Egyperces rúnamágiákkal kérhetsz segítséget a céljaid eléréséhez



Négy gyors skandináv varázslat, amellyel égi támogatást kérhetsz.Bőségfakasztó varázs: A hiedelmek úgy tartják, hogy a Fehu a szerencse és a bőség rúnája. Ha ezt az egyperces rúnamágiát választottad, akkor a legjobb, ha csütörtökön végzed el a varázslatot, amihez szükséged lesz egy téged ábrázoló fotóra, amit tégy egy kis tálba!

Most önts rá annyi olvasztott vajat és tejet, hogy teljesen belepje a fotót. Ezt követően karcold egy fahéjdarabkára a rúna jelét, majd tedd a tálba! Egy zöld gyertyába is karcold bele a Fehu jelet, aztán gyújtsd meg, majd mondd el ezt a varázsigét:

Tejben, vajban, minden jóban fürösztenek az istenek. Nem szenvedek hiányt semmiből, mert az istenek tudják, mi a jó nekem és mindig megadjak nekem azt, amire szükségem van.”

Hagyd leégni a gyertyát! A következő napon öntsd ki a földre a keveréket!

A nemi élet gyönyörteljesebbé tétele: A szexualitás és a szenvedély rúnája az Uruz. Ha ezt az egyperces rúnamágiát választottad, akkor pénteken kell elvégezned a varázslatot, amihez szükséged lesz egy piros gyertyára, amibe karcold bele a rúna jelét.

Amikor ezzel megvagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el ezt a varázsigét:

Fellobbant a szerelem lángja, mely szenvedélybe csap át, amikor együtt vagyunk a kedvesemmel.”

Most keverj össze 1 tk. sáfrányt, 1 tk. fahéjat, 1tk. vaníliát, néhány szálat a hajadból és pár körömdarabkádat, valamint a párodtól származó néhány hajszálat és körömdarabkát. A keveréket apránként szórd a gyertya lángjába, miközben az alábbi varázsigét mondod:

Az istenek segedelmével felszítom a tüzet testünkben és lelkünkben, hogy újra meg újra vad gyönyört élhessünk át az hálószobában, hadd ismerhessük meg azt a mennyei szerelmet, amiben az isteneknek van része.”

Égesd végig a gyertyát, és már végeztél is!

A jó egészség varázsa: A hiedelmek úgy tartják, hogy a Berkana rúna képes a betegségek gyógyítására és arra, hogy jó egészséget adjon, de a termékenység rúnájaként is számon tartják. Ha ezt az egyperces rúnamágiát szeretnéd elvégezni, akkor ezt szerdán vagy vasárnap tedd!

Az első dolgod, hogy fogj egy fehér gyertyát, amibe karcold bele a Berkana rúna jelét, majd gyújtsd meg és mondd el ezt a varázsigét:

Felszikrázott a életerő lángja, az egészség tüze az istenek jóvoltából.”

Most szükséged lesz egy téged ábrázoló fényképre, ami lehetőleg egész alakos legyen. A viaszból lassan folyass a fotóra, és közben mondd el ezt a varázsigét:

A tűz átjárja testemet és lelkemet. Megtisztít minden betegségtől. A tűz átjárja testemet és lelkemet és megerősít engem.”

A varázsigét addig ismételgetheted, miközben a viaszt folyatod a fényképre, ameddig csak szeretnéd.

Pozitív erők bevonzása: A hiedelmek szerint a siker, a pozitív energia és a növekedés rúnája a Sowulo. Ha erre az egyperces rúnamágiára van szükséged, akkor érdemes vasárnap elvégezned, méghozzá úgy, hogy először egy sárga gyertyába karcold bele a rúna jelet, majd gyújtsd meg a gyertyát.

Most égess el a gyertya lángjával egy babérlevelet, amin szintén legye rajta a rúna jele, aztán némi mézzel keverd össze az égetett babérlevelet. Ehhez hozzáadhatsz még egy kis fekete macskaszőrt is, például azt, ami a macskád simogatása közben a kezeden maradt.

Az alapanyagok elkeverése után rajzold a tenyeredbe a rúna jelét, majd mondd el ezt a varázsigét:

Akármihez is érek mostantól az arannyá válik, mert az istenek áldását élvezem. Mágnesként vonzom magamhoz a szerencsét, a sikert és a pozitív energiákat!”

Ezt követően dörzsöld össze a tenyereidet. A varázslat után ne mosd meg folyó vízzel a kezedet, hanem inkább töröld meg tiszta tiszta kendővel, hogy ne ragadjon túlságosan!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló