8 eset, amikor halállal végződött a testiség



Könnyen tragikus vége lehet az aktusnak, ha nem figyelünk oda.A szexről általában úgy beszélünk, hogy arra nagy szükség van, ha egészséges párkapcsolatra vágyunk, valamint fontos, hogy időnként újítsunk a testiségen, hogy ne váljon unalmassá a testiség. A szexuális kapcsolatoknak azonban veszélyei is vannak, és itt nem csak a különböző betegségekre kell gondolnunk.

Előfordulhat például, hogy valaki túl sok Viagrát vesz be, aminek a túladagolása halálhoz vezethet, de az sem elképzelhetetlen, hogy egy nő a mellével megfojtja a partnerét, vagy a szerepjáték ér véget tragédiával.

A következő megtörtént esetek jól bizonyítják, hogy miért kell óvatosnak lenni, ha szexről van szó.

Pornó általi halálra ítélve: Talán ez az egyik legkínosabb eset, amibe belehalhat egy ember, ugyanis Joji életének az vetett véget, hogy 6 tonnányi felnőttmagazin ráomlott. A japán férfit, aki autógyárosként dolgozott csak 6 hónappal később találták meg, emiatt nem derült ki, hogy szívroham vitte el, vagy az elképesztő mennyiségű pornólap nyomta agyon.

Halál a bankban: Theng Gang 2011-ben kapott szívrohamot, amiért túlzásba vitte az önkielégítést egy spermabankban. A 23 éves, rezidensként dolgozó férfi két órát töltött abban a szobában, amit általában heti négyszer látogatott meg.

Végzetes orgia: Tizenkét órán át tartó orgiába halt bele Szergej Tuganov. A szívrohamban elhunyt férfi Viagrával akarta bebiztosítani a libidóját a sok nő között, de túladagolta a szert. Később kiderült, hogy Szergej egy fogadást teljesített, amit megnyert, de erről ő már nem értesült.

Fejest ugrani a szenvedélybe: Brent Tyler és Chelsea Tumbleston meztelenül ugrott fejest egy irodaház tetejéről Kolumbiában, 2007-ben. A 21 éves dél-karolinai pár holttestére reggel 5-kor talált rá egy taxis a még kihalt utcán. A bizonyítékok és a tetőn talált ruhák alapján a hatóság azt feltételezte, hogy erotikus játék vezethetett a tragédiához.

Akció a vadonban: Oroszlántámadásról írt egy zimbabwei online újság 2013-ban. A beszámoló szerint Sharai Mawera és társa aktusát egy oroszlán zavarta meg. Az állat széttépte a nőt. Sharai partnere, aki csak egy óvszert viselt, el tudott menekülni az oroszlán elől. Róla nem derült ki, hogy ki volt.

Rendőr akcióban: Háromfős gruppenszexpartiba halt bele William Martinez. A 31 éves atlantai rendőr az egyik barátjával akart a felesége kedvére tenni. A tragédia után a nő feljelentette az orvosát, amiért az nem figyelmeztette a szexuális élet veszélyeire. A nő 3 millió dolláros kártérítést kapott.

Fatális mellbedobás: A kebleivel fojtotta meg a párját az 51 éves Donna Lange. A részeg washingtoni nő egy mobilházban végzett a férfival, akiről azt állította, hogy nem vette észre, hogy már nem él. Egy szemtanú azt vallotta, hogy látta, ahogy Lange a mellkasával ütlegeli a férfi fejét.

Kaland, játék, kockázat: Nagyon beteg neonáci szerepjátékban vett részt Simon Burley. A 38 éves férfi szeretője akasztással lepte meg a párját, de a veszély esetére előkészített kés életlen volt. A mentősök már csak az egyenruhába öltözött férfi holttestét emelhették le a kötélről.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló