Anonim levélben azonosították Linda Sherman koponyáját



Gyilkossági ügyek és eltűnések ügyében segíthetnek a névtelen üzenetek.Linda Sherman titokzatos halála: A Bridgeton-i Casa Gallardo étterem tulajdonosai egy emberi koponyát találtak a bokrok között 1990. június 28-án. A vizsgálatok során nem sikerült azonosítani a koponyát, de egy évvel később a rendőrség névtelen levelet kapott, amit a Casa Gallardo étterem szórólapjára írtak.

Az üzenetben az állt, hogy a koponya L. Sherman-é. Az újabb vizsgálatok megállapították, hogy valóban az 1985. április 22-én, rejtélyesen eltűnt, Linda Sherman koponyáját találták meg. A nő halálának elsődleges gyanúsítottja a féltékenykedő férje, Don Sherman volt, akiről sokan tudták, hogy bántalmazza a feleségét, aki nem sokkal az eltűnése előtt akart elválni.

Ugyanakkor a hatóság a mai napig nem találta meg a nő testének többi részét, és az sem derült ki, hogy ki volt az üzenet írója.

Jaliek Rainwalker eltűnése: A kábítószerfüggő édesanyjától elkerült Jaliek Rainwalker több árvaházba is megfordult. 12 éves korában, 2007. november 1-jén éjjel, eltűnt a legújabb nevelőszülője, Stephen Burrell Kerr otthonából a New Yor-i Greenwichben.

Jaliek hátrahagyott egy levelet, amiben bocsánatot kért az általa okozott problémákért, ugyanis ismert volt az erőszakos kitöréseiről, és megígérte, hogy többé nem lesz vele probléma. A gyerek eltűnésének ügye 2008 januárjában furcsa fordulatot vett, ugyanis néhány helyi média névtelen levelet kapott, aminek írója azt állította, hogy Jaliek életben van, és azért szökött meg, mert szüksége volt egy katonára a kábítószerrel elleni harcban.

A hatóságok kérelmet nyújtottak be, amiben arra kérték a levél íróját, hogy fedje fel a kilétét, de ez nem történt meg. Jaliek továbbra sem került elő.

Beverly Potts eltűnése: 1951. augusztus 24-én este este ment el a Halloran Parkban rendezett nyári fesztiválra a 10 éves Beverly Potts, aki többé nem tért haza. 2000-ben egy cleveland-i riporter több névtelen levelet is kapott.

Az anonim író azt állította, hogy haldoklik, ezért be akarja vallani Beverly elrablását, zaklatását és meggyilkolását, majd végül azt ígérte, hogy 2001. augusztus 24-én feladja magát a Halloran Parkban, de ez nem történt meg.

Thomas Wales megölése: A 49 éves szövetségi ügyész az irodájában, Seattle-be dolgozott, amikor 2001. október 11-én valaki lelőtte. Thomas Wales rejtélyes halálának ügyében nem sikerült kézre keríteni a gyilkost.

2006 januárjában az FBI Seattle-i irodája névtelen levet kapott Las Vegasból. Az ismeretlen író azt állította, hogy ő Wales gyilkosa, és azért ölte meg az ügyészt, mert egy nő pénzt ajánlott neki ezért. Az FBI szerint lehetséges, hogy a névtelen feladó kapcsolódik a gyilkossághoz, de néhány kijelentéssel kapcsolatban kételkedtek.

Toni Lee Sharpless eltűnése: Toni Lee Sharpless egy 29 éves nővér volt a West Brandywine Township-ből, Pennsylvania-ból, ahol 2009. augusztus 23-án este, a barátnőjével, Crystal Johns-szal, elmentek az ismerőseikhez.

Toni korábban otthagyta a bulit, mint a barátnője. Többé se ő, se a kocsija nem került elő, csak egy névtelen levél 2013-ban, amit a Toni ügyén dolgozó magánnyomozó kapott. Az anonim üzenetben azt állították, hogy Toni meghalt, amikor összetűzésbe keveredett egy rendőrtiszttel Camdenben, New Jersey-ben.

Arról nem derültek ki konkrétumok, hogy Toni pontosan hogyan halt meg, viszont az író állította, hogy egy bostoni autóboltban 5000 dollárt fizettek a kocsi eltüntetéséért. Emellett a levélnek hitelességet adott, hogy pontosan szerepelt benne az autó azonosítószáma.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló