Mit kellene viselned a home office-hoz a horoszkóp szerint?A csillagjegyed alapján milyen holmi illik hozzád?Kos (március 21. – április 19.): Amikor a feladataidon dolgozol, akkor olyan menő, egyedi ruhára van szükséged, amely a lehető legkényelmesebb a legnagyobb eredmény eléréséhez.

Bika (április 20. – május 20.): Nagyon jól tudod, hogy mit szeretsz, ezen pedig nem vagy hajlandó változtatni. Bikaként az is jellemző rád, hogy szereted a luxusanyagokat, ezért esetedben remek választás a home office-hoz az oversized lenvászon blúz, szabadon libbenő szoknya és a puha bőrcipő.

Ikrek (május 21. – június 20.): Nem létezik még egy olyan csillagjegy, amelynek képviselője úgy tudja viselni a mintákat, ahogyan te. Ikrekként imádod a kiegészítőket, az pedig elég valószínű, hogy a ruhatárad tömve van grafikus mintájú és vibráló színű holmikkal, amelyek közül kiválaszthatsz egy izgalmasat a következő videós munkamegbeszélésre.

Rák (június 21. – július 22.): Ha öltözködésről van szó, akkor a romantikus darabokat részesítheted előnyben, így például a nőies sziluetteket, a bohókás, repkedő ruhákat, amelyekhez elegáns arany ékszereket viselhetsz a home office-hoz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Drámainak lehet nevezni a stílusodat a csillagjegyed alapján. Oroszlánként a home office sem állíthat meg abban, hogy látványos holmikat viselj minden nap. A te öltözködésed kifejező és látványos, soha nem viselsz hagyományos színt, anyagot vagy fazont, még akkor sem, ha egész nap a postás az egyetlen, aki látja, hogy mi van rajtad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Szűz jegyed alapján mindig sikkes vagy, de a célon soha nem lősz túl. Az is jellemző rád, hogy a praktikusságot tartod szem előtt, ha a home office-hoz keresel ruhát, ezért egy kényelmes, de jól szabott nadrág, puha felső és kényelmes papucs illik hozzád a leginkább.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Ha divatról van szó, akkor hallani sem akarsz lazaságról, éppen ezért te akkor is adsz magadra, ha otthonról kell dolgoznod. Mérlegként odafigyelsz, hogy mindig kifinomult és jól öltözött legyél. Ha kosztümöt nem is veszel fel a home office-hoz, akkor lenvászonban vagy pamutblúzban dolgozol.

Skorpió (október 23. – november 21.): Mivel a személyiséged ruhától függetlenül kisugárzik, ezért mindegy, hogy mit veszel fel, az biztos, hogy jól fog állni. A színek közül a feketét részesíted előnyben, amibe vibrálást visz a szenvedélyed, még akkor is, ha interneten keresztül intézed a megbeszéléseidet.

Nyilas (november 22. – december 21.): Nyilas jegyed alapján nagyon szereted a hatalmas ruhaujjakat és a látványos díszítéssel feldobott felsőket. Rólad az is elmondható, hogy két megbeszélés között az aznapi szettedről készült képeket töltesz fel a közösségi médiába, nehogy kárba vesszen a nagyszerű összeállítás.

Bak (december 22. – január 19.): Imádod a rendet és a rendszert, emiatt minden nap hasonló ruhát vehetsz fel a home office-hoz. Bakként akár egyenruhának is tekintheted a farmert és a fehér pólót, amiben nem kell erőlködnöd, hogy menőnek tűnj.

Vízöntő (január 18. – február 18.): Vízöntőként nem szokásod a trendek követése, ezért a home office-hoz is olyan ruhát veszel fel, amilyenhez éppen kedved támad. Ezt bátran megteheted, hiszen rajtad még azok a holmik is jól állnak, amelyek még a magazinokban sem tűnnek viselhetőnek.

Halak (február 19. – március 20.): Szabad és bohém lelked miatt folyton hímzett, elefántcsontszínű kaftánt viselhetsz, még akkor is, ha a lakásod kanapéjáról kell dolgoznod.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló