Melyik szuperhősnőre hasonlítasz?



A csillagjegyed alapján Sue Storm, Fekete özvegy, esetleg Mystique válhatna belőled?Kos – Fekete özvegy: A képzett harcművész és nagyszerű kém ügyesen képes behálózni másokat. Ahogy ő, úgy te is a legváratlanabb pillanatban marsz bele az ellenségedbe. Emellett nagyon trükkös, ravasz, erős személyiség vagy, akinek annyira szilárd az akarata, hogy azt senki sem törheti meg.

Bika – Sue Storm: A fantasztikus négyes tagjának szuperképessége, hogy láthatatlanná tud válni, képes a telekinézésre és láthatatlan erőket alkot. Abban hasonlítasz , hogy tudod, hogy különleges, erős, tehetséges vagy, ám mégis szerény és visszafogott maradsz.

Ikrek – She-Hulk: Bruce Banner, a Hihetetlen Hulk unokahúga, aki egy lövöldözés után vérátömlesztésre szorul. Mivel Bruce az egyetlen alkalmas donor, ezért a lány hasonló képességek szerez. A szuperhősnőhöz hasonlóan, ha rossz a kedved, valaki megbántott, vagy mással volt gonosz, akkor dühödben átváltozol egy nagy, ijesztő valamivé.

Rák – Ciklon: Ororo Munroe, vagyis Ciklon, hangulata ugyanolyan változékony, mint a tiéd. Ahogy Ciklon képes alakítani az időjárást, úgy te a hangulatodat és ezzel együtt másokat befolyásolsz.

Oroszlán – Macskanő: Mintha csak rád szabták volna a gyönyörű, rafinált, nagyon önálló és makacs Seline Kyle, azaz Macskanő szerepét. Ő mindig azt teszi, amihez kedve támad, született csábító, aki bárkit könnyedén az ujja köré csavar. Ha bennetek feltámad az igazságérzet, akkor nem engeditek, hogy másnak baja essen.

Szűz – Supergirl: Az igazság, a becsületesség és a tisztesség rendkívül fontos a számodra, emiatt lakozhat a lelked mélyén Supergirl, aki Superman unokahúga a Krypton bolygóról, és a nagybátyjához hasonló képességekkel rendelkezik.

Mérleg – Jean Grey: A legerősebb mutáns lakozik a lelked mélyén. Ahogy a szuperhősnőben, úgy benned is hihetetlen erő lakozik, amitől kicsit tartasz, ám mindig arra törekszel, hogy másoknak segíts és a jót szolgáld.

Skorpió – Batgirl: Te is olyan kettős életet élsz, mint a szuperhősnő. Neked is van egy titkos oldalad, amit csak keveseknek mutatsz meg. Az is jellemző rád, hogy utánozhatatlan karizmával, nagy csáberővel bírsz.

Nyilas – Mystique: Az X-menből ismert, harcművészetekben jártas, Raven Darkholme, avagy Mystique, bármikor képes alakot váltani. Te is öntörvényű vagy, szereted azt csinálni, amit akarsz. Szereted a veszélyeket, a kalandokat, az életedet a kedved szerint éled, a lelked mindezért örökké fiatal marad.

Bak – Csodanő: Az emberek által Diana Princeként ismert, themüszkirai hercegnője, az amazonok királynője, Csodanő él a lelked mélyén, mert neked is fontos az igazság, az egyenlő bánásmód, és mindig kiállsz az elveid mellett.

Vízöntő – Harley Quinn: Az Öngyilkos Osztag egy kissé bolond tagja Harley Quinn, valódi nevén Dr. Harleen Frances Quinze lakozik a lelked mélyén, mert te is utálod, ha bele akarnak szólni az életedbe. Hatalmas a szabadság iránti vágyad, mert azt akarod tenni, amihez kedved van. Folyton keresed az izgalmakat, a nehéz kihívásokat és a veszélyes kalandokat.

Halak – Vadóc: A mutáns Anna Marie elszívja mások életerejét és képességeit, emiatt kesztyűben érhet hozzá másokhoz, ami miatt szeretethiányban szenved. Abban hasonlítasz rá, hogy neked is van egy spirituális, vagy nagyon is valóságos, képességed, amit gyakran tehernek érzel. Nagy szükséged van a testi érintkezésre, sokszor pedig úgy érzed, hogy nincs, ami megértene.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló