Így alakulhat az egészséged nyáron!A csillagjegyed alapján mire kell figyelned az egészség terén 2020 nyarán?Kos: Gyengélkedéssel kezdheted 2020 nyarát. Ez a probléma nem lesz súlyos, de ha a a panaszaid nem múlnak el, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz!


Bika: Remek formában, erővel telien indítod a 2020-as nyarat. Mivel az egészségedre nem lesz panasz ebben a három hónapban, ezért bátran vágj bele egy célod elérésébe, ha ennek szükségét érzed, és van hozzá kedved! Lehet ez például egy diéta, esetleg a rendszeres futás bevezetése a mindennapi rutinodba.

Ikrek: 2020 nyarán különösen fontos, hogy ügyelj a túlzott stressz okozta tünetekre! Ezekkel kapcsolatban ne feledd, hogy rövid távon is egészségkárosítóak, hosszabb távon pedig súlyos problémákat okozhatnak. Az egészséged megőrzésére érdekében fontos, hogy a nyáron találj valamilyen feszültséget csökkentő módszert!

Rák: Ha kisebb egészségügyi problémád régebb óta fennáll, akkor időben tégy a megszüntetéséért, mert 2020 nyarán súlyosbodhat a panaszod! Ha teheted, akkor menj el az éves szűrővizsgálatokra, és figyelj oda jobban az egészségedre!

Oroszlán: 2020 nyarán jó formában lesz, tele energiával, amit nem a szerencsének köszönhetsz, hanem annak, hogy az elmúlt időben sokkal többet törődtél önmagaddal. A nyáron se hagyj fel ezzel a jó szokásoddal, ugyanis a jó forma könnyebben megy, mint ahogyan jött!

Szűz: 2020 nyarán nehezen fogsz ellenállni az édességek csábításának, főleg akkor, ha vakációzol, hiszen olyankor úgy érezheted, hogy megérdemled a kényeztetést, ám légy óvatos! Ha érzed, hogy romlik az egészséged, akkor gondold át, hogy mi az, amitől nagyon jó formában vagy, és mi az, ami csak legyengít!

Mérleg: Az eddiginél sokkal jobban odafigyelsz magadra 2020 nyarán, aminek három hónapjában gyorsan rászokhatsz az egészségesebb életmódra. Ennek oka nemcsak az, hogy jobban fogsz kinézni, ami Mérleg jegyed miatt fontos dolog a számodra, hanem azért is, mert sokkal energikusabb leszel, és jól fogod érezni magad a bőrödben.

Skorpió: Habár igazán pörgős jegyben születtél, mégis olykor neked is muszáj lelassítanod. 2020 nyarán lehet, hogy testileg remek formában érzed magad, de nem szabad elfeledkezned a mentális és szellemi jólétedről sem, ezért ezen a téren kell regenerálódnod.

Nyilas: Ha van egy régóta fennálló egészségügyi problémád, akkor azzal kapcsolatban jó hírt kaphatsz 2020 nyarán. Habár a várt enyhülés, megoldás már közeledik, mégis annak érdekében neked is tenned kell, hogy valóban megérkezzen. Ez jelenthet akár teljes életmódváltást is. Legyen bármi, amin változtatnod kell a javulás érdekében, az biztos, hogy annak hatására sokkal jobb lesz az erőnléted és a közérzeted.

Bak: Az egészség esetében mindig a megelőzés a legfontosabb. Ez 2020 nyarán sem lesz másképp, ezért muszáj jobban odafigyelnek magadra! Ha arról kell döntened, hogy sétálsz vagy a számítógép előtt ülsz, jégkrémet vagy gyümölcsturmixot fogyasztasz, akkor mindig azt válaszd, ami jót tesz az egészségednek!

Vízöntő: Mostanában sok fontos dologgal kellett foglalkoznod, ezért elhanyagolhattad az egészségedet, ezért ideje, hogy eszedbe jusson, hogy semmi sem lehet olyan fontos, hogy azért megérné tönkretenned az egészségedet! 2020 nyara remek időszak arra, hogy visszavedd az irányítást.

Halak: Jellemző rád, hogy a lelki egyensúlyod elvesztése nagyon gyorsan fizikai tünetekben mutatkozik meg. 2020 nyarán ezért lesz nagyon fontos figyelned a lelki egészségedre, aminek megőrzésében a jóga, a séta és az ártó emberek kerülése lehet nagy segítségedre.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló