Pikáns rekordok



A szex terén is szeretnek versengeni az emberek.Csak a fantázia és a józan ész szabhat határt annak, hogy miben próbálunk meg rekordot állítani, ugyanis az emberek nemcsak a sportban szeretnek versenyzeni, hanem a mindennapi életben is, így pedig a szexben is, ami esetében több olyan megdöbbentő rekord született, amit nehéz lenne túlszárnyalni.

Szeretők: Moulay Ismail Ibn Sharif uralkodónak 500 fős háreme volt, ám nála is több szeretője volt Fatafehi Paulah, a Tonga-szigetek egykori királyának, akinek előjoga volt a nők szüzességének elvétele.

A király nagyjából 37 ezer nő ártatlanságát vehette el, ám még raja is túltett Augustus, római császár lánya ennél is szexéhesebb volt, ugyanis ő 80 ezer férfit csábított el. Mivel a lány erkölcsi romlottságát Róma nem nézhette tétlenül, ezért Pandateria szigetére száműzték.

Kor: Az ember soha nem lehet elég idős a szexhez. Ezt bizonyítja az, hogy a világ legidősebb pornósa 75 éves. Shigeo Tokuda korábban ingatlanosként dolgozott, ám a nyugdíjba vonulása után annyira unatkozott, hogy szemezni kezdett a pornószakmával. Tokuda 200 filmben játszott főszerepet, a repertoárja pedig rendkívül széles, mert nem elégedett meg a csak két szereplős változatokkal.

A nők terén Milly Cooper a II. világháború óta dolgozik örömlányként, és nagyjából 3500 férfival volt eddig dolga. A 96 éves Cooper a házasságai miatt hosszabb-rövidebb időre felhagyott a iparral. A mindig nagyon elegáns asszony, aki nem adja könnyen magát, évente több millió forintnak megfelelő bevételt gyűjt az üzletember kuncsaftjainak köszönhetően.

Születés: Az iskolai tanulmányokból mindenki tudja, hogy a történelemben a szex célja az utódnemzés volt, az pedig senkit sem ér meglepetésként, hogy a múltban sokan túlzásba estek ezen a téren is. Ilyen telhetetlen személy volt a már fentebb említett, XVII. században élt, Moulay Ismail Ibn Sharif, aki 500 fős háremet tartott fenn, és 1041 utódot nemzett.

Nem kell azonban háremet tartani ahhoz, hogy az embernek sok gyereke szülessen. Egy földműves felesége 66 babát hozott a világra a 26 szülése alkalmával. Ebből 16 iker lett, míg hat szülésnél hármas, négyszer pedig négyes ikrei lettek.

A világ legidősebb apukája egy indiai férfi, akinek 50 éves felesége akkor szülte meg a férje első gyermekét, amikor az 94 éves volt. Egy másik indiai férfi 90 évesen nemzette a 22. gyermekét.

24 óra: A partnerek számát nem kizárólag egy életre vetítve határozhatjuk meg, hanem figyelembe vehetünk egyetlen napot is. A pornóiparban egy nőnek 620 férfival volt dolga a 24 óra alatt. A férfiak esetében is egy pornósztár birtokolja a kétes címet. Az ő terve az volt, hogy 101 nőt elégít ki 24 óra alatt. Ebből 52 jött össze neki, ami így is elég volt a rekordhoz.

Orgazmus: Köztudott, hogy a nők sokkal tovább érzékelhetik a gyönyör pillanatát, mint a férfiak, akiknek hosszabb gyakorlással 10 másodpercig kitolhatják az orgazmust. Ezzel szemben a feljegyezett leghosszabb női orgazmus 43 másodpercig tartott.

Napjainkban az is bizonyított tény, hogy a nők is képesen ejakulálni. Ebben az esetben a távolsági rekord a férfiak esetében 6 méterre való spriccelés, míg a nők estében a figyelemre méltó 3 méter.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló