Kérj új párt Samhain éjszakáján!Könnyű és gyors varázslatok október utolsó napjára.Új partner megidézése: Gyújts faszenet egy üstbe vagy egy tálba, majd dobj rá szárított majorannát, kardámomot, szerecsendiót, gyömbért, majd tedd rá néhány hajszáladat! Az is jó megoldás, ha mindezt egy borítékba teszed, majd azt bedobod a szabadtéri tűzbe, vagy a kandallódba.

Most fogd a kezedbe az üstöt! Ha a borítékot választottad, akkor fogd meg! Képzeld el, hogy rád talál a szerelem, és érezd magad boldognak, szerelmesnek! Dobd a tűzbe a borítékot, vagy nézd a füstöt, ahogy felszáll, miközben mondd el ezt:

Varázslatom füstje messze száll, egészen addig, míg rá nem talál az, kit a sors nekem szánt. Ölelje körbe lelkem az övét, hívó szavam csengjen a fülébe és keressen meg engem! Jöjj hozzám kedvesem, várok rád, következő Samhainig találkozni fogunk!”

Hagyd, hogy a füstülő, vagy a tűz leégjen, közben érezd úgy, hogy már nem vagy egyedül!

Jövő évet megalapozó bőség rituálé: Faragj vagy vásárolj egy töklámpást! Tedd ki a szabadba vagy a lakásodban, majd tégy köré olyasmiket, amik a gazdagságot, jólétet jelképezik. Ilyesmi a méz, a sör, a sütemény, a kenyér, az étel, a gabonák, magvak, mák (ezt mindenképpen használd) és gyümölcsök.

Képzeld el, hogy milyen formában talál rád a bőség, majd fókuszálj erre, és mondd el a következő varázsigét:

Tudom jól: adnom kell előbb ahhoz, hogy kaphassak. Boldogan adok élő és holt szeretteimnek, és akinek szüksége van rá. Vigyék az erre járó lelkek maguk ajándékomat, teljen utunk biztonságosan, míg ismét haza találnak a Holtak Birodalmába. Bőséggel és békével teli utat biztosítok nekik, és mikor ismét eljön a reggel és élők ideje, rám talál majd a jólét egy teljes évre.”

Végül hagyd úgy az ételeket, italokat az éjszakára, ahogy vannak! Másnap reggel ásd el őket, vagy ajándékozd annak, akinek szüksége lehet rá!

Elhunyt rokon áldása: Samhain éjszakáján vegyél magadhoz az elhunyt kedvenc ételéből, italából, és menj ki a sírjához, vagy arra a helyre, ahol szeretett időzni.

Amikor a helyszínen vagy, akkor gondolj rá erősen, képzeld el, hogy a szeretted ott van előtted! Öntsd ki a földbe vagy ásd el a környékén az ajándékot, esetleg hagyd ott éjszakára egy kis dobozban, amitől másnap megszabadulhatsz.

Mondd el ezt a varázsigét:

Fogadd szeretettel ajándékomat drága X (itt nevezd meg az elhunyt rokonodat) leld örömödet bennük és mielőtt visszatérnél oda, ahová tartozol, kérlek add rám áldásodat, hogy (itt röviden megfogalmazhatod, hogy pontosan mire lenne szükséged).”

Végül mondj köszönetet neki, ezzel lezárva a szertartást.

Jövőbelátó ceremónia a tűz segítségével: Relaxálj, tisztítsd meg az elmédet! Vegyél elő egy cetlit, amire írd le azt, amire kíváncsi vagy! Amennyiben egynél több kérdésed van, akkor több cetlire van szükséged, amit borókabogyóval rögzítve, egyesével égess el!

Miközben a kérdésedet a tűzre veted, nézz a lángba, és mondd el ezt: „Elégetem a fátylat, ami köztem és jövőm közé áll, néhány pillanat erejéig, hadd lássak a túloldalra és kapjak választ a kérdésemre.”

Nézz a tűzbe és koncentrálj arra, amit a lángok mutatnak! Az is működhet, ha behunyod a szemed és hagyod, hogy hirtelen villanjon be a válasz, az érzés a kérdésedre. Ha megkaptad az egyikre a választ, akkor jöhet a következő cetli. Ha hiába próbálkozol, nem kapsz választ, akkor lehet, hogy majd később, álmodban kapod meg azokat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló