Mila Kunis és Ashton Kutcher gyerekei nem kapnak karácsonyi ajándékot



A sztárvilág legszigorúbb szülői. Tilos a tévé, az egészségtelen táplálkozás, de a számítógezést is ki kell érdemelniük a legszigorúbb híres emberek gyerekeinek, akik között akad, aki nem fog ajándékot találni a karácsonyfa alatt.

Mila Kunis és Ashton Kutcher: A fiatal szülőpár úgy döntött, hogy a csemetéknek meg kell tanulniuk értékelni azt, amijük van, illetve azt, hogy ne a tárgyaknak, hanem az ünnepeknek örüljenek, ezért a kicsik nem kapnak karácsonyi ajándékot.

David és Victoria Beckham: A házaspár négy gyereket nevel a brit nevelési minta szerint. A gyerekek mindig jó magaviseletűek, nagyon tisztelettudóak és gyakran elhagyja a szájukat a „kérem” és a „köszönöm”.

Megan Fox: A Transformers sztárjának családjában a tévé, a tabletek, a számítógépes játékok és az internet-hozzáférés is tiltott dolog a gyerekek számára. Fox azt néha megengedi, hogy a gyerekek megnézzenek egy filmet, rajzfilmet.

Cate Blanchett: Négy gyereket nevel a kétszeres Oscar-díjas sztár, aki a férjével azt vallja, hogy a gyerekeket nem szabad a saját mintájukra formálni, mert abból csak baj lenne. Blanchett bevallotta, hogy otthon ő a „rossz zsaru”, mert nem a gyerekek barátja, hanem jó anyjuk szeretne lenni.

Gwyneth Paltrow: Az Oscar-díjas színésznő egész családja szénhidrát-csökkentett, gluténmentes menüt kap. Paltrow bevallotta, hogy néha elég éhesek a szénhidrátok kerülése miatt, a gyerekei pedig gyakran panaszkodnak.

Jessica Alba: A sztár lányai sokat veszekedtek, kikapták egymás kezéből a dolgokat, ezért Jessica Alba büntetésből a sarokba állította a testvérpárt. Habár csak 2 percig kellett egy helyben állniuk és a falat bámulniuk, a gyerekek számára ez mégis felért egy örökkévalósággal.

Jennifer Lopez: Az énekesnő otthonában ki kell érdemelni a szórakozást. J.Lo csak akkor ad engedélyt a tévénézésre, kütyükkel való játékra, ha az ikrek egész héten jól viselkedik és jól tanul.

Julia Roberts: A színésznő listát vezet azokról a szabályokról, amelyeket a három gyerekének mindenképpen be kell tartania. A gyerekeknek tilos egészségtelen ételeket és cukrot fogyasztaniuk. Süteményt és fagylaltot csak különleges alkalmakkor kaphatnak.

Denzel és Pauletta Washington: Az Oscar-díjas színész és felesége nagyon szigorú szabályok szerint nevelte a négy, ma már felnőtt, gyermeküket, akik „hölgyem” és „uram” szavakkal szólították meg Denzel és Pauletta Washingtont. A gyerekek nagyon jól viselkednek és soha, egyetlen aprócska botrányt sem okoztak, tehát a sztárpár jó munkát végzett.

Barack és Michelle Obama: A volt amerikai elnök családjában csak akkor lehet tévézni és számítógépezni, ha az Obama-lányok kiérdemelték az engedélyt. A gyerekek csak hétvégén, de akkor is csak néhány órát használhatják a számítógépeket, amit hétköznap csak akkor kapcsolhatnak be, ha a házi feladatukhoz szükség van rá. Michelle ezt rendszeresen ellenőrzi.

Madonna: Az énekesnő meglepően hosszú listát vezet azokról a szabályokról, amiket a hat gyermekének be kell tartania. Madonna megtiltotta a legidősebb lányának, Lourdesnek, hogy 18 éves koráig randevúzzon. A tévénézés, a magazinok és az egészségtelen ételek ki vannak tiltva a sztár otthonából. A padlóra dobott ruhák a szemetesbe kerülnek.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló