2020-ban érkező videójátékok



Tíz játék, aminek megjelenését már nagyon várják a felhasználók.Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 - 2020 (PC, PS4, Xbox One): A Hardsuit Labs nagy feladatra vállalkozott, amikor úgy döntöttek, hogy elkészítik a legendás vámpíros szerepjáték folytatását.

Ha az ötlet még nem is volt légből kapott, a 2019-ben bemutatott játékmenet sokakat aggodalommal töltött el. A visszajelzés után nem kizárt, hogy azért mondtak le a Bloodlines 2 2020 eleji megjelenéséről, mert nem akarták olyan híresen rossz állapotban kiadni, mint korábban az első részt, de a terv még mindig az, hogy idén kijön a játék.

A belsőnézetes Bloodlines 2 szimulátorban a játékosok nagy pontossággal szabhatják személyre a vámpírokat, valamint jelentős beleszólást kapnak az emberiség elől bujdosó klánok hatalmi harcaiba.

Final Fantasy VII Remake - 2020. március 3. (PS4): A Square Enix híres JRPG-sorozatának legepikusabb részének feldolgozását több felvonásban készítik el, így 2020-ban még csak a történet Midgardon játszódó része fog megjelenni, ám a fejlesztők szerint már ez is olyan vaskos lesz, mint a teljes eredeti játék.

Persona 5 Royal - 2020. március 31. (PS4): Az Atlus már a Persona korábbi részeivel bebizonyította, hogy a bővített változások még jobbak is, mint az alapművek, ezért valószínű, hogy a Persona 5 Royal sem fog csalódást okozni a felhasználóknak.

Resident Evil 3 - 2020. április 3. (PC, Xbox One, PS4): A túlélős horrorban ismét érkezik egy terminátor zombi, aki rendszeresen felkeresi a főszereplőt, ám itt még erőszakosabb lesz, mint korábban.

Cyberpunk 2077 - 2020. április 16. (PC, Xbox One, PS4, Stadia): A Cyberpunk 2077 egy elképesztően nagy és szabadon bejárható várost tár a játékosok elé, akikre rengeteg, a gyártótól elvárhatóan jól megírt, küldetés fog várni, ráadásul remélhetőleg ezek kimenetele erősen a felhasználók döntésén fog múlni.

Ori and the Will of the Wisps - 2020. március 11. (PC, Xbox One): Az élmény alapjai nem változnak, hiszen most is az a cél, hogy a játékosok a képességek feloldásával újabb területekre jussanak be és megbirkózzanak az akció-platformer kihívásokat.

Godfall – 2020 vége (PC, PS5): A fejlesztők elmondták, hogy egy „looter-slasher” programomról lesz szó, vagyis a játékosok hátulnézetből fognak mészárolni, miközben tele lesznek felszereléssel. A játék egyedül és kooperációsan is használható lesz.

Dying Light 2 - 2020 első fele (PS4, Xbox One, PC): Az épületek között ugrálós, posztapokaliptikus akciójáték legnagyobb érdekességét az adja, hogy a felhasználók döntései egész városrészekre lesznek hatással, és egészen apró részleteket is megváltoztathatnak.

Animal Crossing: New Horizons - 2020. március 20. (Switch): Jelenleg nem tűnik zsúfoltnak a Nintendo Switch katalógusa, de az már kiderült, hogy 2020 tavaszán érkezik egy igazán exkluzív játék, az új Animal Crossing, amiben egy lakatlan szigetet kell berendezniük a felhasználóknak.

2020 várhatóan legnyugisabb játékában motyogva beszélő állatkák társaságban alakítható ki a lakhely, az évszakok függvényében változó területek pedig kedv szerint lesznek formálhatóak.

Wasteland 3 - 2020. május 19. (PC, Xbox One, PS4): A Wasteland 3 című szerepjátékban a felhasználók egy posztapokaliptikus rendfenntartó csapatot irányíthatnak Coloradóban. A történetet az is meg fogja érteni, aki nem ismeri az előző részeket.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló