedvese nem egy luxushotelban foglaltak szobát, hanem Tromvik városában, a tenger mellett béreltek ki egy luxuskunyhót. A négy hálószobás épület 362 dollárba került éjszakánként.

Alessandra Ambrosio: A gyönyörű modell az olimpia miatt utazott haza Brazíliába, ahol Rio de Janeiróban talált egy Airbnb-szállást. A négy hálószobás ház tetőteraszáról csodálatos kilátás nyílt az Ipanema Beachre.

Gwyneth Paltrow: A színésznő azok közé tartózik, akik nem egyszer-egyszer használja az Airbnb megoldásokat, hanem rendszeresen. Ilyen alkalom volt például az, amikor a családjával Mexikóba utazott. A közelmúltban Franciaországban tett ugyanígy, annak ellenére, hogy általában a Cannes Lions Fesztiválra érkező sztárok luxusszállodákban foglalnak szobát.

Paltrow nem kért a megszokott szállodák luxusából, hanem inkább az online kínálatból lasztott egy lenyűgöző, hét hálószobás villát. A Cannes-ban található, 40 millió dollárt érő, saját borospincével rendelkező magánházból meseszép kilátás nyílik a Földközi-tengerre.

Karlie Kloss: Ha a modellnek Beverly Hillsben kell tartózkodnia egy-egy beszélgetős műsor miatt, akkor nem luxushotelben száll meg, hanem kibérel egy öt hálószobás, hat fürdőszobás, medencés luxusotthont.

Kendall Jenner: A modell és valóságshow celeb Kendall 2016-ban határozott úgy, hogy a július 4-ét Malibu egyik csodás, három hálószobás, három fürdőszobás luxusotthonában tölti. A celeb azért választotta ezt az ingatlant, mert így kicsit elbújhatott a világ zaja elől, ugyanis azon a héten sokat utazgatott.

(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló