42 év után került elő Lula Gillespie-MillerÍme nyolc eltűnt ember, akit sok-sok év után sikerült megtalálni!Lula Gillespie-Miller: Miután 28 éves korában megszülte a harmadik gyermekét, Lula Gillespie-Miller úgy érezte, hogy túl fiatal ahhoz, hogy anyuka legyen, ezért a gyerekeit odaadta a szüleinek, és eltűnt 1974-ben. A nő családja bízott abban, hogy vissza fog térni, de ahogy az idő telt, úgy fogyott a remény is.

Végül egy nyomozó segítségével, 42 évvel később, Texasban találták meg Gillespie-Millert, aki új nevet vett fel. A nő nem akart találkozni a hátrahagyott családjával, de a lányának, Tammy-nek megadta az elérhetőségét.

Lucy Ann Johnson: 1961-ben tűnt el Lucy Ann Johnson, aki hátrahagyta a 7 éves kislányát, Linda Evanst. A rendőrség azt feltételezte, hogy a nőt megölték. 52 évvel később, a felnőtt Evans hirdetést adott fel az eltűnt anyjával kapcsolatban, amire a féltestvére válaszolt.

Kiderült, hogy Johnson magával akarta vinni a lányát, de az erőszakos férje megakadályozta, ezért a nő elment és új életet kezdett.

Petra Pazsitka: Azt követően jelentették be Petra Pazsitka eltűnését, hogy az informatika hallgató nem jelent meg a bátyja születésnapi buliján. A keresés nem hozott eredményt, így Pazsitka holttestét sem találták meg, ám ennek ellenére mégis gyilkosságként kezelték az ügyet.

1989-ben, miután egy meg nem nevezett gyilkos bevallotta az emberölést, halottnak nyilvánították a nőt. Pazsitka azonban nem volt halott, ugyanis 31 évvel később megtalálták Düsseldorfban, ahol álnéven élt. Az eltűnésére nem adott magyarázatot, és a hátrahagyott családjával sem akart beszélni.

Nguyen Thi Van: 1992-ben, Vietnamban, az akkor 16 éves Nguyen Thi Van későn ment haza, ezért az anyja bezárta a házba, büntetésképpen. Ő azonban mégis kiszökött, hogy egy karaoke bárban szórakozzon a barátaival.

Ott ismerkedtek meg egy Thanh nevű nővel, aki kicsempészte őket az országból, ám ennek nem lett jó vége, mert arra kényszerítették őket, hogy 70-80 éves idős férfiakhoz menjenek feleségül Kínában. Nguyen Thi Van az eltűnése után 21 évvel került elő, ugyanis akkor tért vissza Vietnamba egy teherautó-sofőr segítségével.

Melvin Uphoff és Jacquelyn Rains-Kracman: A Nebraskában élő pár több, mint 44 éve tűnt el, amikor végül előkerültek. Melvin Uphoff 31 éves korában, Jacquelyn Rains-Kracman 18 évesen tűnt el. Mindenki azt hitte, hogy megölték őket, de 2009-ben egy nyomozó megtalálta őket. Kiderült, hogy mind a ketten úgy döntöttek, hogy el akarják hagyni a családjukat, hogy titokban új életet kezdjenek.

Judith Bello: 28 éves korában tűnt el Judith Bello, akinek autóját a washingtoni Stanwoodban találták meg. A rendőrség gyilkosságként kezelte az ügyet, amiből végül döglött akta lett. 2011-ben, 18 évvel az eltűnése után, megtalálták a nőt, aki új családjával Dél-Kaliforniában élt. Bello azt állította, hogy a bántalmazó férje miatt hagyta el őt és a gyerekeit.

Carlos De Salazar: 26 éves korában tűnt el Carlos De Salazar, egy spanyol orvos, akit 1995-ben már halottnak hittek. Kiderült azonban, hogy él, ugyanis az eltűnése után 20 évvel toszkánai gombaszedők bukkantak rá egy természetvédelmi területen. De Salazar elárulta, hogy súlyos depresszióban szenvedett, amikor úgy döntött, hogy feladja a régi életét, és inkább remeteként fog élni.

Edgar Latulip: 21 éves korában tűnt el Edgar Latulip, aki lelki problémákkal küszködött, a szellemi képességei pedig egy 12 éves gyerekének feleltek meg. Egy buszos túrán vett részt a Niagra-vízesés felé, amikor megsérült a feje, és amnéziás lett. Latulip nem emlékezett, hogy ki ő. Végül az 50-es években, DNS-teszttel sikerült azonosítani.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló