Kelly Osbourne gyerekkorát tönkretette a szülei hírneve



Sztárcsemeték, akiknek nem tett jót a népszerűség.Paris, Michael Jackson lánya: Jackson és Debbie Rowe 1999-ben vált el, majd a pop királya teljes felügyeleti jogot kapott a gyerekei és Paris felett. A kislány gyerekkora nem volt hétköznapi és hiányoztak belőle a biztos pontok.

Amikor Jackson meghalt, akkor Paris és a két testvére a 83 éves nagymama, Katherine Jackson és az unokaöcs, T. J. Jackson gyámsága alá került. Az énekes mindig óvta a gyerekeit a kameráktól, de a halála után lecsaptak a médiamunkások.

Paris 15 éves korában megpróbálta megölni magát, később elárulta, hogy nem ez volt az első kísérlete. Paris ámokfutása ezzel nem ért véget. A botrányai mellett, 14 évesen azt nyilatkozta, hogy szexuális zaklatás áldozata lett. A most 19 éves lány egyelőre úgy tűnik, hogy képes lesz a saját lábára állni, hogy felnőttként viselkedjen.

Kelly, Ozzy és Sharon Osbourne lánya: Kelly gyerekkorának talán a legkínosabb és a legszemélyesebb pillanatait tévénézők millió látták, mert a lány és a családja valóságshow-sztár volt, ráadásul Kelly rendszeresen szembesült azzal, hogy az apja kábítószerezik.

A 13 éves, zavarodott és lázadó tinédzsernek ennyi elég volt ahhoz, hogy kitörjön. Ekkor nyúlt először droghoz, és egészen addig haladt a lejtőn, amíg az anyja, Sharon rákbeteg nem lett. Az ekkor 19 éves Kelly kénytelen volt felnőni.

Ő lett a család bástyája, segített az anyjának a kezeléseknél, miközben nyugtatta az apját. Az elmúlt 8 évben Kelly józan volt, harcolt a Lyme-kórral, a túlsúlyával, de talán most már képes maga mögött hagyni a felelőtlen sztárcsemete életstílust.

Bobbi Kristina, Whitney Houston lánya: Bobbi Kristina gyerekkorát beárnyékolta a szülei drogozása, a családon belüli erőszak és a lesifotósok folyamatos jelenléte. Bobbi Kristina már 14 évesen rákapott a kábítószerre. Whitney Houston holttestére 2012-ben, egy szálloda kádjában találtak rá. Az énekesnő halála mélyen megrázta Bobbi Kristinát, aki ekkor indult el a lejtőn.

A fiatal lány a Twitter-oldalára kiírta, hogy: „Hiányzol, Anyu... Nagyon! Minden pillanattal egyre jobban szeretlek.”

Néhány nappal később egy kádban találtak rá az eszméletlen Bobbi Kristinára, aki kómába esett, majd 6 hónappal később, 22 évesen, követte az anyját a sírba.

Frances Bean, Kurt Cobain lánya: Nem sokkal az után, hogy a Nirvana frontembere feleségül vette Courtney Love-ot, a Hole énekesnőjét, megszületett a lányuk, Frances Bean, ám Kurt Cobain és Courtney Love nem bizonyult jó szülőknek.

A kislány lelkén komoly sebeket ejtett a szülei drogozása, öngyilkossági kísérlete, de a letartóztatások sem tettek neki jót.

1994-ben, két évvel Frances Bean születése után, Cobain agyon lőtte magát. Az apa halála után a kislányra az anyja, a nagymamája és a nagynénje vigyázott. Frances Bean kapcsolata az anyjával romlani kezdett, amikor 2003-ban Love drog miatt rendőrkézre került, majd túladagolta magát. 2009-ben Frances Bean távoltartási végzést kért az anyja ellen.

Cobain lánya társproducere volt az apja életéről szóló dokumentumfilmnek. A képzőművészként dolgozó Frances Bean egyszer elmondta, hogy nagyon örült volna egy apának, ami hihetetlen élmény lett volna a számára.

(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló