Nyiss ajtót a lelkedhez!



Válaszd ki a lenti képről azt az ajtót, amelyiken a legszívesebben besétálnál, majd olvasd el, hogy a döntésed mit mesél a személyiségedről!Első ajtó: Szórakoztató, kicsit szórakozott lélekkel lehetsz megáldva. Jellemző rád a laza hozzáállás és a hatalmas szabadságvágy. A vidám természeted képessé tesz arra, hogy a világ legkisebb dolgaiban is meglásd a szépet.

Téged már az boldoggá tesz, ha szép rend van az otthonodban, esetleg finom illatú gyertyát kapsz ajándékba. Az első ajtó alapján szeretsz utazni, érdekelnek a különböző kultúrák, ezért legszívesebb mindig úton lennél.

Segítőkész vagy, a bajba jutottak mindig számíthatnak rád. Ha hozzád vendégek mennek, akkor ők mindig jól érzik magukat nálad, ugyanis képes vagy szeretetteli légkört teremteni. Ugyanakkor meg kell tanulnod, hogy amikor neked vannak problémáid, akkor ne félj segítséget kérni! Hidd el, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal!

Második ajtó: Fiatalos, gyermeki lélekkel lehetsz megáldva, ezért hiszel abban, hogy az élet álomszép. Habár kifejezetten optimista vagy, mégis alacsony az önbecsülésed, valamint hajlamos vagy a szorongásra.

Te sem tudod megmagyarázni, hogy miért, de olykor egészen apró dolgok is stresszelnek, és sokáig nyomasztanak. Az esetek többségében nem vagy összeszedett, nehezen tartasz rendet magad körül, a problémák esetében pedig nem tudod, hogy hol kezdd azok megoldását.

Esetedben nagy kérdés, hogy mennyire tudod kifejezni magad és az érzéseidet. Talán már nem is próbálkozol ezzel, pedig muszáj lenne beszélned ezekről a dolgokról, ha szeretnél boldog lenni. Ne félj néha megnyílni és sebezhetőnek tűnni, hiszen vannak barátaid és szeretteid, akik szívesen meghallgatnák, hogy mi jár a fejedben!

Harmadik ajtó: Mindig van egy jó vicced, őrült történeted, amivel képes vagy magadhoz vonzani az embereket. Nem szereted a drámát és a konfliktusokat, ugyanis számodra a problémamentes, nyugodt élet a legfontosabb, hiszen minek idegeskedni, ha nem muszáj?

Jellemző rád, hogy örömmel segítesz másoknak, még akkor is, ha olyan hétköznapi dolgot kérnek tőled, hogy süss egy süteményt, de az ennél komolyabb gondokra is próbálsz megoldást találni.

Saját magadra már sokkal kevesebb figyelmet fordítasz, az pedig nagyon ritka, hogy önző módon viselkedsz, pedig néha igenis szükséged lenne arra, hogy önmagadat helyezd előtérbe, és nemet mondj mások kérésére.

Negyedik ajtó: Nagy a valószínűsége annak, hogy egész életedben úgy érzed, hogy fiatal vagy, de a lelked sokkal idősebb a testednél. A személyiségedre jellemző, hogy tele vagy kreativitással, bölcsességgel, művészi hajlammal, emiatt remek érzéked lehet a rajzoláshoz, zenéléshez, vagyis bármihez, aminek köze van az alkotáshoz.

Ha az utolsó ajtón sétálnál be a legszívesebben akkor a személyiségednek két oldala lehet. Az egyik nyitott és barátságos. Ezzel szemben a másik csendes és zárkózott. A gondolataidat inkább megtartod magadnak, ugyanis kissé bizalmatlan vagy, ezért nem szívesen beszélsz ezekről, ráadásul azt hiszed, hogy igazából senkit sem érdekel az, amit mondani akarsz.

Jól tennéd, ha nyitottabb lennél, legalább a legközelebbi barátaiddal szemben, hiszen nekik nagyon fontos vagy, és őket igenis érdekli, amit mondasz nekik. Biztos, hogy jobban éreznéd magad egy őszinte beszélgetés után!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló