Ez a négy csillagjegy szinte biztos, hogy végül egyedül marad



Munkamánia, nagyot akarás, túlzott kritizálás és a titokzatosság teszi tönkre ezeknek a nőknek és férfiaknak a párkapcsolatát.Szép álom, hogy megtaláljuk életünk szerelmét, akivel kéz a kézben hagyjuk itt a földi létet, ám a kegyetlen valóság az, hogy ilyen-olyan okok miatt, naponta mennek tönkre párkapcsolatok, házasságok. A horoszkóp is azt állítja, hogy nem mindenki alkalmas a sírig tartó szerelemre, mert inkább arra van nagy esélye, hogy hiába próbálkoznak, végül egyedül maradnak.

A Bak igazi szerelme a munkája: A karriernél semmi sem lehet fontosabb a munkamániás Bak életében, tehát nem meglepő, ha végül egyedül marad. Amellett, hogy keményen és sokat dolgozik, még nagyon magasak az elvárásai, aminek kevesen felelnek meg.

Ha a Bak férfit nézzük, akkor valójában az egyik legjobb férj válhatna belőle, mert megbízható, hűséges, hisz a klasszikus családmodellben és ragaszkodó személy, de a makacssága megnehezíti a vele való együttélést, mert nehéz vele kompromisszumot kötni. A Bak igaz szerelme a munka, ezzel pedig nehéz versenyezni.

A Kos túl nagyot akar: Szenvedélyes, céltudatos, lelkes és fáradhatatlan csillagjegy, aki nagyon jól tudja, hogy mit és hogyan akar megvalósítani az életében. A Kos szenvedélye és lelkesedése bámulatos, de ennek ellenére, végül könnyen egyedül marad, mert hajlamos túlvállalni magát, ez pedig nem csak a szakmai, hanem a magánéletében is problémát jelent.

Ennek a csillagjegynek a képviselője túlságosan nagy reményekkel ugrik bele a párkapcsolatba, túl sokat ad önmagából és a szenvedéllyel sem fukarkodik, ám végül ugyanekkorát csalódik. A Kos nem viseli el az unalmat, az egyhangúságot és a kötöttségeket.

Ha egyszer a Kos rájön, hogy a partnere messze nem olyan csodálatos, mint eleinte feltételezte, akkor inkább szakít.

A Vízöntő a zodiákus szelleme: Elképesztően magabiztos csillagjegy a Vízöntő, aki önmagát tartja a legfontosabbnak az egész világon. Nagyon mély érzésű teremtés, aki valójában szeretne közel kerülni a párjához, akivel erős kapcsolatot építene ki, ám ebben megakadályozza az, hogy megijed mély érzésektől és retteg az elköteleződéstől.

A Vízöntő kedves, barátságos, de nem tudja kimutatni, kimondani az érzéseit, emiatt a párja állandóan úgy érezheti, hogy a kedvese nem engedi elég közel magához, és titkol előle valamit. Ezt előbb-utóbb mindenki megunja.

A Szűz nyelve nagyon éles: A Szűz elképesztően kritikus csillagjegy, de az is jellemző rá, hogy állandóan aggódik, mindent túlkombinál és túlgondol. Habár gondoskodó, kedves és szeretetreméltó, mégsem könnyű vele kijönni, mert maximalista és azt képzeli, hogy mindig mindent jobban tud másoknál.

Az állandóan elégedetlenkedéssel a Szűz nagyon gyorsan a párja idegeire mehet, de az is jellemző rá, hogy úgy érzi, nem elég jó a párjának, ezért gyakran összepakolja a cuccait, és faképnél hagyja a partnerét.

A Szűznek túlságosan magasak az elvárásai, ezeknek pedig senki sem felel meg, úgyhogy egy idő után egyedül marad. Az is a Szűz ellen szól, hogy képtelen az érzelmei kimutatására, emiatt sokan úgy ítélhetik meg, hogy nem képes szeretni. A Szűz párja végül úgy dönt, hogy megy, és keres magának egy olyan személyt, aki értékelni fogja, nem csak negatív kritikákkal bombázni.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló